Olkalybowa 30.12.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Ewka zamiast pukającej ręki jest darmowy hosting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 30.12.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 cześć na nowej stronce! wpadam na "co chwilę", bo... przy garach siedzę w tym roku na mnie padło - lokalowo- nie żebym narzekała, bo każdy coś przynosi, ale nie mogę wyzbyć się przyzwyczajenia, że gospodarz.... też tak macie? potem zostaje jedzenia na następne dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.12.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 już widać rękę, ale dziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Z przyjemnością A co to za napój???? nie znam veltins cytrynowy 2,8 % 2,8% ???? To jakiś sikacz jua taki lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.12.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 cześć na nowej stronce! wpadam na "co chwilę", bo... przy garach siedzę w tym roku na mnie padło - lokalowo- nie żebym narzekała, bo każdy coś przynosi, ale nie mogę wyzbyć się przyzwyczajenia, że gospodarz.... też tak macie? potem zostaje jedzenia na następne dwa tygodnie też tak mam, mój mąż sie dziwi on to by podał paluszki i moze chipsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 już widać rękę, ale dziwy gdzie widac ? ja nic nie widziec poza darmocha czesc ave , ja tez mam dyzur w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.12.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 cześć na nowej stronce! wpadam na "co chwilę", bo... przy garach siedzę w tym roku na mnie padło - lokalowo- nie żebym narzekała, bo każdy coś przynosi, ale nie mogę wyzbyć się przyzwyczajenia, że gospodarz.... też tak macie? ] nie mamy Najchętnej wchodzę do kuchni, gdy chcę kawy. A robie dobrą. Prawda Mamoń???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 cześć na nowej stronce! wpadam na "co chwilę", bo... przy garach siedzę w tym roku na mnie padło - lokalowo- nie żebym narzekała, bo każdy coś przynosi, ale nie mogę wyzbyć się przyzwyczajenia, że gospodarz.... też tak macie? potem zostaje jedzenia na następne dwa tygodnie też tak mam, mój mąż sie dziwi on to by podał paluszki i moze chipsy to tez podaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.12.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Z przyjemnością A co to za napój???? nie znam veltins cytrynowy 2,8 % 2,8% ???? To jakiś sikacz jua taki lubie nie przejmuj sie, rok temu taż taki piłam...ale już przestał na mnie działać, dlatego musze coś mocniejszego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 30.12.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 czesc ave , ja tez mam dyzur w tym roku przyjemnie nie być w odosobnieniu @zaba-gonia: od kawy i herbaty i innych napojów mam męża (tez robi dobre... napoje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.12.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 cześć na nowej stronce! wpadam na "co chwilę", bo... przy garach siedzę w tym roku na mnie padło - lokalowo- nie żebym narzekała, bo każdy coś przynosi, ale nie mogę wyzbyć się przyzwyczajenia, że gospodarz.... też tak macie? potem zostaje jedzenia na następne dwa tygodnie też tak mam, mój mąż sie dziwi on to by podał paluszki i moze chipsy to tez podaje ja też, ale nie tylko to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.12.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Z przyjemnością A co to za napój???? nie znam veltins cytrynowy 2,8 % 2,8% ???? To jakiś sikacz jua taki lubie nie przejmuj sie, rok temu taż taki piłam...ale już przestał na mnie działać, dlatego musze coś mocniejszego.. ja pije to od 3 lat myslisz , ze ze mna jest cos nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.12.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Mogę? Przygarniecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Mogę? Przygarniecie? przygarniemy Kropku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.12.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Cześć sylvia,cześć tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.12.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 hejka szaleni rekordziści co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.12.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Dziękuję Kiedyś tu byłem. Wyjaśnijcie po krótce o co tu biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.12.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Dzięki temu,że przed ciążą opijałam się piwskiem. Teraz nie muszę wstawać do łazienki na nocne sikanie taki mam wyćwiczony pęcherz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 monka sylwia witajcie biegasz do nastepnej stronki , lapiesz punkta , piszesz streszczenie a przy okazji pogadujesz sobie ze znajomymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts