Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Cześć!

Frosz, ale masz froszki w avatarku rozbawione :)

A wrzuć wszystkie owoce do miski, zamieszaj, dopraw sokiem z cytryny i będzie sałatka ;)

tam gdzie mowa o salatkach , szybko sie pojawiasz :lol:

witaj :D

rozkrecam sie do jutrzejszej zabawy :wink:

znalazlam juz jakies 4 przepisy i wyslalam mojej sierotce ( moja bratanica ma duza nadwage i postanowila przejsc na diete ,ta salatka dla niej na Sylwka , sama chce ja zrobic )

Cześć!

Frosz, ale masz froszki w avatarku rozbawione :)

A wrzuć wszystkie owoce do miski, zamieszaj, dopraw sokiem z cytryny i będzie sałatka ;)

tam gdzie mowa o salatkach , szybko sie pojawiasz :lol:

witaj :D

rozkrecam sie do jutrzejszej zabawy :wink:

znalazlam juz jakies 4 przepisy i wyslalam mojej sierotce ( moja bratanica ma duza nadwage i postanowila przejsc na diete ,ta salatka dla niej na Sylwka , sama chce ja zrobic )

To ja mam 8dniową dietę, w czasie której chudnie się 3-5kg (zależy od osoby), ale później trzeba ograniczyć jedzenie, zeby wagę utrzymać. To taki fajny "wstęp" do konkretnego odchudzania ;)

Matko, jakiego uczulenia dostałam :x

I to nie od byle czego! :evil:

To ja mam 8dniową dietę, w czasie której chudnie się 3-5kg (zależy od osoby), ale później trzeba ograniczyć jedzenie, zeby wagę utrzymać. To taki fajny "wstęp" do konkretnego odchudzania ;)

ona ma dopiero 15lat , wiec mysle , ze diete powinien jej doradzic lekarz :-?

ale salatka jeje nie zaszkodzi :wink:

co cie uczulilo? :o

ona ma dopiero 15lat , wiec mysle , ze diete powinien jej doradzic lekarz :-?

ale salatka jeje nie zaszkodzi :wink:

co cie uczulilo? :o

Supermegaekstrarewelacyjny krem MUSTELA, dla babów w ciąży. Wczoraj się 3 raz posmarowałam, a dziś od rana mam bardzo podrażnione cycki :cry:

A taki miał być fajny....

Kreacja na Sylwestra gotowa? :)

Supermegaekstrarewelacyjny krem MUSTELA, dla babów w ciąży. Wczoraj się 3 raz posmarowałam, a dziś od rana mam bardzo podrażnione cycki :cry:

A taki miał być fajny....

Kreacja na Sylwestra gotowa? :)

super krem :o :evil:

wywal to w cholere ( niestety nie doradze ci w tej kwestii , bo za moich czasow takich cudow chyba jeszcze nie bylo :-? )

kreacja czeka :D (niepokoi mnie tylko to , ze wszyscy chca isc na rynek po polnocy ....krotka kiecka raczej nie grzeje , a dlugiego plaszcza nie mam i nie mam zamiaru kupowac , bo wygladam w takim jak palant :oops: , futer tym bardziej nie uznaje :roll: )

a ty ? w co wskakujesz?