Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

No cześć, to miło że wpadłam :wink:

a w temacie, to moje postanowienie noworoczne...wymiana plombeczek przebarwionych przez kawę. Zaczynam od poniedziałku, nie cierpię znieczuleń :(

Maxi obejrzałam Ranking i widzę, że siedzisz mi na kolanach....dobrze, żeś eteryczna blondyneczka :D

toluś , no co Ty , przecież klęczę u stóp Twych 8) :lol:

I aktualnie jestem wiewióra 8) :D

A co do znieczuleń , może nie trzeba będzie? :roll:

O ludzie.... Nie wytrzymuję....

Przywiozłam wczoraj teściom 2miesiecznego owczarka niemieckiego, po mojej Borce. Piesio tęskni za otoczeniem (2tys m wybiegu), za kompanami i matką, leży osowiały, smutny, a oni na siłę go wołają, noszą, karmą, aż mi jest go żal, bo widać, ze ma tego wszystkiego dosyć.

Najchętniej by wlazł za fotel i się tam schował (ale nie, bo pozastawiali tekturą, żeby leżał tam, gdzie mu kazali).

Moze jestem przewrażliwiona, ale żal mi szczeniaczka, ze nie ma chwili spokoju :(

Heniek dorwał książkę Tombaka .. "jak żyć 150 lat " i nic nie chce jeść :(

twierdzi ,że wszystkie choroby zaczynaja sie od jedzenia 8)

Cześć :D

dobrze mówi...ino dobrze Go ubezpiecz 8) :wink:

strzelał przecie do Ciebie...i to z fajerwerków :o :wink:

No cześć, to miło że wpadłam :wink:

a w temacie, to moje postanowienie noworoczne...wymiana plombeczek przebarwionych przez kawę. Zaczynam od poniedziałku, nie cierpię znieczuleń :(

Maxi obejrzałam Ranking i widzę, że siedzisz mi na kolanach....dobrze, żeś eteryczna blondyneczka :D

toluś , no co Ty , przecież klęczę u stóp Twych 8) :lol:

I aktualnie jestem wiewióra 8) :D

A co do znieczuleń , może nie trzeba będzie? :roll:

no tak, ja tak się zaniedbałam na RW, że pojęcia mylę, zaraz ustrzelisz stronkę i ....wtedy kolana tak?

idę oglądać siatkówkę, mecz Ligi Mistrzów, będę kibicować Wlazłemu.

Dobrego wieczoru życzę...jutro Was poczytam :wink:

Przywiozłam wczoraj teściom 2miesiecznego owczarka niemieckiego, po mojej Borce. Piesio tęskni za otoczeniem (2tys m wybiegu), za kompanami i matką, leży osowiały, smutny, a oni na siłę go wołają, noszą, karmą, aż mi jest go żal, bo widać, ze ma tego wszystkiego dosyć.

Najchętniej by wlazł za fotel i się tam schował (ale nie, bo pozastawiali tekturą, żeby leżał tam, gdzie mu kazali).

Moze jestem przewrażliwiona, ale żal mi szczeniaczka, ze nie ma chwili spokoju :(

może im przejdzie

pepitka , może zwróć im uwagę , że źle robią :roll:

Wiesz jak to jest ich pierwszy piesek to nie umieją się nim zająć , bo i skąd by mieli umieć ?

Verunia .....decyzje zapadły już na 100% ?

Na to wygląda, ale nie chce mi się o tym mysleć :( Nie mam jeszcze działki, ale chyba niedługa wybiorę się do Poznania na rozpoznanie

jak juz wybierzesz działkę my ...czyli RW wybierzemy Ci projekt :wink: w prezencie .....zaoszczędzimy Ci kłopotu z wyborem :wink: