premiumpremium 02.01.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Echh.... Nie ma nikogo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.01.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Jutro wieczorkiem będę już nadawać z Bytomia Piotrcovia gra ze Szombierkami skad masz takie wiadomosci pp jedzie na Olimpijska , wiesz co tam sie znajduje zdziwilabym sie , gdyby jej maz nie byl Polonista , a wiesz jak to ma sie do Szombierk musialby kibicowac Piotrcovii aaaaaaaaa........ witaj w Nowym Roku Ale Wy jesteście zorientowani Witaj witaj a w co grali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.01.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.01.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Witam w KK już się żegnają wszystkich ciągnie do łóżek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.01.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Hej Mnie też zaraz pociągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.01.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 I zmykam Dobrej nocki życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.01.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Jutro wieczorkiem będę już nadawać z Bytomia Piotrcovia gra ze Szombierkami skad masz takie wiadomosci pp jedzie na Olimpijska , wiesz co tam sie znajduje zdziwilabym sie , gdyby jej maz nie byl Polonista , a wiesz jak to ma sie do Szombierk musialby kibicowac Piotrcovii aaaaaaaaa........ witaj w Nowym Roku Ale Wy jesteście zorientowani Witaj witaj a w co grali A nawet nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.01.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Jutro wieczorkiem będę już nadawać z Bytomia Piotrcovia gra ze Szombierkami skad masz takie wiadomosci pp jedzie na Olimpijska , wiesz co tam sie znajduje zdziwilabym sie , gdyby jej maz nie byl Polonista , a wiesz jak to ma sie do Szombierk musialby kibicowac Piotrcovii aaaaaaaaa........ witaj w Nowym Roku Ale Wy jesteście zorientowani Witaj witaj a w co grali A nawet nie wiem chyba w karty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.01.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 pepitka , Ty lepiej jakiegoś szampana albo inne dobro przygotuj bo się na Dwutysięcznik zaraz wdrapiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.01.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Jutro wieczorkiem będę już nadawać z Bytomia Piotrcovia gra ze Szombierkami skad masz takie wiadomosci pp jedzie na Olimpijska , wiesz co tam sie znajduje zdziwilabym sie , gdyby jej maz nie byl Polonista , a wiesz jak to ma sie do Szombierk musialby kibicowac Piotrcovii aaaaaaaaa........ witaj w Nowym Roku Ale Wy jesteście zorientowani Witaj witaj a w co grali A nawet nie wiem chyba w karty Nie no, jeśli chodzi o piłkę ręczną, to mamy fajne babeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.01.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 pepitka , Ty lepiej jakiegoś szampana albo inne dobro przygotuj bo się na Dwutysięcznik zaraz wdrapiesz No więc ja i mój brzuch na dwutysięczniku http://bransoletka.blox.pl/resource/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.01.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Jutro wieczorkiem będę już nadawać z Bytomia Piotrcovia gra ze Szombierkami skad masz takie wiadomosci pp jedzie na Olimpijska , wiesz co tam sie znajduje zdziwilabym sie , gdyby jej maz nie byl Polonista , a wiesz jak to ma sie do Szombierk musialby kibicowac Piotrcovii aaaaaaaaa........ witaj w Nowym Roku Ale Wy jesteście zorientowani Witaj witaj a w co grali A nawet nie wiem chyba w karty Nie no, jeśli chodzi o piłkę ręczną, to mamy fajne babeczki a Polonia szykownych hokeistów ..........tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.01.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Jutro wieczorkiem będę już nadawać z Bytomia Piotrcovia gra ze Szombierkami skad masz takie wiadomosci pp jedzie na Olimpijska , wiesz co tam sie znajduje zdziwilabym sie , gdyby jej maz nie byl Polonista , a wiesz jak to ma sie do Szombierk musialby kibicowac Piotrcovii aaaaaaaaa........ witaj w Nowym Roku Ale Wy jesteście zorientowani Witaj witaj a w co grali A nawet nie wiem chyba w karty Nie no, jeśli chodzi o piłkę ręczną, to mamy fajne babeczki a Polonia szykownych hokeistów ..........tak myślę Tak szczerze mówiąc, nie widziałam tych owych szykownych i nic nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.01.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 pepitka , Ty lepiej jakiegoś szampana albo inne dobro przygotuj bo się na Dwutysięcznik zaraz wdrapiesz No więc ja i mój brzuch na dwutysięczniku http://bransoletka.blox.pl/resource/szampan.jpg Kolejnych miłych -tysięczników A teraz się pożegnam i dobrej nocki wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 witam jea , gratki pp , gratki kawa dla was http://i15.ebayimg.com/02/i/05/15/62/08_2.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.01.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Cze Musze ruszyć d.. do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 pp , zycze milego pobytu w Bytku ( ucz sie dziolcha slonskiygo , jak wroca to cie przepytom ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Cze Musze ruszyć d.. do roboty nic nie musisz neferko ......no chyba , ze musisz chciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 ide prasowac.....moze jeszcze wpadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.01.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Cze Musze ruszyć d.. do roboty nic nie musisz neferko ......no chyba , ze musisz chciec wypadałoby się ruszyć .....byczyłam się ponad tydzień ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts