Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Cze :) Musze ruszyć d.. do roboty :(

nic nie musisz neferko ......no chyba , ze musisz chciec :wink: :D

wypadałoby się ruszyć .....byczyłam się ponad tydzień ...:(

ja 2tygodnie balangowalam , a od jutra harowa :-?

najgorszy jest pierwszy dzien po takim nic nie robieniu :o , potem sie czlowiek wkreca :D

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Heloł.

Nie zdawałam sobie sprawy ile radości może przynieść czytanie poradników ciążowych :lol:

Sprawy do załatwienia. Czy Twój partner jest przygotowany na przejęcie obowiązków domowych? Możesz mu w tym pomóc robiąc listę awaryjnych telefonów i przyklejając je do ściany obok aparatu. Na liście powinny znaleźć się numery do:

- twojego lekarza lub położnej

-pediatry waszych dzieci

-pogotowia gazowego, elektrycznego, wodno-kanalizacyjnego itp. :o

-mechanika samochodowego;

-zakładu oczyszczania miasta :o

-weterynarza

-dentysty

Zrób listę wszystkich spraw wymagających załatwienia w ciągu najbliższych dwóch miesięcy, takich jak obowiązkowy przegląd samochodu, wymiana opon, ubezpieczenie mieszkania, przygotowanie pokoju gościnnego dla twojej mamy :lol: .

Zrób w waszym domu kącik na korespondencję. Może to być stolik z dwoma kartonowymi pudełkami, jednym na listy przychodzące drugi na wszystko, co wymaga wysłania. Obok powinny leżeć koperty, znaczki i piszące długopisy :o . Kup kalendarz i zaznacz w nim dni przyjazdu śmieciarki, ważne spotkania, daty urodzin, imienin.

Zrób zapasy dóbr nadających się do dłuższego przechowywania takich jak (wiele z nich było do przyjęcia, ale znalazły się tam także)

- żarówki i baterie.

Zbierz ulotki okolicznych pizzerii i restauracji na wynos i zachowaj w osobnej kopercie te, z których chciałabyś skorzystać (z zakreślonymi zdjęciami potraw :o )

ale numer :lol: oglądacie Tvn?

Nie oglądamy, a co się stało???

wczoraj mnie spanie zmogło 8)

a w TVN-nie ...był reportaż o kierowcy ,który potrącił pieszego i rannego włożył do samochodu ( był nieprzytomny) mówiąc świadkom wypadku,że wiezie go do szpitala -po czym przetrzymtwał rannego w samochodzie 6 godz. ...ranny zmarł :(

Napiszcie gdzie spędziliście Sylwestra .....

8)

Ja byłam z małżem i dzieciorami w Salzburgu nad rzeką i oglądaliśmy niesamowity pokaz sztucznych ogni !!!!

Dziecko najmłodsze mi się poryczało z wrażenia i krzyczało " mordercy!!!" - niezłe jaja :D

:o :o :o

fakttycznie jaja :lol:

my bylismy na prywatce we wlasnym mieszkaniu ( tez krzyczalam , jak mi w wannie petarde odpalono :o :lol: i poryczalam sie ........ze smiechu :D )

cześć dziewczyny :D

kilka lat temu, kiedy dzieci były małe- mąż ze znajomymi organizował pokaz petard dla dzieciaków zawsze przed naszym wyjściem bal .......ja ciekawa pokazu wychodziłam na balkon i obserwowałam z bezpiecznej pozycji ( tak mi sie wtedy wydawało ) fajerwerki :D

do czasu kiedy jedna petarda zmieniła kierunek lotu - wpadła wprost na mój balkon :evil: ......mało co nie umarłam ze strachu ...po chwili -znów wyszłam na balkon ....a kolejna petarda zmieniła lot i wpadła z hukiem na balkon :evil:

:lol:

cześć dziewczyny :D

kilka lat temu, kiedy dzieci były małe- mąż ze znajomymi organizował pokaz petard dla dzieciaków zawsze przed naszym wyjściem bal .......ja ciekawa pokazu wychodziłam na balkon i obserwowałam z bezpiecznej pozycji ( tak mi sie wtedy wydawało ) fajerwerki :D

do czasu kiedy jedna petarda zmieniła kierunek lotu - wpadła wprost na mój balkon :evil: ......mało co nie umarłam ze strachu ...po chwili -znów wyszłam na balkon ....a kolejna petarda zmieniła lot i wpadła z hukiem na balkon :evil:

:lol:

jakieś fluidy przyciągające :wink: