Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

neferka , jak tam po swietach ?

moze ty mi podpowiesz w czym sie w tym roku chodzi na Sylwka ? :roll:

Po świętach : coool - nowe kolczyki (cyrkonie w złocie) i bajeczna torba Samsonite do laptopa :) Czyż trzeba więcej ?????? :) Mam nadzieję, że mi odleżyny zejdą :) Jutro się kopnę do firmy :)

A na Sylwestra..............jak zawsze na początku wieku style się mieszają. A na to najlepsze rozwiązanie - klasyka : mała czarna z mocno wyróżniającą się biżuterrią ( stylizowaną na starą lub etniczną) - to najbezpieczniej :)

sliczne prezenty dostalas :o :D

mala czarna mam ( prawie czarna :wink: , pokazywalam na poprzednich stronkach :oops: ) bielizne

a bizuterie pozycze od ciebie ( moja bizuteria raczej miniaturkowa jest :( , nie rzuca sie ani w oczy ani na kolana :o :( )

dzieki za podpowiedz , na ciebie mozna jak na Zawiszy zawsze polegac :o :D

Witajcie z wieczora :D

Froschku , mała czarna jest ponadczasowa :D :D

mam taka sprzed 15lat :oops: nada sie ? :o

Kochana jak się w nią mieścisz to nie widze przeszkód 8) :lol:

no mieszcze sie spoko na luzie , wiec chyba w niej wystapie :roll: :o

nawet fajna jest :o

Do tego tak jak pisała Neferka jakaś odjazdowa biżuteria a na szyję i ramiona jakis szal , może szyfonowy , czasowo oczywiście , fantazyjnie zamotany .

Witajcie z wieczora :D

Froschku , mała czarna jest ponadczasowa :D :D

mam taka sprzed 15lat :oops: nada sie ? :o

Kochana jak się w nią mieścisz to nie widze przeszkód 8) :lol:

no mieszcze sie spoko na luzie , wiec chyba w niej wystapie :roll: :o

nawet fajna jest :o

Do tego tak jak pisała Neferka jakaś odjazdowa biżuteria a na szyję i ramiona jakis szal , może szyfonowy , czasowo oczywiście , fantazyjnie zamotany .

odjazdowej bizuterii nie posiadam :oops: ( nie za bardzo lubie jak mi sie placza jakies chabazie :-? ) , ale cos do niedzieli skoluje ( widzialam niedawno jak ew-ka jakies wisiory nowo zakupione pokazywala .....moze wypozyczy :oops: )

szal mam , nawet dwa ( bede zmieniac co godzine 8) , a ja wypije to nie bedzie juz wcale potrzebny :D )

dzieki dzzieki dzieki :D