Ew-ka 28.12.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Froschka, dlaczego nie wzięłaś ze sobą aparatu fotograficznego? Karygodne niedopatrzenie .... już sobie wyobrażam miny moich klientów kiedy nagle ustawiamy sie i robimy sobie zdjęcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.12.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Heloł wszystkim wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Froschka, dlaczego nie wzięłaś ze sobą aparatu fotograficznego? Karygodne niedopatrzenie .... już sobie wyobrażam miny moich klientów kiedy nagle ustawiamy sie i robimy sobie zdjęcia ... Ew-ka, nie rób sceeeeeeeeeeeen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Maxi ...tak mi się skojarzyło ...w Bydgoszczy mieszka moja ciocia ,która napisała i wydała książkę o mojej rodzinie http://www.margrafsen.pl/margrafsen.php?id=oferta&idp=17 pięknie sie czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Heloł wszystkim wieczornie Cześć Aniu, Synek zdrowy ? Wszystko u Was ok ? Dawno CIę nie widziałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Froschka, dlaczego nie wzięłaś ze sobą aparatu fotograficznego? Karygodne niedopatrzenie .... już sobie wyobrażam miny moich klientów kiedy nagle ustawiamy sie i robimy sobie zdjęcia ... Ew-ka, nie rób sceeeeeeeeeeeen ja ??? sceny ??? coś Ty ....uwielbiam takie wyzwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Froschka, dlaczego nie wzięłaś ze sobą aparatu fotograficznego? Karygodne niedopatrzenie .... już sobie wyobrażam miny moich klientów kiedy nagle ustawiamy sie i robimy sobie zdjęcia ... Ew-ka, nie rób sceeeeeeeeeeeen ja ??? sceny ??? coś Ty ....uwielbiam takie wyzwania Wiedziałam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.12.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Nefer Wszystko bardzo OK, synuś przezdrowy Zaczął stawiać swoje pierwsze samodzielne kroki To ja Ciebie dawno nie widziałam Ale czytam Twój dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.12.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Froschka, dlaczego nie wzięłaś ze sobą aparatu fotograficznego? Karygodne niedopatrzenie .... już sobie wyobrażam miny moich klientów kiedy nagle ustawiamy sie i robimy sobie zdjęcia ... Pomyśleliby, że jakieś szychy do Ciebie przyjechały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.12.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Heloł wszystkim wieczornie Heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Nefer Wszystko bardzo OK, synuś przezdrowy Zaczął stawiać swoje pierwsze samodzielne kroki To ja Ciebie dawno nie widziałam Ale czytam Twój dziennik Już pomyka ??? A to skubańczyk ! No to teraz masz co robić :) Oczy w tyłku:) Fajnie, że w porządku. Pocałuj go odemnie moooocno Dziennik trochę sie "zarzucił" bo się nic nie działo, ale już nedługo, niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.12.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 A ja nie wiem w co się ubrać na Sylwestra (zaczyna się ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.12.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Nefer Wszystko bardzo OK, synuś przezdrowy Zaczął stawiać swoje pierwsze samodzielne kroki To ja Ciebie dawno nie widziałam Ale czytam Twój dziennik Już pomyka ??? A to skubańczyk ! No to teraz masz co robić :) Oczy w tyłku:) Fajnie, że w porządku. Pocałuj go odemnie moooocno Dziennik trochę sie "zarzucił" bo się nic nie działo, ale już nedługo, niedługo Mam nadzieję A Pafcio ucałowany Mruknął przez sen z zadowolenia Ostatnio sporo myślałam o Twojej koleżance i adoptowanym przez nią synku. U nich wszystko w porządku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Mam nadzieję A Pafcio ucałowany Mruknął przez sen z zadowolenia Ostatnio sporo myślałam o Twojej koleżance i adoptowanym przez nią synku. U nich wszystko w porządku? U nich wszystko super ! Mały prze do przodu jak szalony. Raczkuje w takim tempie, że nie można go zlokalizować. Śmieje się w głos ( szczególnie na mój widok, bo wie, że go zaraz wytarmoszę na śmierć) jest bardzo pogodny. W tamtym domu szczęscie jest w każdym kącie Święta - oczywiście - odbyły się u obu babć ( nie dało się Filipka przekroić na pół) więc jest wycałowany i wyściskany do bólu. Mama przedłuża sobie pobyt w domu - powinna wrócić 15 stycznia, ale chyba "oddeleguję" ją do pracy w domu. Nie stać ją na bezpłatny urlop. A z domu też można pracować, nie ? W marcu jedna babcia idzie na emeryturę to pomoże ( 1/2 czasu w firmie 1/2 w domu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.12.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.12.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 no dobra mogę napisac ten 60 post jak już nikt nie chceheloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 no dobra mogę napisac ten 60 post jak już nikt nie chce heloł hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.12.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Ja pierniczę, o co chodzi z tym forum, że się tak muli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.12.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 łoo...matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.12.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 gratki jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts