Nefer 26.12.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Jasny gwint Neferko, chociaż Ty jesteś Ale już też odłączam sprzęt - no bo ile można leżeć....i klikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.12.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Jak myślisz, Żabę wywaliło, czy się przestraszyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.12.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Jasny gwint Neferko, chociaż Ty jesteś Ale już też odłączam sprzęt - no bo ile można leżeć....i klikać he...... ile można czekać na połączenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.12.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 no nie da się normalnie klikać...wychodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.12.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Witam po świętach bardzo koszmarnych, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.12.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.12.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 dzieńdoberek wczoraj też mi Forum nie śmigało wieczorem ,ale inne strony w porzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.12.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Witam po świętach bardzo koszmarnych, bardzo cześć Kaśka co za koszmar Cie sptkał ? gadaj szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.12.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 ew-cia przyjmij spoznione gratulacje z okazji rocznicy slubu u mnie tez net sie na Muratorze wiesza ( najczesciej rownoczesnie z gadaczem ) a moze Forum muratora to tez komunikator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.12.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Witam po świętach bardzo koszmarnych, bardzo cześć Kaśka co za koszmar Cie sptkał ? gadaj szybciutko wlasnie ... czy poza obzarstwem jeszcze cos cie zlego spotkalo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.12.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Froszka -zrekompensowałam sobie oglądając Pokojówkę na Manhatanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.12.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Froszka -zrekompensowałam sobie oglądając Pokojówkę na Manhatanie ogladalam ......................ostatnie 20min ( u mamy w sypialni ........nie chcialam juz jesc ani pic , wiec poszlam do bratanicy i corki na plotki ) .fajny film , musze obejzec kiedys w calosci moja Olka mi doniosla , ze w NOwy Rok leci dirty dancing , musze to widziec , niewazne , ze 129 raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.12.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Witam po świętach bardzo koszmarnych, bardzo cześć Kaśka co za koszmar Cie sptkał ? gadaj szybciutko Wszyscy chorzy Sławek i Dorota też, mnie do dzisiaj trzyma, najgorzej z małą, bo my jakoś sobie poradzimy a ona porządnie się nie wysmarka, nie odkrztusi, z oklepywaniem też ciężko, do tego mała dostała antybiotyk którego nie toleruje - tak jak szybko wchodzi, tak błyskawicznie się cofa - bo jedna lekarka zapomniała wpisać do kartoteki, druga nie wiedziała, a Sławek jak z małą był, to nic nie sqmał... ale to wszystko jeszcze nic, wczoraj dostałam takie wieści od mojej kochanej psiapsiółki, że tylko wyć mi się chce, tak mi strasznie przykro i nawet jej przytulić nie mogę, bo jest daleko:-((((((( To się wygadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.12.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 o ku....ka Kasiu ...nie zazdrościć nasza służba zdrowia jesy czasem tak beznadziejna ,że chce sie wyć !!!!! mam tylko nadzieję ,że poradziliście sobie . Ja wczoraj też dostałam niezbyt dobre wieści od mojej przyjaciółki zzagranicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.12.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Witam po świętach bardzo koszmarnych, bardzo cześć Kaśka co za koszmar Cie sptkał ? gadaj szybciutko Wszyscy chorzy Sławek i Dorota też, mnie do dzisiaj trzyma, najgorzej z małą, bo my jakoś sobie poradzimy a ona porządnie się nie wysmarka, nie odkrztusi, z oklepywaniem też ciężko, do tego mała dostała antybiotyk którego nie toleruje - tak jak szybko wchodzi, tak błyskawicznie się cofa - bo jedna lekarka zapomniała wpisać do kartoteki, druga nie wiedziała, a Sławek jak z małą był, to nic nie sqmał... ale to wszystko jeszcze nic, wczoraj dostałam takie wieści od mojej kochanej psiapsiółki, że tylko wyć mi się chce, tak mi strasznie przykro i nawet jej przytulić nie mogę, bo jest daleko:-((((((( To się wygadałam fakt... niewesolo wyjdziecie z tego szybciutko , czego zycze wam z calego serca Kasiu , grypa to jeszcze nie koniec swiata , a przyjaciolka na pewno wie , ze jestes z nia , nawet duchowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.12.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 mysle , ze ten konczacy sie rok byl jakis feralny ( dla wielu , wielu osob ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.12.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Froschku - grypa to pikuś, mi się oskrzela palą, reszcie pewno też, zobaczymy co dzisiaj lekarka powie. Teść wyczytał gdzieś, że w tym sezonie nie ma grypy za to jest jakiś wirus, który atakuje górne drogi oddechowe i cholera jest zaraźliwa nie wspomnę o naszych bakteriach w oczyszczalni - 3 antybiotyki w domu to nie mają szans na przeżycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.12.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Witam frosch tak wyglądasz po świętach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.12.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 DZIEWCZYNY ...a słyszałyście o kaszy jaglanej? parę dni temu znana aktorka opowiadaław TVP o tym ,że od kilku lat leczy się właśnie kaszą....otóż zjada tylko miseczkę ugotowanej kaszy ,która powoduje w organiźmie taki odczyn ,że wirusy nie mają szans mówiła ,że warto spróbować również głodówki w czasie choroby ( o tym mówi też Tombak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.12.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Froschku - grypa to pikuś, mi się oskrzela palą, reszcie pewno też, zobaczymy co dzisiaj lekarka powie. Teść wyczytał gdzieś, że w tym sezonie nie ma grypy za to jest jakiś wirus, który atakuje górne drogi oddechowe i cholera jest zaraźliwa nie wspomnę o naszych bakteriach w oczyszczalni - 3 antybiotyki w domu to nie mają szans na przeżycie och kasia , tak strasznie mi przykro zycze jak najszybszego powrotu do zdrowia dacie rade , wiem o tym skad ty to wszystko wzielas ? ja tam z wszystkich stworzonek wole jednak mojego psa i Froscha ( moze na odwrot : froscha a potem psa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts