jea 30.12.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witaj Oficjalnie witam, Agnieszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 to ja nie przeszkadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.12.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witam Czy was też tak boli głowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.12.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 to ja nie przeszkadzam nie...a o so chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.12.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witam Czy was też tak boli głowa? trza było nie pić tyle... pojawił się w końcu obraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.12.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witam Czy was też tak boli głowa? trza było nie pić tyle... pojawił się w końcu obraz? Nooo, ale dopiero dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.12.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witaj Oficjalnie witam, Agnieszko Bardzo śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.12.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witam Czy was też tak boli głowa? trza było nie pić tyle... pojawił się w końcu obraz? Nooo, ale dopiero dzisiaj czym się trułaś tym się lecz...zaprawa jutro się przyda przerwa była na łączach...chiba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.12.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witam Czy was też tak boli głowa? trza było nie pić tyle... pojawił się w końcu obraz? Nooo, ale dopiero dzisiaj A może obraz był tylko Ty go nie widziałaś od tego alkoholu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.12.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witam Czy was też tak boli głowa? trza było nie pić tyle... pojawił się w końcu obraz? Nooo, ale dopiero dzisiaj A może obraz był tylko Ty go nie widziałaś od tego alkoholu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 30.12.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witam wszystkich dawno mnie nie było, a tu widzę... wszyscy pomęczeni poimprezowo... może jakieś SPA przydałoby się przed sylwestrem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witam Czy was też tak boli głowa? ja pilam , a ciebie glowa boli ? o so chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.12.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witam wszystkich dawno mnie nie było, a tu widzę... wszyscy pomęczeni poimprezowo... może jakieś SPA przydałoby się przed sylwestrem? witaj ave ! , spiewalismy tu ktoregos wieczoru i strasznie mi ciebie brakowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.12.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witam Czy was też tak boli głowa? ja pilam , a ciebie glowa boli ? o so chodzi ? Ona jeszcze chciała coś chyba ogłądac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 witaj witaj agnieszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witam Czy was też tak boli głowa? ja pilam , a ciebie glowa boli ? o so chodzi ? Ona jeszcze chciała coś chyba ogłądac zle kontrast nastawila verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.12.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witam Czy was też tak boli głowa? ja pilam , a ciebie glowa boli ? o so chodzi ? Ona jeszcze chciała coś chyba ogłądac Kino domowe podlłączaliśmy do2 w nocy. Wiecie ile to kabelkow? Na trzeźwo się nie dało. Dzisiaj było trochę obciachu w sklepie jak powiedzieliśmy że DVD jest zwalone. Podłączyyli w sklepie i wszystko OK. Coś te kabelki troche się wczoraj poplatały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witam Czy was też tak boli głowa? ja pilam , a ciebie glowa boli ? o so chodzi ? Ona jeszcze chciała coś chyba ogłądac Kino domowe podlłączaliśmy do2 w nocy. Wiecie ile to kabelkow? Na trzeźwo się nie dało. Dzisiaj było trochę obciachu w sklepie jak powiedzieliśmy że DVD jest zwalone. Podłączyyli w sklepie i wszystko OK. Coś te kabelki troche się wczoraj poplatały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.12.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witam Czy was też tak boli głowa? ja pilam , a ciebie glowa boli ? o so chodzi ? Ona jeszcze chciała coś chyba ogłądac Kino domowe podlłączaliśmy do2 w nocy. Wiecie ile to kabelkow? Na trzeźwo się nie dało. Dzisiaj było trochę obciachu w sklepie jak powiedzieliśmy że DVD jest zwalone. Podłączyyli w sklepie i wszystko OK. Coś te kabelki troche się wczoraj poplatały znaczy, zamotałaś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts