frosch 26.12.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 o olce mowa , a ona tuz tuz witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.12.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Skąd Ty bierzesz takie fajne obrazki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.12.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 heloł Cześć ciężarówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.12.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Rano spacerek na przystanek autobusowy(2,5km) to poczułem się odrobinę lżejszy. moze pojde dzisiaj do mamy pieszo 10 min autem , to ile kilosow pieszo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.12.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 dzisiaj ciag dalszy , pojutrze urodziny , sylwester i jeszcze jedne urodziny ( bede wygladac jak Olka ) to tylko się cieszyć bo moja babcia twierdzi,że wyglądam pięknie jak rozkwitający kwiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.12.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Skąd Ty bierzesz takie fajne obrazki? z neta znalezc ci cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.12.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 dzisiaj ciag dalszy , pojutrze urodziny , sylwester i jeszcze jedne urodziny ( bede wygladac jak Olka ) to tylko się cieszyć bo moja babcia twierdzi,że wyglądam pięknie jak rozkwitający kwiat ach te babcie ( moja zawsze mowi : dziecko , jak ty marnie wygladasz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.12.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Rano spacerek na przystanek autobusowy(2,5km) to poczułem się odrobinę lżejszy. moze pojde dzisiaj do mamy pieszo 10 min autem , to ile kilosow pieszo ? To zależy jak szybko jeździsz i ile masz skrzyżowań po drodze Dasz radę. daleko być nie może. Stawiam na trzy kilometry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.12.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 dzisiaj ciag dalszy , pojutrze urodziny , sylwester i jeszcze jedne urodziny ( bede wygladac jak Olka ) to tylko się cieszyć bo moja babcia twierdzi,że wyglądam pięknie jak rozkwitający kwiat Tylko się cieszyć. Jak schudłem to ludzie różne choroby mi wmawiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.12.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Skąd Ty bierzesz takie fajne obrazki? z neta znalezc ci cos ? Nooo. Ale coś fajnego Zobaczycie, jeszcze kiedyś też sobie wstawię avatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.12.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Rano spacerek na przystanek autobusowy(2,5km) to poczułem się odrobinę lżejszy. moze pojde dzisiaj do mamy pieszo 10 min autem , to ile kilosow pieszo ? To zależy jak szybko jeździsz i ile masz skrzyżowań po drodze Dasz radę. daleko być nie może. Stawiam na trzy kilometry. jezdze taksowka ( pewnie naciagaja mnie na dluzsza trase ) , poza tym jako zawodowiec pieszy znam wszelakie skroty w moim miescie , mysle , ze 1,5km na nogach to gora .....nie wiem czy sie oplaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.12.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 dzisiaj ciag dalszy , pojutrze urodziny , sylwester i jeszcze jedne urodziny ( bede wygladac jak Olka ) to tylko się cieszyć bo moja babcia twierdzi,że wyglądam pięknie jak rozkwitający kwiat Tylko się cieszyć. Jak schudłem to ludzie różne choroby mi wmawiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.12.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Skąd Ty bierzesz takie fajne obrazki? z neta znalezc ci cos ? Nooo. Ale coś fajnego Zobaczycie, jeszcze kiedyś też sobie wstawię avatarek musze wiedziec pi x drzwi czego szukac podaj jakies wytyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.12.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Ostatnio przeglądałam zdjęcia z zeszłego sylwestra . Kiedy ja wrócę do tych kształtów to nie wiem http://www.olkalybowa.republika.pl/hmmm/brzuch.jpghttp://www.olkalybowa.republika.pl/glizda/34,2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.12.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Taksówką . Chyba sknera jestem, bo jak mam zapłacić taksówkarzowi to wolę pieszo(poza tym lubię chodzić ). 1,5km to przecież naprawdę króciutki spacer. Dasz radę, a przy okazji znajomych spotkasz, bo dziś każdy ucieka od stołu i idzie zgubić trochę futra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.12.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Ostatnio przeglądałam zdjęcia z zeszłego sylwestra . Kiedy ja wrócę do tych kształtów to nie wiem http://www.olkalybowa.republika.pl/hmmm/brzuch.jpghttp://www.olkalybowa.republika.pl/glizda/34,2.jpg Szybko . Fajne brzusio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.12.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Taksówką . Chyba sknera jestem, bo jak mam zapłacić taksówkarzowi to wolę pieszo(poza tym lubię chodzić ). 1,5km to przecież naprawdę króciutki spacer. Dasz radę, a przy okazji znajomych spotkasz, bo dziś każdy ucieka od stołu i idzie zgubić trochę futra. chodzilam kiedys pieszo do i od mamy , jak bylam w olki , wieku teraz mi sie nieee chce ( dosc sie nalaze w ciagu dnia ) ale spacery uwielbiam pomyslalam jeszce , ze jak spotkam znajomych to nie dojde na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.12.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Skąd Ty bierzesz takie fajne obrazki? z neta znalezc ci cos ? Nooo. Ale coś fajnego Zobaczycie, jeszcze kiedyś też sobie wstawię avatarek musze wiedziec pi x drzwi czego szukac podaj jakies wytyczne Wpisz w wyszukiwarce "cudowny, boski, super przystojny, inteligentny i skromny" to na pewno znajdziesz coś co do mnie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.12.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Fajne brzusio które Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.12.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Taksówką . Chyba sknera jestem, bo jak mam zapłacić taksówkarzowi to wolę pieszo(poza tym lubię chodzić ). 1,5km to przecież naprawdę króciutki spacer. Dasz radę, a przy okazji znajomych spotkasz, bo dziś każdy ucieka od stołu i idzie zgubić trochę futra. chodzilam kiedys pieszo do i od mamy , jak bylam w olki , wieku teraz mi sie nieee chce ( dosc sie nalaze w ciagu dnia ) ale spacery uwielbiam pomyslalam jeszce , ze jak spotkam znajomych to nie dojde na czas Sądzę, że też jestem w wieku olki. No może, ciutkę starszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts