Maxtorka 28.12.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 A za chwilę lezę do sklepu. Precelków mi się chce Nie łaź nigdzie , ciemo już Wyslij kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.12.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 A za chwilę lezę do sklepu. Precelków mi się chce co za zachciewajki ................ale tobie wolno Mi wszystko wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.12.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 A za chwilę lezę do sklepu. Precelków mi się chce Nie łaź nigdzie , ciemo już Wyslij kogoś Z memżem idę On jest duży i silny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.12.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 A za chwilę lezę do sklepu. Precelków mi się chce co za zachciewajki ................ale tobie wolno Mi wszystko wolno Tak , tak a im brzuszek większy będzie tym jeszcze wolniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Frosz, ja mam pytanie -Ty masz chałpę czy mieszkanko? mieszkanko , a chalupe chce.... i wybuduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 A za chwilę lezę do sklepu. Precelków mi się chce Nie łaź nigdzie , ciemo już Wyslij kogoś Z memżem idę On jest duży i silny oj duzy , duzy ( czytalam o nim w necie , prawie 2m ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.12.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 A za chwilę lezę do sklepu. Precelków mi się chce co za zachciewajki ................ale tobie wolno Mi wszystko wolno Tak , tak a im brzuszek większy będzie tym jeszcze wolniej Nie no, dbam o siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.12.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Frosz, ja mam pytanie -Ty masz chałpę czy mieszkanko? mieszkanko , a chalupe chce.... i wybuduje Aha... No dobrze, dziękujemy za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 pp , a co ty sie mnie tak dzisiaj wypytujesz ? ciekawa prace dostalas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.12.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 A za chwilę lezę do sklepu. Precelków mi się chce Nie łaź nigdzie , ciemo już Wyslij kogoś Z memżem idę On jest duży i silny oj duzy , duzy ( czytalam o nim w necie , prawie 2m ) To On sławny musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.12.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 A za chwilę lezę do sklepu. Precelków mi się chce Nie łaź nigdzie , ciemo już Wyslij kogoś Z memżem idę On jest duży i silny oj duzy , duzy ( czytalam o nim w necie , prawie 2m ) No, wszędzie można o nim wyczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.12.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 pp , a co ty sie mnie tak dzisiaj wypytujesz ? ciekawa prace dostalas ? A tak sobie pytam Kto pyta nie błądzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.12.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 A za chwilę lezę do sklepu. Precelków mi się chce Nie łaź nigdzie , ciemo już Wyslij kogoś Z memżem idę On jest duży i silny oj duzy , duzy ( czytalam o nim w necie , prawie 2m ) To On sławny musi być Najsławniejszy na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Frosz, ja mam pytanie -Ty masz chałpę czy mieszkanko? mieszkanko , a chalupe chce.... i wybuduje Aha... No dobrze, dziękujemy za odpowiedź chyba mnie nie szukalas (albo twoj maz ) , jak ja dzisiaj ew-ki ? podobno jakis facet mnie szukal , ale myslalam , ze to moj dawny kolega , ktory chce do mnie narywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.12.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Dobra idę, wrócę do Was z precelkami (i pewnie zachce mi się jeszcze innych rzeczy, to też Wam przytargam ) PS. Jeszcze Cię nie szukalismy........ Ale niebawem....Szykuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Dobra idę, wrócę do Was z precelkami (i pewnie zachce mi się jeszcze innych rzeczy, to też Wam przytargam ) PS. Jeszcze Cię nie szukalismy........ Ale niebawem....Szykuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.12.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 A za chwilę lezę do sklepu. Precelków mi się chce Nie łaź nigdzie , ciemo już Wyslij kogoś Z memżem idę On jest duży i silny oj duzy , duzy ( czytalam o nim w necie , prawie 2m ) No, wszędzie można o nim wyczytać Czy jest coś czego nie wiem a wszyscy wiedzą ? To ja też chcę wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.12.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 witaj andreas-ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Czy jest coś czego nie wiem a wszyscy wiedzą ? To ja też chcę wiedzieć wiem , ze jest wieeeeeeelki i chodzi po ulicach mego miasta az strach sie bac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts