Maxtorka 03.01.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 heloł dentysta aaaaaaaaaaa w sobotę idę a znieczulenie mogą ci podawać w twoim stanie? Teoretycznie jakieś słabe można ,choć ja bym chyba nie ryzykowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.01.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Heniek dorwał książkę Tombaka .. "jak żyć 150 lat " i nic nie chce jeść twierdzi ,że wszystkie choroby zaczynaja sie od jedzenia Cześć dobrze mówi...ino dobrze Go ubezpiecz strzelał przecie do Ciebie...i to z fajerwerków bo ja jestem wystrzałowa dziewczyna ps ...już jest ubezpieczony ...porządnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.01.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Maxtorko, zwracam.... Delikatnie im tłumaczę, ze on się boi i zeby dali mu spokój.... Oni by chcieli, żeby już szczekał, warczał, łapę dawał, bawił się z nimi. A on się boi. Dodatkowo teść wymyślił, ze nie mogę się z psiakiem bawić, bo mnie pamięta, zapamieta i będzie za mną piszczał, a on chce być jego panem Ale mam wrażenie, ze ja swoje, a oni swoje. Kurcze no, że ja też muszę się wszystkim tak przejmować..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.01.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 heloł dentysta aaaaaaaaaaa w sobotę idę a znieczulenie mogą ci podawać w twoim stanie? z tym zębem już byłam 2 tyg temu, bolącym, na żywca mi wiertoliła i wsadziła trutkę. Teraz to juz chyba nie będzie bolało. Nie powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.01.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 heloł dentysta aaaaaaaaaaa w sobotę idę a znieczulenie mogą ci podawać w twoim stanie? z tym zębem już byłam 2 tyg temu, bolącym, na żywca mi wiertoliła i wsadziła trutkę. Teraz to juz chyba nie będzie bolało. Matko, jak w horrorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.01.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 heloł dentysta aaaaaaaaaaa w sobotę idę a znieczulenie mogą ci podawać w twoim stanie? z tym zębem już byłam 2 tyg temu, bolącym, na żywca mi wiertoliła i wsadziła trutkę. Teraz to juz chyba nie będzie bolało. teraz też będzie wiercić ino większym wiertłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.01.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Verunia .....decyzje zapadły już na 100% ? Na to wygląda, ale nie chce mi się o tym mysleć Nie mam jeszcze działki, ale chyba niedługa wybiorę się do Poznania na rozpoznanie jak juz wybierzesz działkę my ...czyli RW wybierzemy Ci projekt w prezencie .....zaoszczędzimy Ci kłopotu z wyborem Ciekawe co by z tego wyszło mam już faworyta http://www.krajobrazy.com.pl/projekty_domow/melodia/ Tylko nie sugerujcie sie pierwszym zdjeciem bo jest pomyłka, widok elewacji poniżej A teraz możecie krytykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.01.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 heloł dentysta aaaaaaaaaaa w sobotę idę a znieczulenie mogą ci podawać w twoim stanie? z tym zębem już byłam 2 tyg temu, bolącym, na żywca mi wiertoliła i wsadziła trutkę. Teraz to juz chyba nie będzie bolało. Nie powinno trzymam Cię za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.01.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Maxtorko, zwracam.... Delikatnie im tłumaczę, ze on się boi i zeby dali mu spokój.... Oni by chcieli, żeby już szczekał, warczał, łapę dawał, bawił się z nimi. A on się boi. Dodatkowo teść wymyślił, ze nie mogę się z psiakiem bawić, bo mnie pamięta, zapamieta i będzie za mną piszczał, a on chce być jego panem Ale mam wrażenie, ze ja swoje, a oni swoje. Kurcze no, że ja też muszę się wszystkim tak przejmować..... Może odnieś sytuację szczeniaczka do małego dziecka . Przedstaw im obrazowo że niemowlaczek też nie mówi , chodzi dopiero koło roczku , itp . Może coś do nich dotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.01.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 heloł dentysta aaaaaaaaaaa w sobotę idę a znieczulenie mogą ci podawać w twoim stanie? z tym zębem już byłam 2 tyg temu, bolącym, na żywca mi wiertoliła i wsadziła trutkę. Teraz to juz chyba nie będzie bolało. Nie powinno zawsze boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.01.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 heloł dentysta aaaaaaaaaaa w sobotę idę a znieczulenie mogą ci podawać w twoim stanie? z tym zębem już byłam 2 tyg temu, bolącym, na żywca mi wiertoliła i wsadziła trutkę. Teraz to juz chyba nie będzie bolało. teraz też będzie wiercić ino większym wiertłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.01.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Maxtorko, zwracam.... Delikatnie im tłumaczę, ze on się boi i zeby dali mu spokój.... Oni by chcieli, żeby już szczekał, warczał, łapę dawał, bawił się z nimi. A on się boi. Dodatkowo teść wymyślił, ze nie mogę się z psiakiem bawić, bo mnie pamięta, zapamieta i będzie za mną piszczał, a on chce być jego panem Ale mam wrażenie, ze ja swoje, a oni swoje. Kurcze no, że ja też muszę się wszystkim tak przejmować..... Może odnieś sytuację szczeniaczka do małego dziecka . Przedstaw im obrazowo że niemowlaczek też nie mówi , chodzi dopiero koło roczku , itp . Może coś do nich dotrze Tak też próbowałam - nic nie działa Idę się położyć. Miłego wieczorku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.01.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.01.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 heloł dentysta aaaaaaaaaaa w sobotę idę a znieczulenie mogą ci podawać w twoim stanie? z tym zębem już byłam 2 tyg temu, bolącym, na żywca mi wiertoliła i wsadziła trutkę. Teraz to juz chyba nie będzie bolało. teraz też będzie wiercić ino większym wiertłem Co Ty godosz , co Ty godosz , teraz będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.01.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Olka gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.01.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 heloł dentysta aaaaaaaaaaa w sobotę idę a znieczulenie mogą ci podawać w twoim stanie? z tym zębem już byłam 2 tyg temu, bolącym, na żywca mi wiertoliła i wsadziła trutkę. Teraz to juz chyba nie będzie bolało. teraz też będzie wiercić ino większym wiertłem Co Ty godosz , co Ty godosz , teraz będzie dobrze większe wiertło i........Hilti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.01.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Maxtorko, zwracam.... Delikatnie im tłumaczę, ze on się boi i zeby dali mu spokój.... Oni by chcieli, żeby już szczekał, warczał, łapę dawał, bawił się z nimi. A on się boi. Dodatkowo teść wymyślił, ze nie mogę się z psiakiem bawić, bo mnie pamięta, zapamieta i będzie za mną piszczał, a on chce być jego panem Ale mam wrażenie, ze ja swoje, a oni swoje. Kurcze no, że ja też muszę się wszystkim tak przejmować..... Może odnieś sytuację szczeniaczka do małego dziecka . Przedstaw im obrazowo że niemowlaczek też nie mówi , chodzi dopiero koło roczku , itp . Może coś do nich dotrze Tak też próbowałam - nic nie działa Idę się położyć. Miłego wieczorku! Boszsz , ale ludzie są ..... Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.01.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 skoro juz stronka przeszła (Olka gatki ) to może się już wypowiecie co do projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.01.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Olka gaciorki http://www.mbielizna.pl/gfx/prod/150x225/562new_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.01.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 heloł dentysta aaaaaaaaaaa w sobotę idę a znieczulenie mogą ci podawać w twoim stanie? z tym zębem już byłam 2 tyg temu, bolącym, na żywca mi wiertoliła i wsadziła trutkę. Teraz to juz chyba nie będzie bolało. teraz też będzie wiercić ino większym wiertłem Co Ty godosz , co Ty godosz , teraz będzie dobrze większe wiertło i........Hilti Nie wolno straszyc kobiet w ciązy, trzeba mowić że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts