Ew-ka 28.12.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 z tym wywołaniem awantury to nie radze -szczególnie w takim okresie przed...i poświątecznym gdzie ruch jest na maksa zmęczenie jest tak wielkie ,że możemy eksplodować dzisiaj od 16,oo .....pisałam datę 82 -12 -2006 i to na kilku umowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.12.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ciekawe czy ten biedaczek w gatkach poniżej kolan też jest wydepilowany he,he, facet to trochę obrośnięty powinien być pamiętam jak kiedyś na budowie odwiedziła nas moja koleżanka z liceum, było lato więc chodziłem w podkoszulce, a koleżanka ciągle zerkała na mój tors Cześć Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 to on ma dworek ? nooo jadąc od Opola widać z daleka jego hektarową posesję z domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 A ja nie wiem w co się ubrać na Sylwestra (zaczyna się ) jedna skonczyla , druga zaczyna ( urodzone w jednym dniu maja te same dylematy chyba ) tez nie mialam co na siebie wlozyc , ale maxi z neferka wyciagnely moja stara sexi -krotka otworz im swa szafe a ubiora cie z klasa a jea ci fryzure wymysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 z tym wywołaniem awantury to nie radze -szczególnie w takim okresie przed...i poświątecznym gdzie ruch jest na maksa zmęczenie jest tak wielkie ,że możemy eksplodować dzisiaj od 16,oo .....pisałam datę 82 -12 -2006 i to na kilku umowach bombowa babka z ciebie ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 pamiętam jak kiedyś na budowie odwiedziła nas moja koleżanka z liceum, było lato więc chodziłem w podkoszulce, a koleżanka ciągle zerkała na mój tors byles wydepilowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 jak lubicie spodnie - ostatnio pokazały sie maxi szerokie z czarnego atłasu ( wyglądaja jak gługa spódnica) ..do tego cekinowa bluzka w złocie lub srebrze i super wyjściówka ( spodnie widziałam za 78zł + bluzka 48zł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 z tym wywołaniem awantury to nie radze -szczególnie w takim okresie przed...i poświątecznym gdzie ruch jest na maksa zmęczenie jest tak wielkie ,że możemy eksplodować dzisiaj od 16,oo .....pisałam datę 82 -12 -2006 i to na kilku umowach bombowa babka z ciebie ew-ka tak szybko nie wybucham może śmiechem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.12.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 pamiętam jak kiedyś na budowie odwiedziła nas moja koleżanka z liceum, było lato więc chodziłem w podkoszulce, a koleżanka ciągle zerkała na mój tors byles wydepilowany ? coś Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.12.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 A ja nie wiem w co się ubrać na Sylwestra (zaczyna się ) jedna skonczyla , druga zaczyna ( urodzone w jednym dniu maja te same dylematy chyba ) tez nie mialam co na siebie wlozyc , ale maxi z neferka wyciagnely moja stara sexi -krotka otworz im swa szafe a ubiora cie z klasa a jea ci fryzure wymysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.12.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 A ja nie wiem w co się ubrać na Sylwestra (zaczyna się ) jedna skonczyla , druga zaczyna ( urodzone w jednym dniu maja te same dylematy chyba ) tez nie mialam co na siebie wlozyc , ale maxi z neferka wyciagnely moja stara sexi -krotka otworz im swa szafe a ubiora cie z klasa a jea ci fryzure wymysli MAXI, NEFER, JEA - HELP!!!! Miałam grzecznie z dzieckiem w domu siedzieć więc nieprzygotowana jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Mała, czarna i widoczna biżuteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.12.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Mała, czarna i widoczna biżuteria Małe czarne mam trzy: 1. coś jakby szydełkowa, 2. klasyczna, grzeczna z rękawkami, 3. na cieniutkich ramiączkach z "udrapaniem" pod biustem (w sumie bardzo ją lubię, ale ostatnio mój biust to Kenia a nie cycki więc chyba będzie durnowato wygladać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.12.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Mała, czarna i widoczna biżuteria Aniu, dokładnie o to chodzi, żeby było na czym (kim) oko zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 to Wy sie strójcie na ten bal ....a ja spadam do łóżeczka ....VIVA czeka nie czytana papaptki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Mała, czarna i widoczna biżuteria Małe czarne mam trzy: 1. coś jakby szydełkowa, 2. klasyczna, grzeczna z rękawkami, 3. na cieniutkich ramiączkach z "udrapaniem" pod biustem (w sumie bardzo ją lubię, ale ostatnio mój biust to Kenia a nie cycki więc chyba będzie durnowato wygladać ) numer 3 + dobry stanik. Twoja Kenia to łakomy kąsek , NIE JEA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.12.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 http://bi.gazeta.pl/im/9/3745/z3745169X.jpg najważniejszy to wyśmienity nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.12.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 wielkie heloł dla Wszystkich o swietach tak na kwilke i na wszelki słuczaj wszystkieo dobrego wstarym i i jeszcze lebszego w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.12.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Mała, czarna i widoczna biżuteria Małe czarne mam trzy: 1. coś jakby szydełkowa, 2. klasyczna, grzeczna z rękawkami, 3. na cieniutkich ramiączkach z "udrapaniem" pod biustem (w sumie bardzo ją lubię, ale ostatnio mój biust to Kenia a nie cycki więc chyba będzie durnowato wygladać ) numer 3 + dobry stanik. Twoja Kenia to łakomy kąsek , NIE JEA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.12.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 wielkie heloł dla Wszystkich o swietach tak na kwilke i na wszelki słuczaj wszystkieo dobrego wstarym i i jeszcze lebszego w nowym roku witaj i wzajemnie dla Ciebie i najbliższych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts