frosch 26.12.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Frosch, zapomniałam Ci powiedzieć, ze masz wspaniały, pięęęęęęękny avatarek tak wyglada obzarta po swietach zaba wlasnie posprzatalam po obiedzie i jade do mamy , ktora wyprawia zalegle urodziny taty ( mial tydzien wczesniej , ale niestety bylismy na pogrzebie babci ) nie wiem jak przezyje do jutra ( w przyszlym roku zycze wszystkim: ....... i glodowki w swieta ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.12.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Cześć Obżarciuchy Dziś mam pierwsze forumowe urodziny :) Już rok mnie znosicie Buzialki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.12.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Cześć Obżarciuchy Dziś mam pierwsze forumowe urodziny :) Już rok mnie znosicie Buzialki bardzo dobrze cie znosimy kochana Neferko ............bo ty nawet znosna kobita jestes dziekujemy , ze jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.12.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Nefer ...wcale nie znosimy .....buziaki ,że Ty z Nami jesteś -twardzielko Froszka - pozdrówka dla TATKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.12.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Froshku - Ty wiesz jak się żyje z człowiekiem, co ma urodziny w grudniu - buziak dla Taty. Kochane dziewczyny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.12.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Froshku - Ty wiesz jak się żyje z człowiekiem, co ma urodziny w grudniu - buziak dla Taty. Kochane dziewczyny :) przeciez jak z toba gadam , to tak jakbym z wlasnym ojcem , urodzonym 17-ego gadala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.12.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Froshku - Ty wiesz jak się żyje z człowiekiem, co ma urodziny w grudniu - buziak dla Taty. Kochane dziewczyny :) przeciez jak z toba gadam , to tak jakbym z wlasnym ojcem , urodzonym 17-ego gadala Ale łatwego dzieciństwa nie miałaś :) Wesoło było na pewno, ale taki strzelec to "zawsze mam rację" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.12.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 strzelec to "zawsze mam rację" :) ....akurat Byki zawsze maja rację ...zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.12.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 strzelec to "zawsze mam rację" :) ....akurat Byki zawsze maja rację ...zawsze Aaaaa Byki są konkretne A ja lubię konkretnie ...do bólu. Ostatnio sie złapałam na tym, że jak ktoś w pracy zaczyna do mnie cos mówić to ja już kombinuję jak mu rozwiązać problem........... normalnie męski mózg.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.12.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 MOja koleżanka z Niemiec sie odezwała właściwie to ją znalazlam -nr jej obecnego męża -w czoraj o 23,oo zadzwoniłam ale Jola już spała i umowiłam sie na dziś w południe aleśmy sobie pogadały ......najpierw ja opieprzyłam a potem spytałam sie co sie stało ......jej mąż ma raka szyi .....kilka miesiecy był w klinice i zaraz po świetach znowu tam wraca na naświetlania .......barzdo sie wzruszyła moja troską ,az sie popłakała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.12.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 mam swoje sposoby i na strzelcow ( tatusia) i bykow ( Froscha ) zawsze przyznaje im racje i.........robie po swojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.12.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 MOja koleżanka z Niemiec sie odezwała właściwie to ją znalazlam -nr jej obecnego męża -w czoraj o 23,oo zadzwoniłam ale Jola już spała i umowiłam sie na dziś w południe aleśmy sobie pogadały ......najpierw ja opieprzyłam a potem spytałam sie co sie stało ......jej mąż ma raka szyi .....kilka miesiecy był w klinice i zaraz po świetach znowu tam wraca na naświetlania .......barzdo sie wzruszyła moja troską ,az sie popłakała cudownie , ze wsyzstko z nia ok ale przykro mi z powodiu jej meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.12.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 czy u Was tez była piękna pogoda ? po obiedzie bawiłam sie z Dorą i Saba ( Malamut) na podwórku w papciach http://img206.imageshack.us/img206/7522/psy1wl6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.12.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 MOja koleżanka z Niemiec sie odezwała właściwie to ją znalazlam -nr jej obecnego męża -w czoraj o 23,oo zadzwoniłam ale Jola już spała i umowiłam sie na dziś w południe aleśmy sobie pogadały ......najpierw ja opieprzyłam a potem spytałam sie co sie stało ......jej mąż ma raka szyi .....kilka miesiecy był w klinice i zaraz po świetach znowu tam wraca na naświetlania .......barzdo sie wzruszyła moja troską ,az sie popłakała Że też zawsze trafia w porządnych ludzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.12.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 acha ....dzisiaj mija 24 rocznica naszego ślubu ....rano mój małżonek na telewizorze nabazdrał życzenia i zawołał mnie do pokoju mówiąc ,że w tv mówią o naszym święcie ale ma poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.12.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 acha ....dzisiaj mija 24 rocznica naszego ślubu ....rano mój małżonek na telewizorze nabazdrał życzenia i zawołał mnie do pokoju mówiąc ,że w tv mówią o naszym święcie ale ma poczucie humoru Gratuluję :) Fajny mąz :) I pewnie dlatego z nim tak długo wytrzymałaś http://www.twojekwiaty.pl/photo/476.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.12.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 dzieki pewnie tak ....jest nieprzewidywalny a jego teksty przechodza do historii powiedzonek muszę je zacząć gdzieś spisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.12.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 dzieki pewnie tak ....jest nieprzewidywalny A jego teksty przechodza do historii powiedzonek muszę je zacząć gdzieś spisywać koniecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.12.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 ...................i wdrapałam sie na 8-tysięcznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.12.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 ...................i wdrapałam sie na 8-tysięcznik A może nie wszystko na raz, COOOOOOOOOOOO ?????:) http://www.gemus.pl/files/products/IMG_1501%5B1%5D_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts