Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Froszka -zrekompensowałam sobie oglądając Pokojówkę na Manhatanie

ogladalam ......................ostatnie 20min :lol: :lol: :lol: ( u mamy w sypialni ........nie chcialam juz jesc ani pic , wiec poszlam do bratanicy i corki na plotki :wink: ) .fajny film , musze obejzec kiedys w calosci

moja Olka mi doniosla , ze w NOwy Rok leci dirty dancing , musze to widziec , niewazne , ze 129 raz :oops: :D

Witam po świętach :roll: bardzo koszmarnych, bardzo :(

cześć Kaśka :D

co za koszmar Cie sptkał ? gadaj szybciutko :-?

Wszyscy chorzy Sławek i Dorota też, mnie do dzisiaj trzyma, najgorzej z małą, bo my jakoś sobie poradzimy a ona porządnie się nie wysmarka, nie odkrztusi, z oklepywaniem też ciężko, do tego mała dostała antybiotyk którego nie toleruje - tak jak szybko wchodzi, tak błyskawicznie się cofa - bo jedna lekarka zapomniała wpisać do kartoteki, druga nie wiedziała, a Sławek jak z małą był, to nic nie sqmał... ale to wszystko jeszcze nic, wczoraj dostałam takie wieści od mojej kochanej psiapsiółki, że tylko wyć mi się chce, tak mi strasznie przykro i nawet jej przytulić nie mogę, bo jest daleko:-(((((((

To się wygadałam :(

Witam po świętach :roll: bardzo koszmarnych, bardzo :(

cześć Kaśka :D

co za koszmar Cie sptkał ? gadaj szybciutko :-?

Wszyscy chorzy Sławek i Dorota też, mnie do dzisiaj trzyma, najgorzej z małą, bo my jakoś sobie poradzimy a ona porządnie się nie wysmarka, nie odkrztusi, z oklepywaniem też ciężko, do tego mała dostała antybiotyk którego nie toleruje - tak jak szybko wchodzi, tak błyskawicznie się cofa - bo jedna lekarka zapomniała wpisać do kartoteki, druga nie wiedziała, a Sławek jak z małą był, to nic nie sqmał... ale to wszystko jeszcze nic, wczoraj dostałam takie wieści od mojej kochanej psiapsiółki, że tylko wyć mi się chce, tak mi strasznie przykro i nawet jej przytulić nie mogę, bo jest daleko:-(((((((

To się wygadałam :(

fakt... :( niewesolo :( :(

wyjdziecie z tego szybciutko , czego zycze wam z calego serca

Kasiu , grypa to jeszcze nie koniec swiata , a przyjaciolka na pewno wie , ze jestes z nia , nawet duchowo :roll:

Froschku - grypa to pikuś, mi się oskrzela palą, reszcie pewno też, zobaczymy co dzisiaj lekarka powie.

Teść wyczytał gdzieś, że w tym sezonie nie ma grypy za to jest jakiś wirus, który atakuje górne drogi oddechowe :roll: i cholera jest zaraźliwa :evil:

nie wspomnę o naszych bakteriach w oczyszczalni - 3 antybiotyki w domu to nie mają szans na przeżycie :roll:

DZIEWCZYNY ...a słyszałyście o kaszy jaglanej?

parę dni temu znana aktorka opowiadaław TVP o tym ,że od kilku lat leczy się właśnie kaszą....otóż zjada tylko miseczkę ugotowanej kaszy ,która powoduje w organiźmie taki odczyn ,że wirusy nie mają szans :D

mówiła ,że warto spróbować również głodówki w czasie choroby ( o tym mówi też Tombak)

Froschku - grypa to pikuś, mi się oskrzela palą, reszcie pewno też, zobaczymy co dzisiaj lekarka powie.

Teść wyczytał gdzieś, że w tym sezonie nie ma grypy za to jest jakiś wirus, który atakuje górne drogi oddechowe :roll: i cholera jest zaraźliwa :evil:

nie wspomnę o naszych bakteriach w oczyszczalni - 3 antybiotyki w domu to nie mają szans na przeżycie :roll:

och kasia , tak strasznie mi przykro :( :o

zycze jak najszybszego powrotu do zdrowia

dacie rade , wiem o tym :roll:

skad ty to wszystko wzielas ? :o

ja tam z wszystkich stworzonek wole jednak mojego psa :wink: i Froscha :D 8) ( moze na odwrot : froscha a potem psa :oops: :D )