frosch 01.01.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 olcia , jak samopoczucie po nocce ? mnie sie oczy zaczynaja kleic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.01.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 olcia , jak samopoczucie po nocce ? mnie sie oczy zaczynaja kleic Frosch, baczność. Za dwie godziny będą goście Walnij się może na godzinkę spać, wstaniesz wypoczęta o 19 i dasz radę przez godzinę zrobić odpowiedni make up. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.01.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 olcia , jak samopoczucie po nocce ? mnie sie oczy zaczynaja kleic całkiem niezłe zważywszy na: - wyladowanie w łózku o 3 - rewolucje żołądkowe u psa i co za tym idzie czuwanie - martwienie się o tego samego psa w zwiazku z pojawniem się kulejacej łapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.01.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Olu, punkt pierwsy to "pryszcz"Pozostałe dwa, mam nadzieję, że mu się poprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.01.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Olu, punkt pierwsy to "pryszcz" Pozostałe dwa, mam nadzieję, że mu się poprawi. punktem pierwszym jestem mile zaskoczona bo ja niedługo się rozdwajam , a pozostałe dwa napędziły strachu, ale jest już o niebo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.01.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 nie ide spac , bo mnie potem nikt nie dobudzi mnie dzzisiaj nawet make-up nie pomoze , taka wypluta jestem dotrwam do wieczora , przespie sie do rana i bede jak nowo narodzona wlasnie ogladalam nagranie z dzisiejszej imprezy ( oj wesolo bylo , czy ktos mial petardy w wannie ? ) na szczescie bilans szkod w tym roku obejmuje tylko podarte ponczochy i plama na bialym obrusie po coli ( mam nadzieje , ze ja usune ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.01.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 olcia , jak samopoczucie po nocce ? mnie sie oczy zaczynaja kleic całkiem niezłe zważywszy na: - wyladowanie w łózku o 3 - rewolucje żołądkowe u psa i co za tym idzie czuwanie - martwienie się o tego samego psa w zwiazku z pojawniem się kulejacej łapy a jak twoj pies zniosl petardy? moj calkiem znosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.01.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Olu, punkt pierwsy to "pryszcz" Pozostałe dwa, mam nadzieję, że mu się poprawi. czego jemu i tobie z calego serca zyczymy nie moge patrzec , jak pies sie meczy ( nie powie co mu jest , co mu podac ...tylko patrzy tymi smutnymi , chorymi oczami a mnie serce krwawi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.01.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 olcia , jak samopoczucie po nocce ? mnie sie oczy zaczynaja kleic całkiem niezłe zważywszy na: - wyladowanie w łózku o 3 - rewolucje żołądkowe u psa i co za tym idzie czuwanie - martwienie się o tego samego psa w zwiazku z pojawniem się kulejacej łapy a jak twoj pies zniosl petardy? moj calkiem znosnie był bardzo podekscytowany, na dworze biegał, szczekał, w domu położył się pod stołem i ziajał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.01.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Olu gratulacje. Za rozdwajanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.01.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Olu, punkt pierwsy to "pryszcz" Pozostałe dwa, mam nadzieję, że mu się poprawi. czego jemu i tobie z calego serca zyczymy nie moge patrzec , jak pies sie meczy ( nie powie co mu jest , co mu podac ...tylko patrzy tymi smutnymi , chorymi oczami a mnie serce krwawi ) to fakt przykro nam było okrutnie, siedzieliśmy przy jego posłaniu ze zmartwionymi oczami ale dziś jest lepiej i już nie jest nam smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.01.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 moj tez lezal pod stolem ze zlozonymi uszami , ale znam psy , ktore wpadaja w straszna panike , jedna z kolezanek podaje swojemu srodki uspakajajace , bo dostawal padaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.01.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Olu gratulacje. Za rozdwajanie dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.01.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 olka, jescze ze 4 tygodnie ci zostaly chyba ? daj nam znac jak sie bedziesz wybierac do szpitala , bedziemy rodzic wspolnie ......taki prawie porod rodzinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.01.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 olka, jescze ze 4 tygodnie ci zostaly chyba ? daj nam znac jak sie bedziesz wybierac do szpitala , bedziemy rodzic wspolnie ......taki prawie porod rodzinny Nie prawie rodzinny, ale całkiem forumowy O rany! Ile ja już porodów w życiu przeżyłem Oczywiście nie swoich. Pierwsza córka. Druga córka. Syn, mały włos i robiłbym za akuszerkę, ale zdążyłem do szpitala. Pierwsze wnuczę. Drugie wnuczę. Że własnego mojego porodu nie wspomnę wiedziałem kiedy przyjść na świat. W maju. Maj to nie miesiąc, to szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.01.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 olka, jescze ze 4 tygodnie ci zostaly chyba ? daj nam znac jak sie bedziesz wybierac do szpitala , bedziemy rodzic wspolnie ......taki prawie porod rodzinny teoretycznie 25 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.01.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 olka, jescze ze 4 tygodnie ci zostaly chyba ? daj nam znac jak sie bedziesz wybierac do szpitala , bedziemy rodzic wspolnie ......taki prawie porod rodzinny Nie prawie rodzinny, ale całkiem forumowy O rany! Ile ja już porodów w życiu przeżyłem Oczywiście nie swoich. Pierwsza córka. Druga córka. Syn, mały włos i robiłbym za akuszerkę, ale zdążyłem do szpitala. Pierwsze wnuczę. Drugie wnuczę. Że własnego mojego porodu nie wspomnę wiedziałem kiedy przyjść na świat. W maju. Maj to nie miesiąc, to szczęście. oooo to śmiało mogę rodzić w domu, pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.01.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Witam starszyznę wszystkim życzę udanego roku ...oby nie był gorszy- to będzie nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.01.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Ewo, dziękuję, ale jeśli o mnie chodzi, to proszę by był choć trochę lepszy. Praca. I w tym roku 4 wypadki samochodowe z wyłącznej winy sprawcy, czyli tego drugiego pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.01.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Witam Was przelotem.... i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts