premiumpremium 03.01.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Byłem w KK...kanapki były ale zezarli No coś Ty! http://www.magenta.biz.pl/foto/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.01.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Byłem w KK...kanapki były ale zezarli Cześć Ja doniosłam małe o nieco , może jeszcze cosik się ostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.01.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 No cześć, to miło że wpadłam a w temacie, to moje postanowienie noworoczne...wymiana plombeczek przebarwionych przez kawę. Zaczynam od poniedziałku, nie cierpię znieczuleń Maxi obejrzałam Ranking i widzę, że siedzisz mi na kolanach....dobrze, żeś eteryczna blondyneczka toluś , no co Ty , przecież klęczę u stóp Twych I aktualnie jestem wiewióra A co do znieczuleń , może nie trzeba będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.01.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Heniek dorwał książkę Tombaka .. "jak żyć 150 lat " i nic nie chce jeść twierdzi ,że wszystkie choroby zaczynaja sie od jedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.01.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 wszystkiego dobrego w nowym roku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.01.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Dzięki premiumpremium i Maxtorka na Was można zawsze liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.01.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU !!! wszystkiego smacznego i ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.01.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 heloł dentysta aaaaaaaaaaa w sobotę idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.01.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Heniek dorwał książkę Tombaka .. "jak żyć 150 lat " i nic nie chce jeść twierdzi ,że wszystkie choroby zaczynaja sie od jedzenia Co się martwisz, będziesz miała mniej roboty z gotowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.01.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Verunia .....decyzje zapadły już na 100% ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.01.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 ale muli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.01.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 O ludzie.... Nie wytrzymuję.... Przywiozłam wczoraj teściom 2miesiecznego owczarka niemieckiego, po mojej Borce. Piesio tęskni za otoczeniem (2tys m wybiegu), za kompanami i matką, leży osowiały, smutny, a oni na siłę go wołają, noszą, karmą, aż mi jest go żal, bo widać, ze ma tego wszystkiego dosyć. Najchętniej by wlazł za fotel i się tam schował (ale nie, bo pozastawiali tekturą, żeby leżał tam, gdzie mu kazali). Moze jestem przewrażliwiona, ale żal mi szczeniaczka, ze nie ma chwili spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.01.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Verunia .....decyzje zapadły już na 100% ? Na to wygląda, ale nie chce mi się o tym mysleć Nie mam jeszcze działki, ale chyba niedługa wybiorę się do Poznania na rozpoznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.01.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Heniek dorwał książkę Tombaka .. "jak żyć 150 lat " i nic nie chce jeść twierdzi ,że wszystkie choroby zaczynaja sie od jedzenia Cześć dobrze mówi...ino dobrze Go ubezpiecz strzelał przecie do Ciebie...i to z fajerwerków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.01.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 No cześć, to miło że wpadłam a w temacie, to moje postanowienie noworoczne...wymiana plombeczek przebarwionych przez kawę. Zaczynam od poniedziałku, nie cierpię znieczuleń Maxi obejrzałam Ranking i widzę, że siedzisz mi na kolanach....dobrze, żeś eteryczna blondyneczka toluś , no co Ty , przecież klęczę u stóp Twych I aktualnie jestem wiewióra A co do znieczuleń , może nie trzeba będzie? no tak, ja tak się zaniedbałam na RW, że pojęcia mylę, zaraz ustrzelisz stronkę i ....wtedy kolana tak? idę oglądać siatkówkę, mecz Ligi Mistrzów, będę kibicować Wlazłemu. Dobrego wieczoru życzę...jutro Was poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.01.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 heloł dentysta aaaaaaaaaaa w sobotę idę a znieczulenie mogą ci podawać w twoim stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.01.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 O ludzie.... Nie wytrzymuję.... Przywiozłam wczoraj teściom 2miesiecznego owczarka niemieckiego, po mojej Borce. Piesio tęskni za otoczeniem (2tys m wybiegu), za kompanami i matką, leży osowiały, smutny, a oni na siłę go wołają, noszą, karmą, aż mi jest go żal, bo widać, ze ma tego wszystkiego dosyć. Najchętniej by wlazł za fotel i się tam schował (ale nie, bo pozastawiali tekturą, żeby leżał tam, gdzie mu kazali). Moze jestem przewrażliwiona, ale żal mi szczeniaczka, ze nie ma chwili spokoju może im przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.01.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 O ludzie.... Nie wytrzymuję.... Przywiozłam wczoraj teściom 2miesiecznego owczarka niemieckiego, po mojej Borce. Piesio tęskni za otoczeniem (2tys m wybiegu), za kompanami i matką, leży osowiały, smutny, a oni na siłę go wołają, noszą, karmą, aż mi jest go żal, bo widać, ze ma tego wszystkiego dosyć. Najchętniej by wlazł za fotel i się tam schował (ale nie, bo pozastawiali tekturą, żeby leżał tam, gdzie mu kazali). Moze jestem przewrażliwiona, ale żal mi szczeniaczka, ze nie ma chwili spokoju pepitka , może zwróć im uwagę , że źle robią Wiesz jak to jest ich pierwszy piesek to nie umieją się nim zająć , bo i skąd by mieli umieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.01.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Verunia .....decyzje zapadły już na 100% ? Na to wygląda, ale nie chce mi się o tym mysleć Nie mam jeszcze działki, ale chyba niedługa wybiorę się do Poznania na rozpoznanie jak juz wybierzesz działkę my ...czyli RW wybierzemy Ci projekt w prezencie .....zaoszczędzimy Ci kłopotu z wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.01.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 heloł dentysta aaaaaaaaaaa w sobotę idę a znieczulenie mogą ci podawać w twoim stanie? z tym zębem już byłam 2 tyg temu, bolącym, na żywca mi wiertoliła i wsadziła trutkę. Teraz to juz chyba nie będzie bolało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts