frosch 29.12.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Fajnie dzień zacząć od pysznej kawki i garści dobrego humoru i od walniecia stronki gratki http://www.zalotna.pl/images/krisline_baroque_gorset_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.12.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 graj Maxi .....graj ja w środe sprawdziłam kupon sprzed miesiąca i ......dostałam 32 zł miałam dwie trójki na dobra flaszke starczy graj Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.12.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 A w ogóle to kiedy Ewcia ostatnio ciocię odwiedziłaś , hę ? nigdy u niej nie byłam ,ponieważ ciotka ( ma 82 lata ) często przyjedża w moje strony skąd sie wywodzi i wtedy sie spotykamy ....a ciocia to taka fajna gaduła ...prawie jak ...śp ....Hanka Bielicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.12.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Mała, czarna i widoczna biżuteria Małe czarne mam trzy: 1. coś jakby szydełkowa, 2. klasyczna, grzeczna z rękawkami, 3. na cieniutkich ramiączkach z "udrapaniem" pod biustem (w sumie bardzo ją lubię, ale ostatnio mój biust to Kenia a nie cycki więc chyba będzie durnowato wygladać ) numer 3 + dobry stanik. Twoja Kenia to łakomy kąsek , NIE JEA ?moj typ jest taki sam ( zainwestuj w dobry push up , czyni naprawde cuda ...przyda sie tez w ciagu calego roku , najlepiej jakbys mogla doczepic sobie transparentne ramionczka) czy pani widziala super modelki ? ( tam to juz przedszkole widac ) nie przejmuj sie , tylko eksponuj , to co masz najladniejsze ( np nogi masz niczego sobie ) A skąd Ty to wiesz? Push upy mam, innych ostatnio nie kupuję No dobra, tylko coś mocno widocznego muszę wkoło szyi pokombinować Dzięki I dzieńdoberek wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.12.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Gaciorki Maxtorko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.12.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Fajnie dzień zacząć od pysznej kawki i garści dobrego humoru i od walniecia stronki gratki http://www.zalotna.pl/images/krisline_baroque_gorset_.jpg ja też taki kciem kopmplecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.12.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 A w ogóle to kiedy Ewcia ostatnio ciocię odwiedziłaś , hę ? nigdy u niej nie byłam ,ponieważ ciotka ( ma 82 lata ) często przyjedża w moje strony skąd sie wywodzi i wtedy sie spotykamy ....a ciocia to taka fajna gaduła ...prawie jak ...śp ....Hanka Bielicka No to może czas na odwiedziny w naszych pięknych stronach ? Serdecznie zapraszam Dziekuję za gaciorki ( froschka , jak Ty mnie znasz ) . Cześć Aniu I teraz to już mnie naprawdę nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.12.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Mała, czarna i widoczna biżuteria Małe czarne mam trzy: 1. coś jakby szydełkowa, 2. klasyczna, grzeczna z rękawkami, 3. na cieniutkich ramiączkach z "udrapaniem" pod biustem (w sumie bardzo ją lubię, ale ostatnio mój biust to Kenia a nie cycki więc chyba będzie durnowato wygladać ) numer 3 + dobry stanik. Twoja Kenia to łakomy kąsek , NIE JEA ?moj typ jest taki sam ( zainwestuj w dobry push up , czyni naprawde cuda ...przyda sie tez w ciagu calego roku , najlepiej jakbys mogla doczepic sobie transparentne ramionczka) czy pani widziala super modelki ? ( tam to juz przedszkole widac ) nie przejmuj sie , tylko eksponuj , to co masz najladniejsze ( np nogi masz niczego sobie ) A skąd Ty to wiesz? Push upy mam, innych ostatnio nie kupuję No dobra, tylko coś mocno widocznego muszę wkoło szyi pokombinować Dzięki I dzieńdoberek wszystkim! a wiem .... karmilam Aniu trojke dzieciorow , jestem przed 40-echa , jestem dosc szczupla .....wystarczy ? dziewczyny mowia , ze diamenty, brylanty i zyrkonie musz byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.12.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 ja też taki kciem kopmplecik postaram sie i dla ciebie pokazywalam jaki dostalam od Dzieciatka ......polecam , super jakosc , a w realu jest jeszcze ladniejszy niz na fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.12.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 widzałam Twój komplecik śliczny a ja tylko barchanówki i barchanówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.12.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Witam piatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.12.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Witam ponownie Ale tu pusto dzisiaj . Dzewczyny chyba się już na bóstwa robić zaczęły Zajrzę później a tymczasem w kominku rozpalę . Dziś jestem sama więc chyba sobie salon piękności zrobię , spróbuję sobie też jogę przypomnieć , pożyczyłam płytę od siostry . A jutro z rana postanowiłam iść na basen Ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.12.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 wlasnie wrocilam od fryzjera ale zaraz wychodze...ide na urodziny do mojej 4-letniej bratanicy milego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.12.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 jutro walne sobie jeszcze jakas maseczke na mordke i gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.12.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 jutro walne sobie jeszcze jakas maseczke na mordke i gitara Znajdź jeszcze księcia ktory cię ucałuję i będziesz księzniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.12.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 A ja tam się byczę i nic upiększającego nie robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.12.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 jutro walne sobie jeszcze jakas maseczke na mordke i gitara Znajdź jeszcze księcia ktory cię ucałuję i będziesz księzniczka poprosze Froscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.12.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 wlasnie wrocilam od fryzjera ale zaraz wychodze...ide na urodziny do mojej 4-letniej bratanicy milego wieczoru Tylko z procentami nie przesadź A jaką fryzurę sobie kazałaś ? Cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.12.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 A ja tam się byczę i nic upiększającego nie robię ja też i tak jestes\śmy cudne, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.12.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Ja ze względu na żałobę sylwestra spędzę w domu. Kupę znajomych przyjdzie. Corka też robi w domu sylwestra, więc beda dwie konkurencyjne imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts