inż. Mamoń 29.12.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 e, durny jestem i tyle... pewnie tu tłumy są: Olka, Ania, może Ewka no i Andre obowiązkowo - on zawsze jest co - czuję, że śmiejecie się z niewidomego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.12.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Dzięki Maksiu! Ew-ka Zawodowo, prywatnie, czy tugeder do kupy? zawodowo sie rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.12.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 muli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.12.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 A może warto zostać i poklikać bo jakbym trafił stronkę na ślepo to bym trafił do księgi Guinesa ...............i jeszcze trafi Ci sie jak slepej kurze ziarnko tia ... a ziarenko do ziarenka... i przerobi sie to na porządną gorzałe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.12.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 a wierszyk sie podoba ? Dawid takiego sms-a mi wysłał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.12.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 korzystając z faktu,że Mamoń nas nie widzi ,mam dla Was ploteczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.12.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 e, durny jestem i tyle... pewnie tu tłumy są: Olka, Ania, może Ewka no i Andre obowiązkowo - on zawsze jest co - czuję, że śmiejecie się z niewidomego gdzieżbyśmy śmieli się śmiać.... ale jakbys pokrecił pokrętełkiem w monitorku to stałaby się jasność :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.12.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 e, durny jestem i tyle... pewnie tu tłumy są: Olka, Ania, może Ewka no i Andre obowiązkowo - on zawsze jest co - czuję, że śmiejecie się z niewidomego Ty coś oszukujesz z tą ślepotą A Andre to dla zmyły przywołałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.12.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 korzystając z faktu,że Mamoń nas nie widzi ,mam dla Was ploteczkę ino po ciuchu ....bo ślepce mają dobry słuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.12.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 a wierszyk sie podoba ? Dawid takiego sms-a mi wysłał ... podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 29.12.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 O Jezu - znowu dym i ogień Gaśnica , gaśnica, ma ktod gasmid, pl'99- --4r2 ds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.12.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 korzystając z faktu,że Mamoń nas nie widzi ,mam dla Was ploteczkę Dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.12.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 korzystając z faktu,że Mamoń nas nie widzi ,mam dla Was ploteczkę Dawaj! dawaj dawaj.... dopóki Marcin cudownie nie ozdrowieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.12.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 korzystając z faktu,że Mamoń nas nie widzi ,mam dla Was ploteczkę ino po ciuchu ....bo ślepce mają dobry słuch faktycznie to lepiej będzie jak wyśle Wam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.12.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 korzystając z faktu,że Mamoń nas nie widzi ,mam dla Was ploteczkę ino po ciuchu ....bo ślepce mają dobry słuch faktycznie to lepiej będzie jak wyśle Wam na priva gdzie tam na priva... wal na publica..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.12.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 O Jezu - znowu dym i ogień Gaśnica , gaśnica, ma ktod gasmid, pl'99- --4r2 ds z tego co się orientuję Witos ma spawarkę, może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.12.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 korzystając z faktu,że Mamoń nas nie widzi ,mam dla Was ploteczkę ino po ciuchu ....bo ślepce mają dobry słuch faktycznie to lepiej będzie jak wyśle Wam na priva już mi podniosłas ciśnienie dawaj te plotki !!! Tola tez dzisiaj plotkuje ...ja tez kcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.12.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 korzystając z faktu,że Mamoń nas nie widzi ,mam dla Was ploteczkę ino po ciuchu ....bo ślepce mają dobry słuch faktycznie to lepiej będzie jak wyśle Wam na priva gdzie tam na priva... wal na publica..... nie odważę się, Mamoń wie gdzie mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.12.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 korzystając z faktu,że Mamoń nas nie widzi ,mam dla Was ploteczkę ino po ciuchu ....bo ślepce mają dobry słuch faktycznie to lepiej będzie jak wyśle Wam na priva Aż taką gorącą? Dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.12.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 O Jezu - znowu dym i ogień Gaśnica , gaśnica, ma ktod gasmid, pl'99- --4r2 ds z tego co się orientuję Witos ma spawarkę, może być? Ja też mam - jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts