frosch 27.12.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 A gratki, gratki Wielce Szanownej Zieloności :) a dzieki , dzieki Szanownej Bojowniczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.12.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 mykam kochani z rana jade do Opola , potem do Lublinca , potem obowiazkowo nacieszyc oko naszym polem ( moze znow przyjda sarenki ) ciao, ciao ,ciao ..... ale zrobie wam jeszcze przed wyjazdem kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.12.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 gdzie wy jestescie ? my tu gadu gadu a frosch stronki rąbie gratki i nie ścinaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.12.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 gdzie wy jestescie ? my tu gadu gadu a frosch stronki rąbie gratki i nie ścinaj ok , zrobie to dla ciebie ( i Froscha ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.12.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 gdzie wy jestescie ? my tu gadu gadu a frosch stronki rąbie gratki i nie ścinaj ok , zrobie to dla ciebie ( i Froscha ) no to jest nas dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.12.2006 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 mykam kochani z rana jade do Opola , potem do Lublinca , potem obowiazkowo nacieszyc oko naszym polem ( moze znow przyjda sarenki ) ciao, ciao ,ciao ..... ale zrobie wam jeszcze przed wyjazdem kawy byle nie o 4rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 dzien doberek obiecana kawka http://www.altes-posteck.de/img/kaffee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 mykam kochani z rana jade do Opola , potem do Lublinca , potem obowiazkowo nacieszyc oko naszym polem ( moze znow przyjda sarenki ) ciao, ciao ,ciao ..... ale zrobie wam jeszcze przed wyjazdem kawy byle nie o 4rano ale sie usmialam ( to tak jakbym moich synow slyszala ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.12.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Dzień dobry frosch się spisała i pora też znośna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.12.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Dzień dobry Właśnie dopijam pyszną kawkę i pędzę do pracy . Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 czekam na mego Bossa co mozna robic tak dlugo w garazu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.12.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 froschka , śniłaś mi sie dzisiaj I Frosch też On mi mówił ze pojchałaś do pracy . A zajmowałaś się sprzedażą sprzętu sportowego do wyposażenia siłowni , sal gimnastycznych . Nie wiem skąd mi się to wzięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 zobacze nasza dzialeczke dzisiaj .............tralallalalallala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 froschka , śniłaś mi sie dzisiaj I Frosch też On mi mówił ze pojchałaś do pracy . A zajmowałaś się sprzedażą sprzętu sportowego do wyposażenia siłowni , sal gimnastycznych . Nie wiem skąd mi się to wzięło moze to inna zaba byla ? moglabym sprzedawac ewentualnie materace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 milej pracy zycze maxi sprzet sportowy ..??? dalas mi do myslenia moge tez prowadzic areobik , ale sprzet ? jestem antytechniczna osoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.12.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 moge tez prowadzic areobik , ale sprzet ? jestem antytechniczna osoba Śniło mi się że tylko sprzedawałaś , montażem sie juz kto inny zajmował Pędzę bo się do pracy spóźnię Miłego dzionka I miłej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 mykam kochani z rana jade do Opola , potem do Lublinca , potem obowiazkowo nacieszyc oko naszym polem ( moze znow przyjda sarenki ) do Lublińca ??? toż to rzut beretem ode mnie Do Olesna masz 15 km siedzę na środku Rynku -Salon Plus GSM .....zapraszam -jestem do 17,oo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.12.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 mykam kochani z rana jade do Opola , potem do Lublinca , potem obowiazkowo nacieszyc oko naszym polem ( moze znow przyjda sarenki ) do Lublińca ??? toż to rzut beretem ode mnie Do Olesna masz 15 km siedzę na środku Rynku -Salon Plus GSM .....zapraszam -jestem do 17,oo jak będę przejeżdżał to ....przystanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 jak będę przejeżdżał to ....przystanę obowiązkowo zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.12.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 jak będę przejeżdżał to ....przystanę obowiązkowo zapraszam to daj znać jak będzie wysyp zajączoków na Wachowie, albo w Leśnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts