Ew-ka 28.12.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ew-ka , tak sie normalnie cieszem , ze ciem dzisiaj widzialam , ze czuje sie jak nachlana i ja ....do końca pracy japa mi sie śmiała mnie sie smieje do teraz szkoda ,że nie mogłyśmy sobie dłużej porozmawiać ale podam Ci tel ...na priva i jak nastepnym razem pojedziesz to sie zmówimy konkretnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ach niewazne andre wazne , ze sie spiewa ide prasowac moze jeszcze do was wroce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ew-ka , tak sie normalnie cieszem , ze ciem dzisiaj widzialam , ze czuje sie jak nachlana i ja ....do końca pracy japa mi sie śmiała mnie sie smieje do teraz szkoda ,że nie mogłyśmy sobie dłużej porozmawiać ale podam Ci tel ...na priva i jak nastepnym razem pojedziesz to sie zmówimy konkretnie nie ma sprawy od dzisiaj kupuje karte do swego telefonu tylko w twoim salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.12.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ach niewazne andre wazne , ze sie spiewa ide prasowac moze jeszcze do was wroce ... i opowiesz co śpiewałaś przy prasowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.12.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Witam wszystkichJa tylko wpadłem powiedzieć Dobry wieczór i już mnie nie ma.Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ew-ka , jeszcze nie wiesz , ze jak czekalismy na ciebie , Frosch wpadl na swietny pomysl , zeby w miedzyczasie skorzystac z uslug fryzjera i odwiedzilismy wszystkie 3 w okolicy , a tam 150 kobiet z paskami folii aluminiowej na glowach , mialas widziec jak on stamtad wial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Witam wszystkich Ja tylko wpadłem powiedzieć Dobry wieczór i już mnie nie ma. Dobranoc czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ach niewazne andre wazne , ze sie spiewa ide prasowac moze jeszcze do was wroce ... i opowiesz co śpiewałaś przy prasowaniu ew-ka ew-ka pamietasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.12.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Witam wszystkich Ja tylko wpadłem powiedzieć Dobry wieczór i już mnie nie ma. Dobranoc czesc Nie piszę od siebie w pracy, a tu strasznie net się muli. Frosch szybko zrzuciłaś kilogramy i przeniosłaś się do wanny. Tak poza tym to teraz się przytulasz do innej żaby. A co na to andre59??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ew-ka , jeszcze nie wiesz , ze jak czekalismy na ciebie , Frosch wpadl na swietny pomysl , zeby w miedzyczasie skorzystac z uslug fryzjera i odwiedzilismy wszystkie 3 w okolicy , a tam 150 kobiet z paskami folii aluminiowej na glowach , mialas widziec jak on stamtad wial wyobrażam sobie na razie mój Henio ma spokój z fryzjerem bo od roku zapuszcza ogonek ....widziałas zresztą ten kucyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.12.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Kurcze, i do tego żadnych buziek nie wyświetla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Frosch szybko zrzuciłaś kilogramy i przeniosłaś się do wanny. Tak poza tym to teraz się przytulasz do innej żaby. A co na to andre59??? nie przytulam sie ...............dzieli nas przecinek i dwie spacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ew-ka , jeszcze nie wiesz , ze jak czekalismy na ciebie , Frosch wpadl na swietny pomysl , zeby w miedzyczasie skorzystac z uslug fryzjera i odwiedzilismy wszystkie 3 w okolicy , a tam 150 kobiet z paskami folii aluminiowej na glowach , mialas widziec jak on stamtad wial wyobrażam sobie na razie mój Henio ma spokój z fryzjerem bo od roku zapuszcza ogonek ....widziałas zresztą ten kucyk widzialam .........to byl moj pewnik , ze ten gosc to twoj maz a gosciu obok Przemek mial na klacie ......mysle : to ten od pierogow musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.12.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ach niewazne andre wazne , ze sie spiewa ide prasowac moze jeszcze do was wroce ... i opowiesz co śpiewałaś przy prasowaniu ew-ka ew-ka pamietasz ładna parafraza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 a gosciu obok Przemek mial na klacie ......mysle : to ten od pierogow musi byc człowiek bez nerw .....moja prawa ręka i dobrze pamiętasz ...to ten ..od pierogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.12.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Ech dziewczyny, spotkałyście się i żadnej fotki nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Ech dziewczyny, spotkałyście się i żadnej fotki nie ma... ano ni ma mój aparat szusuje gdzies na nartach w Słowacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.12.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Froschka, dlaczego nie wzięłaś ze sobą aparatu fotograficznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Froschka, dlaczego nie wzięłaś ze sobą aparatu fotograficznego? Karygodne niedopatrzenie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.12.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Hej! Froschka, odwiedź mnie! I mnie też Jadąc nad morze można o Bydgoszcz zahaczyć ja jezdze nad zachodniopomorskie morze , niestety No to do mnie jak po sznurku Ja mieszkam włąśnie nad zachodniopomorskim morzem froschka! To wstawiam wodę na kawę i winko otwieram! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts