Maxtorka 27.12.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Jak się potrząsnęło, to jako tako działa zobaczymy jak długo Do następnego razu oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.12.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 neferka , jak tam po swietach ? moze ty mi podpowiesz w czym sie w tym roku chodzi na Sylwka ? Po świętach : coool - nowe kolczyki (cyrkonie w złocie) i bajeczna torba Samsonite do laptopa Czyż trzeba więcej ?????? Mam nadzieję, że mi odleżyny zejdą Jutro się kopnę do firmy A na Sylwestra..............jak zawsze na początku wieku style się mieszają. A na to najlepsze rozwiązanie - klasyka : mała czarna z mocno wyróżniającą się biżuterrią ( stylizowaną na starą lub etniczną) - to najbezpieczniej sliczne prezenty dostalas mala czarna mam ( prawie czarna , pokazywalam na poprzednich stronkach ) bielizne a bizuterie pozycze od ciebie ( moja bizuteria raczej miniaturkowa jest , nie rzuca sie ani w oczy ani na kolana ) dzieki za podpowiedz , na ciebie mozna jak na Zawiszy zawsze polegac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.12.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Cześć dziewczyny Nefer mnie się zawsze małe, czarne i krótkie podobały kurde .... a ja ja mala , krotka i blondi jestem ale.......w piatek ide do fryzjera ( moze sie na czarno walne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.12.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Witajcie z wieczora Froschku , mała czarna jest ponadczasowa mam taka sprzed 15lat nada sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.12.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Jak się potrząsnęło, to jako tako działa zobaczymy jak długo ja sie trzeslam okrutnie i nie zadzialalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.12.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Froschka, dokąd tak pędzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.12.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Witajcie z wieczora Froschku , mała czarna jest ponadczasowa mam taka sprzed 15lat nada sie ? Kochana jak się w nią mieścisz to nie widze przeszkód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.12.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 jak sie zawiesilo forum , poszlam wkurzona wyluzowac sie na Jim-a Carrey-a sie wyluzowac , a teraz nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.12.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Witajcie z wieczora Froschku , mała czarna jest ponadczasowa mam taka sprzed 15lat nada sie ? Kochana jak się w nią mieścisz to nie widze przeszkód no mieszcze sie spoko na luzie , wiec chyba w niej wystapie nawet fajna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.12.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Ja tak troszku jestem A Jim Carrey faktycznie sobie poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.12.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 jak sie zawiesilo forum , poszlam wkurzona wyluzowac sie na Jim-a Carrey-a sie wyluzowac , a teraz nikogo nie ma jak to nie ma, a Maxi, a ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.12.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 nie widzialam nikogo poza zabami w kapieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.12.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Witajcie z wieczora Froschku , mała czarna jest ponadczasowa mam taka sprzed 15lat nada sie ? Kochana jak się w nią mieścisz to nie widze przeszkód no mieszcze sie spoko na luzie , wiec chyba w niej wystapie nawet fajna jest Do tego tak jak pisała Neferka jakaś odjazdowa biżuteria a na szyję i ramiona jakis szal , może szyfonowy , czasowo oczywiście , fantazyjnie zamotany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.12.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 nie widzialam nikogo poza zabami w kapieli Nic dziwnego, w tej złości pisałaś post co minutę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.12.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 nie widzialam nikogo poza zabami w kapieli To ile Was tam w tym dżakuzi siedzi ? Wystaje tylko jedna główka , w koronie w dodatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.12.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Witajcie z wieczora Froschku , mała czarna jest ponadczasowa mam taka sprzed 15lat nada sie ? Kochana jak się w nią mieścisz to nie widze przeszkód no mieszcze sie spoko na luzie , wiec chyba w niej wystapie nawet fajna jest Do tego tak jak pisała Neferka jakaś odjazdowa biżuteria a na szyję i ramiona jakis szal , może szyfonowy , czasowo oczywiście , fantazyjnie zamotany . odjazdowej bizuterii nie posiadam ( nie za bardzo lubie jak mi sie placza jakies chabazie ) , ale cos do niedzieli skoluje ( widzialam niedawno jak ew-ka jakies wisiory nowo zakupione pokazywala .....moze wypozyczy ) szal mam , nawet dwa ( bede zmieniac co godzine , a ja wypije to nie bedzie juz wcale potrzebny ) dzieki dzzieki dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.12.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 nie widzialam nikogo poza zabami w kapieli Nic dziwnego, w tej złości pisałaś post co minutę zlosliwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.12.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 nie widzialam nikogo poza zabami w kapieli To ile Was tam w tym dżakuzi siedzi ? Wystaje tylko jedna główka , w koronie w dodatku to ja maxi , wasza froschka w czasie odnowy biologiczno-kosmetycznej przed Sylwestrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.12.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Zmykam już, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.12.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Zmykam już, dobranoc papa snij pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts