Anna Wiśniewska 05.12.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Bam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.12.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 ania , co to za masaz? ktos jezdzi po tobie na rolkach ? Prawie To masaż na takim czymś http://www.rollen.com.pl/img/page/rollen.jpg Zaczyna się od stóp, potem po kolei całe ciało. Mam karnet na 15 masaży w wersji lux Ale jak to technicznie wygląda ? Chodzi sie po tym czy na tym leży , bo jakoś nie potrafie sobie tego wyobrazić Np. jak masaż plecków wygląda ? A tak poza tym pięknie witam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 [ ja tez sie przymierzam do prawka , ale jakos jeszcze nie dojrzalam do konca , a frosch bardzo nalega Froschka, to do roboty! ale ja sie nie nadaje samochod wykracza poza zasieg moich zainteresowan i tak w ogole ........za stara juz jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.12.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 [ ja tez sie przymierzam do prawka , ale jakos jeszcze nie dojrzalam do konca , a frosch bardzo nalega Froschka, to do roboty! ale ja sie nie nadaje samochod wykracza poza zasieg moich zainteresowan i tak w ogole ........za stara juz jestem Aaaaaaaa tam za stara, nie przesadzaj! Ja muszę to prawko zdobyć, bo zamieszkam tam, gdzie "psy dupamy szczekają" i jakoś będę musiała stamtąd się wydostawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.12.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 [ ja tez sie przymierzam do prawka , ale jakos jeszcze nie dojrzalam do konca , a frosch bardzo nalega Froschka, to do roboty! ale ja sie nie nadaje samochod wykracza poza zasieg moich zainteresowan i tak w ogole ........za stara juz jestem Co za farmazony pleciesz ? Prawko można w każdym wieku robić Ja co prawda zrobiłam je sto lat temu ale zaczęłam jeździć tak naprawdę od marca tego roku I jest super Grunt to zacząć i mieć potem autko tylko dla siebie pp gaciorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 premiumka gatki http://zachar.nd.e-wro.pl/Allegro/mitex_dlamamystring.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 05.12.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Helloł ! Przede mną też kiedyś przeprowadzka i trzeba będzie zacząć jeździć samochodem. BOJĘ SIĘ i już .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 [ ja tez sie przymierzam do prawka , ale jakos jeszcze nie dojrzalam do konca , a frosch bardzo nalega Froschka, to do roboty! ale ja sie nie nadaje samochod wykracza poza zasieg moich zainteresowan i tak w ogole ........za stara juz jestem Aaaaaaaa tam za stara, nie przesadzaj! Ja muszę to prawko zdobyć, bo zamieszkam tam, gdzie "psy dupamy szczekają" i jakoś będę musiała stamtąd się wydostawać to dla mnie prawdziwe wyzwanie , zwlaszcza , ze moja przyszla wiocha Psary sie nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.12.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 RANKINGUM REKORDUM 1. Jajcek - 298 2. inż. Mamoń - 257 3. SławekD-żonka - 190 4. verunia- 141 5. Joanna i Janusz - 139 6. kze - 133 7. Whisper -119 8. Olkalybowa - 113 9. fizyk - 99 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 80 13. Teska - 64 14. Ania Wiśniewska - 52 15. Sonika - 51 16. badi - 46 17. monka - 44 18. Aga J.G - 40 19. andrzejka - 39 20. Moniś - 36 21. facio - 35 22. zaba_gonia - 32 23. markus_gdynia, andre59 - 29 25. Jezier - 28 26. Ew-ka - 27 27. Nefer - 26 28. Witos - 25 29. marcel2000 - 23 30. frosch - 22 31. Trini - 20 32. Funia - 18 33. Tola, Sylvia1 - 16 35. Agniesia - 14 36. joola, Karolka - 13 38. gawel , Maxtorka -12 40. Jane, Wojty, prymasek - 10 43. kasia64, duende - 9 45. kolia, Zielonooka - 7 47. Januszz, tabaluga1, jamles- 6 49. ania, lafcadio, edzia, Paty, - 5 54. Ewuś, Pawson - 4 56. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka, jea, pp - 3 60. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc, ave!, - 2 65. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko -1 Stronkę ustrzelił jamles siedząc u Ew-ki na kolankach, Ania zrobiła "srebrną" kolację, był też premier/bądź prezydent , "Wielka Stopa", następnia Ola rozsyłała swoje arcydzieła, a na koniec ponownie Ania zachecała wszystkich do rolkowego masażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 ale mnie dopingujecie dziewczyny dzieki jak sie zdecyduje po Nowym Roku dam wam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.12.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 [ ja tez sie przymierzam do prawka , ale jakos jeszcze nie dojrzalam do konca , a frosch bardzo nalega Froschka, to do roboty! ale ja sie nie nadaje samochod wykracza poza zasieg moich zainteresowan i tak w ogole ........za stara juz jestem Aaaaaaaa tam za stara, nie przesadzaj! Ja muszę to prawko zdobyć, bo zamieszkam tam, gdzie "psy dupamy szczekają" i jakoś będę musiała stamtąd się wydostawać to dla mnie prawdziwe wyzwanie , zwlaszcza , ze moja przyszla wiocha Psary sie nazywa No to tym bardziej ekscytujące wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 moj syn robi prawko i tak mnie mobilizuje : mamus , nawet nie probuj , bo i tak nie zdasz a ja mu pokaze , na co mnie stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 zuzza , a jak tam twoje samopoczucie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.12.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 moj syn robi prawko i tak mnie mobilizuje : mamus , nawet nie probuj , bo i tak nie zdasz a ja mu pokaze , na co mnie stac Oj tam synem się przejmujesz... Ja z bratem poszłam na prawko. On śmiga jak szalony, tylko od mamej mnie wyzywa i placków A niech spada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 moj syn robi prawko i tak mnie mobilizuje : mamus , nawet nie probuj , bo i tak nie zdasz a ja mu pokaze , na co mnie stac Oj tam synem się przejmujesz... Ja z bratem poszłam na prawko. On śmiga jak szalony, tylko od mamej mnie wyzywa i placków A niech spada tak trzymaj !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Widocznie wytrzymał My byliśmy pełni obaw, czy w ogóle dojdzie. Ale teraz się nażarł i wyleguje się pod żarówką Jest przepiękny!!! Chyba sobie kupie do nowego domu takiego legwana _________________ klopotliwa jest hodowla takiego zwierzaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.12.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Frosch, czy mi się wydaje, czy reszta babeczek sobie poszła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.12.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Widocznie wytrzymał My byliśmy pełni obaw, czy w ogóle dojdzie. Ale teraz się nażarł i wyleguje się pod żarówką Jest przepiękny!!! Chyba sobie kupie do nowego domu takiego legwana _________________ klopotliwa jest hodowla takiego zwierzaka ? Nie jest. Zwierzak siedzi sobie w terrarium, daje się mu dziennie coś do zjedzenia i wymienia wodę. No i od czasu do czasu sprząta wszystko. No i trzeba go ponosić, żeby się do zapachu właściciela przyzwyczaił Na razie jest malutki, ma z 15cm, ale rośnie do jakichś 1,5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Frosch, czy mi się wydaje, czy reszta babeczek sobie poszła??? chyba dobrze ci sie wydaje mnie sie czasem wydaje , ze niektorzy tutaj przychodza dla zdobycia punkta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.12.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 moj syn robi prawko i tak mnie mobilizuje : mamus , nawet nie probuj , bo i tak nie zdasz a ja mu pokaze , na co mnie stac No jasne , jeszcze go zadziwisz Mój syn zrobił prawko w zeszłym roku i zaczął jeździć przede mną . I na każdy mój głos że zacznę jeździć jak będę miała swoje auto żartowali sobie z tatuśkiem że kupią mi hulajnogę albo ...rower Ale jak tylko autko stanęło w garażu poszłam na kilka jazd i teraz śmigam po polskich dróżkach ( jak Pyza ) . Ty też tak będziesz froschka I docenisz tę niezależność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts