premiumpremium 21.12.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Właśnie pożeram kanapkę z ciepłym pasztetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.12.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 len mnie przeszedl i se poszedl ................ .... chyba przeleciał Witajcie wieczornie Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.12.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 len mnie przeszedl i se poszedl ................ .... chyba przeleciał Witajcie wieczornie proszę, proszę, ładnie się tu zabawiacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.12.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Właśnie pożeram kanapkę z ciepłym pasztetem jak możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.12.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 len mnie przeszedl i se poszedl ................ .... chyba przeleciał Witajcie wieczornie jakby przelecial i....odlecial...hmmm troche glupio tak na forum o tym pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.12.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Cześć Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.12.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Ali(e)babki kiedyś śpiewały: Przeleć mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.12.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 ok byl i sie zmyl a ja nastawiona pozytywnie do jutrzejszego dnia ide ladowac aku .. froschek malenki znika do lazienki papa kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.12.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Dałam to też do dowcipów, ale moze wypróbujecie Jak Wam się pulpit znudzi, to możecie go zniszczyć (u góry są opcje do wyboru - od dinozaurów, przez rzucanie ciastem, smażenie jajek, po krowie placki ) http://www.netdisaster.com/go.php?mode=wasp&url=http://murator.pl/ A jak chcecie inną stronkę zniszczyć, to zamiast murator.pl wpiszcie adres jaki Wam pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.12.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Ali(e)babki kiedyś śpiewały: Przeleć mnie... Przelec mnie!!! Ja tak bardzo tego chce... Przeleć mnie!!! O tak,O jee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.12.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 ok byl i sie zmyl a ja nastawiona pozytywnie do jutrzejszego dnia ide ladowac aku .. froschek malenki znika do lazienki papa kochani Papa frosch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.12.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Przeleć mnie... a teraz tak na powaznie : Na odludziu, w gęstym lesie żyła sobie rodzina: ojciec, matka i dwóch synów. Byli bardzo biedni, bo mieli tylko jedna krowę, która była dla nich całym ich życiem. Pewnego dnia wychodzi ojciec przed dom. Patrzy, a krówka leży rozpieprzona po całym podwórku. Mięso porozwalane na lewo i prawo, wszędzie masa krwi. Myśli sobie ojciec: Ta krówka była dla mnie wszystkim. Skoro jej już nie mam, to nie ma sensu dalej żyć. Ide sie powiesic. Jak pomyślał tak tez zrobił. Po paru minutach przed dom wychodzi matka. Patrzy a tu krówka rozpieprzona po całym podwórku, mąż się powiesił. Myśli sobie: Krówki już nie mam, maż się powiesił - nie mam po co żyć. Idę się pociąć. Jak pomyślała tak tez zrobiła - no i się zasztyletowała. Wychodzi starszy syn przed dom. Patrzy: Krówka rozpieprzona po całym podwórku, ojciec się powiesił, matka zasztyletowana - nie mam po co żyć. Idę nad strumień się utopić. Jak pomyślał tak tez zrobił. Poszedł nad strumień, ale w momencie gdy miał się już topić wyskoczyła złota rybka i mówi: Przeleć mnie 3 razy a spełnię twoje życzenie. Na to syn: Ale co ty opowiadasz, ja nie mam po co żyć, nie mam ojca, matki no i krówka cala rozpieprzona. Ide sie utopic. Na to rybka: Przeleć mnie 3 razy a spełnię twoje 3 życzenia i będziesz mógł wszystkich przywrócić do życia. To się spodobało starszemu synowi wiec się zgodził. Jednak rybka wcześniej zastrzegła, ze jak nie da rady jej przelecieć 3 razy, to będzie musiała go zabić. No wiec probuje młodzieniec. Przeleciał rybkę raz i drugi, ale trzeci raz już nie dal rady, wiec rybka zabiła chłopaka. Minęło kilka minut a na progu pojawił się ostatni syn. Patrzy, a tu krówka rozpieprzona wala się po całym podwórku, ojciec się powiesił, matka zasztyletowana. Myśli sobie: pójdę nad strumyk i się utopie bo nie ma już sensu żyć. Jak pomyślał tak tez zrobił. Gdy dotarł nad strumyk zobaczył zwłoki brata. Mówi sobie: teraz to już na pewno się utopie. Ale w tym samym momencie wyskoczyła złota rybka i mówi: przeleć mnie 3 razy a spełnię twoje życzenie. Na co syn: ale co mi po tym jak wszyscy moi bliscy nie żyją. Wtedy rybka powiedziała: przeleć mnie 3 razy a spełnię twoje wszystkie życzenia, ale pamiętaj, ze jak nie dasz rady to zabije ciebie tak jak twojego brata. Hmm... A mogę przelecieć cię 10 razy?? - pyta młodszy syn. Rybka zdziwiona mówi: oczywiście tylko pamiętaj co cię czeka jak nie dasz rady. A mogę cię przelecieć 30 razy? - ponawia pytanie syn. Owszem ale pamiętaj co ci grozi. A mogę cię przelecieć 60 razy? - znów pyta syn. No możesz - odpowiada sfrustrowana rybka. A nie pękniesz jak krówka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.12.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Cześć pp , froschka , andre , , jea Ale dziewczyny mamy pracowite Pasztety , mięsiwa , ciasta , pierniki i inne smakowitości Nie mowiąc o sprzataniu i prezentach . Ja się od jutra zabieram . Na szczęście dużo robić nie muszę , tylko rybki , postne gołąbki , jakąś pieczeń i sałatki . Resztę moja Mamcia z siostrzyczką przygotują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.12.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Ali(e)babki kiedyś śpiewały: Przeleć mnie... Przelec mnie!!! Ja tak bardzo tego chce... Przeleć mnie!!! O tak,O jee... O matko, froschku... Ja to znam w wersji "harcerskiej Teraz będzie numer jeden I tu się zaczyna Eden Przeleć mnie w tej koniczynie Jeszcze raz Ref.: Jak ja to lubię Przeleć mnie W tej koniczynie Przeleć mnie w tej koniczynie Jeszcze raz Teraz będzie numer drugi Rób to w rytmie ługi-bugi Przeleć mnie w tej koniczynie Jeszcze raz Ref.: ... Teraz będzie numer trzeci Ona krzyczy: "Nie rób dzieci!" Przeleć mnie w tej koniczynie Jeszcze raz Ref.: ... Teraz będzie numer cztery Rób to szybciej, do cholery Przeleć mnie w tej koniczynie Jeszcze raz Ref.: ... Itd. ... robi się coraz bardziej hardkorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.12.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Cześć pp , froschka , andre , , jea Ale dziewczyny mamy pracowite Pasztety , mięsiwa , ciasta , pierniki i inne smakowitości Nie mowiąc o sprzataniu i prezentach . Ja się od jutra zabieram . Na szczęście dużo robić nie muszę , tylko rybki , postne gołąbki , jakąś pieczeń i sałatki . Resztę moja Mamcia z siostrzyczką przygotują . Fajnie tak czasem odpocząć My mamy pierwszy raz takie Święta, gdzie nie musimy dużo robić - jadę z rodzicami, bratem i mężem do teściów, na całe 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.12.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Zmykam. Dobrej nocki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.12.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 My na Wigilię idziemy do moich Rodziców a pierwszy i drugi dzień Świąt będziemy trochę u nas , trochę u nich . Zawsze się z Mamą umawiamy co która przygotowuje , żeby choć troszkę się odciążyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.12.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Zmykam. Dobrej nocki!!!! Papa pp , słodkich snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.12.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Maxtorka , premiumpremium papatki Odpocznijcie se trochu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.12.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Ja też zmykam. Jutro długi dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts