Maxtorka 29.12.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 My Sylwestra tez spędzimy w domu i okolicy . Najpierw rozpalamy sąsiedzkie ognisko a potem kolędujemy od chałupy do chałupy . Nawet kreacja nie będzie potrzebna , tylko ciepłe buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.12.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Ja z sąsiadami tak się nie zżyłam, i dobrze bo i tak niedługa będę miała nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.12.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 witam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.12.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 czy ktoś tu jest ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.12.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 czy ktoś tu jest ???? czasem wpadam na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.12.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 mnie jeszcze nie było, ale już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.12.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 podam Wam przepis na dip ,który dzisiaj podałam do smażonych kalmarów 2 łyżki majonezu 2 łyżki keczupu 2 łyżki borówek ( dżem borówkowy ) 4 ząbki czosnku polecam ( Heniowi bardzo smakował ) ten sosik można zastosować do mięs na zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.12.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 cześć dziewuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.12.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Ew-ka a możesz jeszcze raz podać przepis na sałatkę z tortelini? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.12.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Tola !!! gdzie Ty sie włóczysz po nocach , zamiast przykładnie na Forum siedzieć ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.12.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Ew-ka a możesz jeszcze raz podać przepis na sałatkę z tortelini? ugotować tortelini jajka pokroić zielonego ogórka można dorzucić papryki konserwowej pokrojonej w kostkę oraz kukurydzę wymieszac z majonezem .....składniki ....to jest fantazja gozpodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.12.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Ew-ka a możesz jeszcze raz podać przepis na sałatkę z tortelini? ugotować tortelini jajka pokroić zielonego ogórka można dorzucić papryki konserwowej pokrojonej w kostkę oraz kukurydzę wymieszac z majonezem .....składniki ....to jest fantazja gozpodyni dzięki słonko, już zapisuja sobie na twardym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.12.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Tola !!! gdzie Ty sie włóczysz po nocach , zamiast przykładnie na Forum siedzieć ???? ....no właśnie tylko co weszłam, a już zmykam, umówiłam się z kumpelą na piwo w pizzeri wypiję za Twoje zdrowie...do miłego, Siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.12.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Maxi ...tak mi się skojarzyło ...w Bydgoszczy mieszka moja ciocia ,która napisała i wydała książkę o mojej rodzinie http://www.margrafsen.pl/margrafsen.php?id=oferta&idp=17 pięknie sie czyta Jeszcze dziś jak zdążę to pojadę i kupię A w ogóle to kiedy Ewcia ostatnio ciocię odwiedziłaś , hę ? Jak będziesz w mojej okolicy i mnie nie odwiedzisz , i ja się o tym dowiem , to przyjadę do Olesna osobiście i wiesz co będzie dalej A w ogóle dzieńdoberek Fajnie dzień zacząć od pysznej kawki i garści dobrego humoru też mam sporo rodzinki w Bydgoszczy i okolicach, bywam tam regularnie co dwa miesiące, w sumie to dopiero co wróciłem z tych okolic :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.12.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Tola !!! gdzie Ty sie włóczysz po nocach , zamiast przykładnie na Forum siedzieć ???? ....no właśnie tylko co weszłam, a już zmykam, umówiłam się z kumpelą na piwo w pizzeri wypiję za Twoje zdrowie...do miłego, Siostra mykaj ....mykaj ...i miłych ploteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.12.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Maxi ...tak mi się skojarzyło ...w Bydgoszczy mieszka moja ciocia ,która napisała i wydała książkę o mojej rodzinie http://www.margrafsen.pl/margrafsen.php?id=oferta&idp=17 pięknie sie czyta Jeszcze dziś jak zdążę to pojadę i kupię A w ogóle to kiedy Ewcia ostatnio ciocię odwiedziłaś , hę ? Jak będziesz w mojej okolicy i mnie nie odwiedzisz , i ja się o tym dowiem , to przyjadę do Olesna osobiście i wiesz co będzie dalej A w ogóle dzieńdoberek Fajnie dzień zacząć od pysznej kawki i garści dobrego humoru też mam sporo rodzinki w Bydgoszczy i okolicach, bywam tam regularnie co dwa miesiące, w sumie to dopiero co wróciłem z tych okolic :D pozdrawiam m. No wiesz co maksiu , to niewybaczalne I jeszcze powiedz że na ten przykład w Osielsku byłeś Jak będziesz następnym razem w moich stronach daj znać , koniecznie ! O wymówkach nie chcę słyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.12.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 też mam sporo rodzinki w Bydgoszczy i okolicach, bywam tam regularnie co dwa miesiące, w sumie to dopiero co wróciłem z tych okolic :D pozdrawiam m. No wiesz co maksiu , to niewybaczalne I jeszcze powiedz że na ten przykład w Osielsku byłeś Jak będziesz następnym razem w moich stronach daj znać , koniecznie ! O wymówkach nie chcę słyszeć W samym Olesku to nie, ale na rzut beretem na Fordonie to tak :D, tyle tylko że na Fordon zawsze dostaję się od strony Torunia pozdrwiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.12.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 też mam sporo rodzinki w Bydgoszczy i okolicach, bywam tam regularnie co dwa miesiące, w sumie to dopiero co wróciłem z tych okolic :D pozdrawiam m. No wiesz co maksiu , to niewybaczalne I jeszcze powiedz że na ten przykład w Osielsku byłeś Jak będziesz następnym razem w moich stronach daj znać , koniecznie ! O wymówkach nie chcę słyszeć W samym Olesku to nie, ale na rzut beretem na Fordonie to tak :D, tyle tylko że na Fordon zawsze dostaję się od strony Torunia pozdrwiam m. To nawet nie rzut beretem tylko 8,1 km Wiem bo codziennie jeżdżę do Fordonu do pracy A wcześniej w Fordonie mieszkaliśmy A gdzie w Fordonie masz rodzinkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.12.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Witam wszystkich serdecznie! Maksia w szczególności Coś ostatnio delegacji zadnej nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.12.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Heloooł! Jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts