frosch 30.12.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 ew-ka , powiedz mi ...masz suwak (ten do przewijania strony) z prawej strony, bo moj gdzies wcielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 wlasnie sprawdzalam i stwierdzam , ze na innych stronkach jest ten suwak tylko tutaj go brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 KTOKOLWIEK WIDZIAL KTOKOLWIEK WIE suwaku wroc do mnie , brakuje mi ciebie bardzo ....czekam na ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.12.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 ew-ka , powiedz mi ...masz suwak (ten do przewijania strony) z prawej strony, bo moj gdzies wcielo mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 ew-ka , powiedz mi ...masz suwak (ten do przewijania strony) z prawej strony, bo moj gdzies wcielo mam dziwne ( sprawdze w innych przegladarkach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 w IE mam w Mozilli mam w Operze nie mam ( co dziwne kazda inna strona ma ) nie znam sie na informatyce ( a szkoda ) moze wyszedl gdzies na chwile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.12.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Cześć babeczki frosch już świętujesz? a Opery nie mam, to Ci nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 czesc jea dziwnie podejrzane .....suwak wrocil wraz z toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 szukam sprawdzonego przepisu na pycha salatke owocowa dla mojej bratanicy ( ktokolwiek widzial , ktokolwiek wie , prosze o podanie miejsca pobytu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.12.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Cześć! Frosz, ale masz froszki w avatarku rozbawione A wrzuć wszystkie owoce do miski, zamieszaj, dopraw sokiem z cytryny i będzie sałatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Cześć! Frosz, ale masz froszki w avatarku rozbawione A wrzuć wszystkie owoce do miski, zamieszaj, dopraw sokiem z cytryny i będzie sałatka tam gdzie mowa o salatkach , szybko sie pojawiasz witaj rozkrecam sie do jutrzejszej zabawy znalazlam juz jakies 4 przepisy i wyslalam mojej sierotce ( moja bratanica ma duza nadwage i postanowila przejsc na diete ,ta salatka dla niej na Sylwka , sama chce ja zrobic ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.12.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Cześć! Frosz, ale masz froszki w avatarku rozbawione A wrzuć wszystkie owoce do miski, zamieszaj, dopraw sokiem z cytryny i będzie sałatka tam gdzie mowa o salatkach , szybko sie pojawiasz witaj rozkrecam sie do jutrzejszej zabawy znalazlam juz jakies 4 przepisy i wyslalam mojej sierotce ( moja bratanica ma duza nadwage i postanowila przejsc na diete ,ta salatka dla niej na Sylwka , sama chce ja zrobic ) To ja mam 8dniową dietę, w czasie której chudnie się 3-5kg (zależy od osoby), ale później trzeba ograniczyć jedzenie, zeby wagę utrzymać. To taki fajny "wstęp" do konkretnego odchudzania Matko, jakiego uczulenia dostałam I to nie od byle czego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 To ja mam 8dniową dietę, w czasie której chudnie się 3-5kg (zależy od osoby), ale później trzeba ograniczyć jedzenie, zeby wagę utrzymać. To taki fajny "wstęp" do konkretnego odchudzania Matko, jakiego uczulenia dostałam I to nie od byle czego! ona ma dopiero 15lat , wiec mysle , ze diete powinien jej doradzic lekarz ale salatka jeje nie zaszkodzi co cie uczulilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.12.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 To ja mam 8dniową dietę, w czasie której chudnie się 3-5kg (zależy od osoby), ale później trzeba ograniczyć jedzenie, zeby wagę utrzymać. To taki fajny "wstęp" do konkretnego odchudzania Matko, jakiego uczulenia dostałam I to nie od byle czego! ona ma dopiero 15lat , wiec mysle , ze diete powinien jej doradzic lekarz ale salatka jeje nie zaszkodzi co cie uczulilo? Supermegaekstrarewelacyjny krem MUSTELA, dla babów w ciąży. Wczoraj się 3 raz posmarowałam, a dziś od rana mam bardzo podrażnione cycki A taki miał być fajny.... Kreacja na Sylwestra gotowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.12.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Ale za to wczoraj znaleźlismy piękne i fajne okna do naszego domu A teraz uciekam, bo mam kilka spraw do załatwienia. Pojawię się później (ale nie tak, jak z precelkami... ) Buźka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Supermegaekstrarewelacyjny krem MUSTELA, dla babów w ciąży. Wczoraj się 3 raz posmarowałam, a dziś od rana mam bardzo podrażnione cycki A taki miał być fajny.... Kreacja na Sylwestra gotowa? super krem wywal to w cholere ( niestety nie doradze ci w tej kwestii , bo za moich czasow takich cudow chyba jeszcze nie bylo ) kreacja czeka (niepokoi mnie tylko to , ze wszyscy chca isc na rynek po polnocy ....krotka kiecka raczej nie grzeje , a dlugiego plaszcza nie mam i nie mam zamiaru kupowac , bo wygladam w takim jak palant , futer tym bardziej nie uznaje ) a ty ? w co wskakujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Ale za to wczoraj znaleźlismy piękne i fajne okna do naszego domu A teraz uciekam, bo mam kilka spraw do załatwienia. Pojawię się później (ale nie tak, jak z precelkami... ) Buźka! dlaczego nie zalozylas jeszcze dziennika budowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.12.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.12.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.12.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts