frosch 05.12.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Przepraszam No co Ty, Olka To poczta je tak wytrzesla tak tak co nam Olka wylepila nasza Poczta spierdzielila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 czesc premiumka juz po jazdach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.12.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Przepraszam No co Ty, Olka To poczta je tak wytrzesla tak tak co nam Olka wylepila nasza Poczta spierdzielila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.12.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 czesc premiumka juz po jazdach? Tak. Jeździłam od 8 do 10. Starczy, bo nie wysiedziałabym dłużej w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.12.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 ania , co to za masaz? ktos jezdzi po tobie na rolkach ? Prawie To masaż na takim czymś http://www.rollen.com.pl/img/page/rollen.jpg Zaczyna się od stóp, potem po kolei całe ciało. Mam karnet na 15 masaży w wersji lux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 czesc premiumka juz po jazdach? Tak. Jeździłam od 8 do 10. Starczy, bo nie wysiedziałabym dłużej w aucie i jak sobie radzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.12.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 czesc premiumka juz po jazdach? Tak. Jeździłam od 8 do 10. Starczy, bo nie wysiedziałabym dłużej w aucie I tak jesteś dzielna Józek też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 ania , co to za masaz? ktos jezdzi po tobie na rolkach ? Prawie To masaż na takim czymś http://www.rollen.com.pl/img/page/rollen.jpg Zaczyna się od stóp, potem po kolei całe ciało. Mam karnet na 15 masaży w wersji lux pierwsze widze wole jednak masaz mego Froscha w wersji Full Lux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.12.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 czesc premiumka juz po jazdach? Tak. Jeździłam od 8 do 10. Starczy, bo nie wysiedziałabym dłużej w aucie i jak sobie radzisz? A bardzo dobrze Dziś sąsiad mnie widział i już na całą wieś rozpowiedział, ze lepiej siedzieć w domach, bo jeżdżę sobie po mieście A poczta jest okropna. My czekaliśmy tydzień na legwana wysłanego priorytetem i na dodatek ubezpieczonego... Grrr.... Dobrze, ze dotarł dziś cały i żywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 nie wiecie co u naszego KZE slychac? czy jego zona nie powinna juz rodzic ? pamietam , ze zmienil prace i nie moze tak czesto jak kiedys do nas wpadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.12.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 ania , co to za masaz? ktos jezdzi po tobie na rolkach ? Prawie To masaż na takim czymś http://www.rollen.com.pl/img/page/rollen.jpg Zaczyna się od stóp, potem po kolei całe ciało. Mam karnet na 15 masaży w wersji lux pierwsze widze wole jednak masaz mego Froscha w wersji Full Lux Ja też pierwszy raz. Sprawdzę co to. A z mężusiem też tam mogę wchodzić. Cała sala dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.12.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 nie wiecie co u naszego KZE slychac? czy jego zona nie powinna juz rodzic ? pamietam , ze zmienil prace i nie moze tak czesto jak kiedys do nas wpadac Właśnie, dawno go nie było. Pewnie zajęty rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 czesc premiumka juz po jazdach? Tak. Jeździłam od 8 do 10. Starczy, bo nie wysiedziałabym dłużej w aucie i jak sobie radzisz? A bardzo dobrze Dziś sąsiad mnie widział i już na całą wieś rozpowiedział, ze lepiej siedzieć w domach, bo jeżdżę sobie po mieście A poczta jest okropna. My czekaliśmy tydzień na legwana wysłanego priorytetem i na dodatek ubezpieczonego... Grrr.... Dobrze, ze dotarł dziś cały i żywy wobec tego trzymam kciuki ja tez sie przymierzam do prawka , ale jakos jeszcze nie dojrzalam do konca , a frosch bardzo nalega to taki legwan wytrzyma bez zarcia i picia przez tydzien ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.12.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 A poczta jest okropna. My czekaliśmy tydzień na legwana wysłanego priorytetem i na dodatek ubezpieczonego... Grrr.... Dobrze, ze dotarł dziś cały i żywy Głodny pewnie był po podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 aniu zdaj nam koniecznie relacje z przebytych doznan strasznie jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.12.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 czesc premiumka juz po jazdach? Tak. Jeździłam od 8 do 10. Starczy, bo nie wysiedziałabym dłużej w aucie i jak sobie radzisz? A bardzo dobrze Dziś sąsiad mnie widział i już na całą wieś rozpowiedział, ze lepiej siedzieć w domach, bo jeżdżę sobie po mieście A poczta jest okropna. My czekaliśmy tydzień na legwana wysłanego priorytetem i na dodatek ubezpieczonego... Grrr.... Dobrze, ze dotarł dziś cały i żywy wobec tego trzymam kciuki ja tez sie przymierzam do prawka , ale jakos jeszcze nie dojrzalam do konca , a frosch bardzo nalega to taki legwan wytrzyma bez zarcia i picia przez tydzien ? Widocznie wytrzymał My byliśmy pełni obaw, czy w ogóle dojdzie. Ale teraz się nażarł i wyleguje się pod żarówką Jest przepiękny!!! Chyba sobie kupie do nowego domu takiego legwana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.12.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 [ ja tez sie przymierzam do prawka , ale jakos jeszcze nie dojrzalam do konca , a frosch bardzo nalega Froschka, to do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.12.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 aniu zdaj nam koniecznie relacje z przebytych doznan strasznie jestem ciekawa Dobra, to wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.12.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.12.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 aniu zdaj nam koniecznie relacje z przebytych doznan strasznie jestem ciekawa Ja też Pierwszy raz widzę takie "rolki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts