premiumpremium 31.12.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 lece do kuchni ...paapapa A co Ty w tej kuchni robisz? 3 salatki, rybe po grecku, sledzie, pikantnego kurczaka, karpia, sliwki w szlafroczku, pieczaraki, leczo ......teraz ide wlosy robic, potem sie zrobie na bostwo, jeszce jakies wedliny uloze, swieczki zapale i czekam na impreze To my tam do Ciebie wpadniemy niedługo Pisz mi jak się robi pikantnego kurczaka i śliwki w szlafroczku (no dobra, możesz po nowym roku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.12.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 lece do kuchni ...paapapa A co Ty w tej kuchni robisz? 3 salatki, rybe po grecku, sledzie, pikantnego kurczaka, karpia, sliwki w szlafroczku, pieczaraki, leczo ......teraz ide wlosy robic, potem sie zrobie na bostwo, jeszce jakies wedliny uloze, swieczki zapale i czekam na impreze To będzie bal na 100 par Zrób trochę więcej RW wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 31.12.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 lece do kuchni ...paapapa A co Ty w tej kuchni robisz? 3 salatki, rybe po grecku, sledzie, pikantnego kurczaka, karpia, sliwki w szlafroczku, pieczaraki, leczo ......teraz ide wlosy robic, potem sie zrobie na bostwo, jeszce jakies wedliny uloze, swieczki zapale i czekam na impreze To będzie bal na 100 par Zrób trochę więcej RW wpadnie. z kuchni wyszłam ale jeszcze paznokcie nie zrobione Szampańskiej zabawy]dołączam z szampanem http://images2.fotosik.pl/315/057a56415b01ae67.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.12.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 lece do kuchni ...paapapa A co Ty w tej kuchni robisz? 3 salatki, rybe po grecku, sledzie, pikantnego kurczaka, karpia, sliwki w szlafroczku, pieczaraki, leczo ......teraz ide wlosy robic, potem sie zrobie na bostwo, jeszce jakies wedliny uloze, swieczki zapale i czekam na impreze To my tam do Ciebie wpadniemy niedługo Pisz mi jak się robi pikantnego kurczaka i śliwki w szlafroczku (no dobra, możesz po nowym roku ) kurczaka dziele na male kawalki i zostawiam na 1dzien w takim przyprawieniu:sol,pieprz, czosnek, vegetta, sos sojowy, chili w proszku, papryka slodka, sos salsa i wkladam do piekarnika i pieke ( podaje na goraco) sliwki w szlafroczku to nic innego tylko rozklepane cienko tluczkiem plastry boczku wedzonego , ktorymi owijam suszone sliwki , spinam wykalaczka i smaze w glebokim tluszczu ( rewelka) bal jest na 6 osob ( ale dojdzie potem 11 nastolatkow z przyjaciolmi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.12.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Zrób trochę więcej RW wpadnie. oj .....chcialabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.12.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 jeszcze czerwone pazury i jestem gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.12.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Zrób trochę więcej RW wpadnie. oj .....chcialabym Może nie tym razem, ale za rok lub dwa... A może Wy wpadniecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 za dwa lata u mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.12.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 za dwa lata u mnie :) U Ciebie to Sylwester 2007. I nie ma "pomyłuj" WYKONAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 za dwa lata u mnie :) U Ciebie to Sylwester 2007. I nie ma "pomyłuj" WYKONAĆ Ale może być nieco zimnawo i kibelek może jeszcze nie być na swoim miejscu - ale co to dla twardzeili :) Przynajmniej kominek odpalimy, nie ? No, trochę bez obudowy pewnie, ale zawsze ... Choć dzis u mnie + 10 stopni to przy samej wódeczce da się wysiedzieć w gołych murach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.12.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 witam wsiech w tym roku a my z małżonkiem świętujemy już od 16,oo Otwarliśmy szampana ( prawdziwego ) i wypiliśmy jużprawie całą butelkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.12.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 za dwa lata u mnie :) U Ciebie to Sylwester 2007. I nie ma "pomyłuj" WYKONAĆ Ale może być nieco zimnawo i kibelek może jeszcze nie być na swoim miejscu - ale co to dla twardzeili :) Przynajmniej kominek odpalimy, nie ? No, trochę bez obudowy pewnie, ale zawsze ... Choć dzis u mnie + 10 stopni to przy samej wódeczce da się wysiedzieć w gołych murach Nefer, ja stary harcerz zaprawiony w budowlano remontowych bojach i Sylwestrach przy temperaturze ledwo dodatniej. A jak jest wódeczka to ciepło sie robi. Mamy troche tegorocznej pigwówki, piwo z pianką, wino mołdawskie i szampanskoje. Temperatura wręcz tropikalna 19 stopni. Jestem w Warszawie. W komturii jednak byłoby to samo. Przynajmniej w części gdzie jest kominek z wkładem. DGP to plan na ten rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.12.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 witam wsiech w tym roku a my z małżonkiem świętujemy już od 16,oo Otwarliśmy szampana ( prawdziwego ) i wypiliśmy jużprawie całą butelkę o 16 to u mnie była burza z piorunami prawdziwego szmpana piłam raz( wcale nie był taki dobry jakiś taki wytrawny ) jak oznajmialiśmy rodzicom że zostaną dziadkami pozdrawiam Sylwestrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.12.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 witam wsiech w tym roku a my z małżonkiem świętujemy już od 16,oo Otwarliśmy szampana ( prawdziwego ) i wypiliśmy jużprawie całą butelkę Ewo, a macie z Heniem drugą? Bo do północy jeszcze parę godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.12.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 jeszcze czerwone pazury i jestem gotowa Ale będzie bal..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 witam wsiech w tym roku a my z małżonkiem świętujemy już od 16,oo otwarliśmy szampana ( prawdziwego ) i wypiliśmy jużprawie całą butelkę o 16 to u mnie była burza z piorunami prawdziwego szmpana piłam raz( wcale nie był taki dobry Jakiś taki wytrawny ) jak oznajmialiśmy rodzicom że zostaną dziadkami pozdrawiam sylwestrowo no to czeka was piękny rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.12.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 witam wsiech w tym roku a my z małżonkiem świętujemy już od 16,oo Otwarliśmy szampana ( prawdziwego ) i wypiliśmy jużprawie całą butelkę o 16 to u mnie była burza z piorunami prawdziwego szmpana piłam raz( wcale nie był taki dobry jakiś taki wytrawny ) jak oznajmialiśmy rodzicom że zostaną dziadkami pozdrawiam Sylwestrowo NO TO CZEKA WAS PIĘKNY ROK oby Neferko, oby swoją drogą burza w grudniu to dla mnie szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 NO TO CZEKA WAS PIĘKNY ROK oby Neferko, oby swoją drogą burza w grudniu to dla mnie szok Wszystko będzie dobrze - ja to wiem !!! Nowy dzidziuś to superancka impreza :) Zobaczysz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.12.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 NO TO CZEKA WAS PIĘKNY ROK oby Neferko, oby swoją drogą burza w grudniu to dla mnie szok Wszystko będzie dobrze - ja to wiem !!! Nowy dzidziuś to superancka impreza :) Zobaczysz.... Neferko to chyba za szybka diagnoza ...no chyba że to wróżba byłoby fajnie ten szampan to był kilka lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.12.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 No dobra, Martini Asti nie odpuszczę Myslę, ze Juzek się na mnie za to nie wkurzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts