andre59 28.12.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 łoo...matko ... Polko Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 sorki idę coś pożreć Jea Gratki za wejście smoka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Froschka, dlaczego nie wzięłaś ze sobą aparatu fotograficznego? nie wiedzialam , ze bede sie z ew-ka widziala , to byl spisek Froscha (kiedys , gdy bylismy w Olesnie u notariusza opowiadalam mu , ze tutaj mieszka jedna z moich forumowych kolezanek ) , wiec chcial mi dzisiaj mila niespodzianke sprawic i......udalo mu sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.12.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 U nich wszystko super ! Mały prze do przodu jak szalony. Raczkuje w takim tempie, że nie można go zlokalizować. Śmieje się w głos ( szczególnie na mój widok, bo wie, że go zaraz wytarmoszę na śmierć) jest bardzo pogodny. W tamtym domu szczęscie jest w każdym kącie Święta - oczywiście - odbyły się u obu babć ( nie dało się Filipka przekroić na pół) więc jest wycałowany i wyściskany do bólu. Mama przedłuża sobie pobyt w domu - powinna wrócić 15 stycznia, ale chyba "oddeleguję" ją do pracy w domu. Nie stać ją na bezpłatny urlop. A z domu też można pracować, nie ? W marcu jedna babcia idzie na emeryturę to pomoże ( 1/2 czasu w firmie 1/2 w domu). No to rewelacja Świetnie, że tak się wszystko ułożyło, i ża mama ma takie możliwości (i Ciebie ) Będę Cię czasem o nich podpytywać, mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Froschka, dlaczego nie wzięłaś ze sobą aparatu fotograficznego? nie wiedzialam , ze bede sie z ew-ka widziala , to byl spisek Froscha (kiedys , gdy bylismy w Olesnie u notariusza opowiadalam mu , ze tutaj mieszka jedna z moich forumowych kolezanek ) , wiec chcial mi dzisiaj mila niespodzianke sprawic i......udalo mu sie spytaj Frosza u ktorego notariusza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 jea , gaciorki [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 U nich wszystko super ! Mały prze do przodu jak szalony. Raczkuje w takim tempie, że nie można go zlokalizować. Śmieje się w głos ( szczególnie na mój widok, bo wie, że go zaraz wytarmoszę na śmierć) jest bardzo pogodny. W tamtym domu szczęscie jest w każdym kącie Święta - oczywiście - odbyły się u obu babć ( nie dało się Filipka przekroić na pół) więc jest wycałowany i wyściskany do bólu. Mama przedłuża sobie pobyt w domu - powinna wrócić 15 stycznia, ale chyba "oddeleguję" ją do pracy w domu. Nie stać ją na bezpłatny urlop. A z domu też można pracować, nie ? W marcu jedna babcia idzie na emeryturę to pomoże ( 1/2 czasu w firmie 1/2 w domu). No to rewelacja Świetnie, że tak się wszystko ułożyło, i ża mama ma takie możliwości (i Ciebie ) Będę Cię czasem o nich podpytywać, mogę? Jaaaaasne - zawsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.12.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ciekawe czy ten biedaczek w gatkach poniżej kolan też jest wydepilowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Froschka, dlaczego nie wzięłaś ze sobą aparatu fotograficznego? nie wiedzialam , ze bede sie z ew-ka widziala , to byl spisek Froscha (kiedys , gdy bylismy w Olesnie u notariusza opowiadalam mu , ze tutaj mieszka jedna z moich forumowych kolezanek ) , wiec chcial mi dzisiaj mila niespodzianke sprawic i......udalo mu sie spytaj Frosza u ktorego notariusza ? Paprocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.12.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 RANKINGUM REKORDUM : 1. Jajcek - 298 2. inż. Mamoń - 261 3. SławekD-żonka - 192 4. verunia - 144 5. Joanna i Janusz - 139 6. kze - 133 7. Whisper - 119 8. Olkalybowa - 117 9. fizyk - 99 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 80 13. Teska - 65 14. Ania Wiśniewska - 56 15. Sonika - 52 16. badi - 49 17. monka - 44 18. Aga J.G , andrzejka - 40 20. Moniś - 36 21. facio - 35 22. zaba_gonia , frosch_goska - 34 24. andre59 - 31 25. Ew-ka - 30 26. markus_gdynia - 29 27. Jezier - 28 28. Witos, Nefer - 27 30. marcel2000 - 23 31. Trini - 20 32. Funia - 18 33. Tola, Sylvia1 - 16 35. Agniesia , Maxtorka - 14 37. joola, Karolka, gawel - 13 39. jea - 12 40. pp, - 11 41. Jane, Wojty, prymasek, - 10 45. kasia64, duende - 9 47. kolia, Zielonooka - 7 49. Januszz, tabaluga1, jamles - 6 52. ania, lafcadio, edzia, Paty - 5 56. Ewuś, Pawson - 4 58. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2, ave! - 3 64. Baba_budowniczy, Gryfpc - 2 66. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, Marjucha - 1 Kabaret był do samego końca, zdjęć zabrakło ale były sceny. Jak co roku nie ma się w co ubrać na Sylwestra, dobrze chociaż, że młody prze do przodu i wcale się tym nie przejmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Hej! Froschka, odwiedź mnie! I mnie też Jadąc nad morze można o Bydgoszcz zahaczyć ja jezdze nad zachodniopomorskie morze , niestety No to do mnie jak po sznurku Ja mieszkam włąśnie nad zachodniopomorskim morzem froschka! To wstawiam wodę na kawę i winko otwieram! nie bylam u mojej babci juz 6lat moze sie do niej wybiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.12.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 sorki idę coś pożreć Jea Gratki za wejście smoka :) ćmoka...chiba głupi ma zawsze szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.12.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ciekawe czy ten biedaczek w gatkach poniżej kolan też jest wydepilowany Ola, masz bardzo wyostrzony zmysł wzroku ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Froschka, dlaczego nie wzięłaś ze sobą aparatu fotograficznego? Karygodne niedopatrzenie .... już sobie wyobrażam miny moich klientów kiedy nagle ustawiamy sie i robimy sobie zdjęcia ... Ew-ka, nie rób sceeeeeeeeeeeen ja ??? sceny ??? coś Ty ....uwielbiam takie wyzwania nie omieszkam nastepnym razem odwalic ci jakiegos teatru w pracy chcesz tego naprawde ? ( na poczatku kombinowalismy , jakby to wywolac jakas sztuczna awanture , balam sie , ze siedzisz gdzies z Heniem na zapleczu , ale pomyslalam , ze pierwszy raz to nie wypada ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.12.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 U nich wszystko super ! Mały prze do przodu jak szalony. Raczkuje w takim tempie, że nie można go zlokalizować. Śmieje się w głos ( szczególnie na mój widok, bo wie, że go zaraz wytarmoszę na śmierć) jest bardzo pogodny. W tamtym domu szczęscie jest w każdym kącie Święta - oczywiście - odbyły się u obu babć ( nie dało się Filipka przekroić na pół) więc jest wycałowany i wyściskany do bólu. Mama przedłuża sobie pobyt w domu - powinna wrócić 15 stycznia, ale chyba "oddeleguję" ją do pracy w domu. Nie stać ją na bezpłatny urlop. A z domu też można pracować, nie ? W marcu jedna babcia idzie na emeryturę to pomoże ( 1/2 czasu w firmie 1/2 w domu). No to rewelacja Świetnie, że tak się wszystko ułożyło, i ża mama ma takie możliwości (i Ciebie ) Będę Cię czasem o nich podpytywać, mogę? Jaaaaasne - zawsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 spytaj Frosza u ktorego notariusza ? Paprocki tak czułam .....i co zadowoleni z jego usług ? bo bardziej fachowego notariusza nie spotkałam i tez sie niedawno wybudował ....oprowadzał mnie po swoim dworku polskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.12.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Hej! Froschka, odwiedź mnie! I mnie też Jadąc nad morze można o Bydgoszcz zahaczyć ja jezdze nad zachodniopomorskie morze , niestety No to do mnie jak po sznurku Ja mieszkam włąśnie nad zachodniopomorskim morzem froschka! To wstawiam wodę na kawę i winko otwieram! nie bylam u mojej babci juz 6lat moze sie do niej wybiore Koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 U nich wszystko super ! Mały prze do przodu jak szalony. Raczkuje w takim tempie, że nie można go zlokalizować. Śmieje się w głos ( szczególnie na mój widok, bo wie, że go zaraz wytarmoszę na śmierć) jest bardzo pogodny. W tamtym domu szczęscie jest w każdym kącie Święta - oczywiście - odbyły się u obu babć ( nie dało się Filipka przekroić na pół) więc jest wycałowany i wyściskany do bólu. Mama przedłuża sobie pobyt w domu - powinna wrócić 15 stycznia, ale chyba "oddeleguję" ją do pracy w domu. Nie stać ją na bezpłatny urlop. A z domu też można pracować, nie ? W marcu jedna babcia idzie na emeryturę to pomoże ( 1/2 czasu w firmie 1/2 w domu). No to rewelacja Świetnie, że tak się wszystko ułożyło, i ża mama ma takie możliwości (i Ciebie ) Będę Cię czasem o nich podpytywać, mogę? Jaaaaasne - zawsze :) ja tez jestem szczesliwa , ze Filipek jest wniebowziety tez bede pytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.12.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Gatki jea! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 spytaj Frosza u ktorego notariusza ? Paprocki tak czułam .....i co zadowoleni z jego usług ? bo bardziej fachowego notariusza nie spotkałam i tez sie niedawno wybudował ....oprowadzał mnie po swoim dworku polskim zadowoleni , bo dzialka jest nasza zostal nam polecony i byl po prostu to on ma dworek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts