Ew-ka 03.01.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 http://img19.imageshack.us/img19/4051/pukpuksu6.gif hop hop ...puk ..puk.......śpicie już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.01.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Nie śpimy. Ja jem http://www.kanapki.net.pl/obrazy/st_zsalamimax.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.01.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 http://img19.imageshack.us/img19/4051/pukpuksu6.gif hop hop ...puk ..puk.......śpicie już ? Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.01.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 no ...a już myślałam ,żem sama cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.01.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Cześ Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.01.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 no ...a już myślałam ,żem sama cześć dziewczyny Cześć dziewczyno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.01.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Co ciekawego tu słychac bo dawno mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.01.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Cześć dziewczynki Właśnie z pracy wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.01.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Późno Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.01.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Późno Maxi Nieeee , to w miarę wcześnie Zazwyczaj ląduję w domciu koło ósmej Ale za to zaczynam koło 15-tej , więc przynajmniej się wysypiam A jak pracuję do południa to zazwyczaj od 9 do 13 , więc naprawdę nie mam powodu do narzekania W dodatku jestem sobie sterem , żeglarzem , okrętem A to jest bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.01.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 A mój mąż dopiero za 3 godziny przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.01.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Późno Maxi Nieeee , to w miarę wcześnie Zazwyczaj ląduję w domciu koło ósmej Ale za to zaczynam koło 15-tej , więc przynajmniej się wysypiam A jak pracuję do południa to zazwyczaj od 9 do 13 , więc naprawdę nie mam powodu do narzekania W dodatku jestem sobie sterem , żeglarzem , okrętem A to jest bezcenne To pewnie jesteś piratką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.01.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Późno Maxi Nieeee , to w miarę wcześnie Zazwyczaj ląduję w domciu koło ósmej Ale za to zaczynam koło 15-tej , więc przynajmniej się wysypiam A jak pracuję do południa to zazwyczaj od 9 do 13 , więc naprawdę nie mam powodu do narzekania W dodatku jestem sobie sterem , żeglarzem , okrętem A to jest bezcenne To pewnie jesteś piratką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.01.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Późno Maxi Nieeee , to w miarę wcześnie Zazwyczaj ląduję w domciu koło ósmej Ale za to zaczynam koło 15-tej , więc przynajmniej się wysypiam A jak pracuję do południa to zazwyczaj od 9 do 13 , więc naprawdę nie mam powodu do narzekania W dodatku jestem sobie sterem , żeglarzem , okrętem A to jest bezcenne Mój przyjaciel jest dentysta ( uwielbiam go ) i na niego niestety też przyszedł czas na wizytę u ....dentysty strasznie sie biedak bał tych odwiedzin ...ale nie o tym ....Mianowicie opowiedał mi ,że jak zszedł z fotaela swojego kolegi powiedział do niego ....." K...a , my to ludziom krzywde robimy "........ myślałam ,że umrę ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.01.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Witam Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.01.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 późno maxi nieeee , to w miarę wcześnie Zazwyczaj ląduję w domciu koło ósmej Ale za to zaczynam koło 15-tej , więc przynajmniej się wysypiam A jak pracuję do południa to zazwyczaj od 9 do 13 , więc naprawdę nie mam powodu do narzekania w dodatku jestem sobie sterem , żeglarzem , okrętem a to jest bezcenne mój przyjaciel jest dentysta ( uwielbiam go ) i na niego niestety też przyszedł czas na wizytę u ....dentysty Strasznie sie biedak bał tych odwiedzin ...ale nie o tym ....mianowicie opowiedał mi ,że jak zszedł z fotaela swojego kolegi powiedział do niego ....." k...a , my to ludziom krzywde robimy "........ myślałam ,że umrę ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.01.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Witam Panie Witamy szanownego Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.01.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Byłem w KK...kanapki były ale zezarli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.01.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Późno Maxi Nieeee , to w miarę wcześnie Zazwyczaj ląduję w domciu koło ósmej Ale za to zaczynam koło 15-tej , więc przynajmniej się wysypiam A jak pracuję do południa to zazwyczaj od 9 do 13 , więc naprawdę nie mam powodu do narzekania W dodatku jestem sobie sterem , żeglarzem , okrętem A to jest bezcenne Mój przyjaciel jest dentysta ( uwielbiam go ) i na niego niestety też przyszedł czas na wizytę u ....dentysty strasznie sie biedak bał tych odwiedzin ...ale nie o tym ....Mianowicie opowiedał mi ,że jak zszedł z fotaela swojego kolegi powiedział do niego ....." K...a , my to ludziom krzywde robimy "........ myślałam ,że umrę ze śmiechu To prawda , czasem trzeba być na miejscu pacjenta , żeby w pełni zrozumieć jego obawy . Ja się raczej nie boję ale jak schodzę z fotela czuje ulgę I jestem chyba bardziej szczęśliwa , niż kupując sobie jakiś ekstra ciuch Zdarza mi się tez coś sobie samej zrobić ( awaryjnie ofkors ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.01.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 No cześć, to miło że wpadłam a w temacie, to moje postanowienie noworoczne...wymiana plombeczek przebarwionych przez kawę. Zaczynam od poniedziałku, nie cierpię znieczuleń Maxi obejrzałam Ranking i widzę, że siedzisz mi na kolanach....dobrze, żeś eteryczna blondyneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts