frosch 28.12.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 andre , co spiewamy ? bo mnie sie a nie mam z kim i mam czas do 19-ej hmmm..... daj, daj daj, nie odmawiaj daj..... to co masz najlepszego daj krucafuks, dalej nie pamiętam Gratki froschka tez nie pamietam ale pamietam : daj mi te noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.12.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 andre , co spiewamy ? bo mnie sie a nie mam z kim i mam czas do 19-ej hmmm..... daj, daj daj, nie odmawiaj daj..... to co masz najlepszego daj krucafuks, dalej nie pamiętam Gratki froschka tez nie pamietam ale pamietam : daj mi te noc ...tę jedną noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Kupowałem dzisiaj farby do malowania ścian. Fajne nazwy mają: złocisty szafran, piasek pustyni, eukaliptus... kupujesz farby w sklepie dla artystow-malarzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 a pamietasz to : ? za te noc z Renata z kabaretu Otto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.12.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Kupowałem dzisiaj farby do malowania ścian. Fajne nazwy mają: złocisty szafran, piasek pustyni, eukaliptus... kupujesz farby w sklepie dla artystow-malarzy ? malarz ze mnie żaden, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.12.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 a pamietasz to : ? za te noc z Renata z kabaretu Otto nie pamiętam, o panią poseł chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 a pamietasz to : ? za te noc z Renata z kabaretu Otto nie pamiętam, o panią poseł chodziło? a tego to ja juz nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 a pamietasz to : ? za te noc z Renata z kabaretu Otto cześć Froszka chyba nie Otto to śpiewał ,a Renata Zarębska http://www.ewa.bicom.pl/karaoke3/k347.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Froszka melduję ,że szmpan pyszny otworzyliśmy go do obiadu ,aż Dawid strzelił minkę ....taki był zaskoczony ....o so chodzi ? szampan do schabowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 masz racje , ale ja mialam na mysli taka , jakas z kabaretu : cos tam takiego bylo : daj mi Agato, daj mi Beato i renato chyba tez niewazne , ale fajne to bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Froszka melduję ,że szmpan pyszny otworzyliśmy go do obiadu ,aż Dawid strzelił minkę ....taki był zaskoczony ....o so chodzi ? szampan do schabowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 mamy mapki geodezyjne po Nowym Roku jedziemy do architekta .......trala la la Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ew-ka , tak sie normalnie cieszem , ze ciem dzisiaj widzialam , ze czuje sie jak nachlana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.12.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 masz racje , ale ja mialam na mysli taka , jakas z kabaretu : cos tam takiego bylo : daj mi Agato, daj mi Beato i renato chyba tez niewazne , ale fajne to bylo Hotel Patria na godziny - Jacek Skubikowski to śpiewał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ew-ka , tak sie normalnie cieszem , ze ciem dzisiaj widzialam , ze czuje sie jak nachlana i ja ....do końca pracy japa mi sie śmiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.12.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 mamy mapki geodezyjne po Nowym Roku jedziemy do architekta .......trala la la będzie projekt indywidualny, czy z katalogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 masz racje , ale ja mialam na mysli taka , jakas z kabaretu : cos tam takiego bylo : daj mi Agato, daj mi Beato i renato chyba tez niewazne , ale fajne to bylo Hotel Patria na godziny - Jacek Skubikowski to śpiewał tak mi wstyd wybaczcie strarej sklerotyczce a mowiles , ze nie pamietasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ew-ka , tak sie normalnie cieszem , ze ciem dzisiaj widzialam , ze czuje sie jak nachlana i ja ....do końca pracy japa mi sie śmiała mnie sie smieje do teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 mamy mapki geodezyjne po Nowym Roku jedziemy do architekta .......trala la la będzie projekt indywidualny, czy z katalogu? indywidualny , ale na podstwie takiego z niemieckiego katalogu , calkiem inny od tego , ktory juz wam pokazywalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.12.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 masz racje , ale ja mialam na mysli taka , jakas z kabaretu : cos tam takiego bylo : daj mi Agato, daj mi Beato i renato chyba tez niewazne , ale fajne to bylo Hotel Patria na godziny - Jacek Skubikowski to śpiewał tak mi wstyd wybaczcie strarej sklerotyczce a mowiles , ze nie pamietasz tamtą piosenkę kto inny śpiewał, jakś kobitka chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts