Olkalybowa 03.01.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Streszczenium: Jea wywalczył gatki,Ewka głośnym pukaniem wszystkich obudziła,było o wymagających teściach pp,o dentystach sadystach,o faworycie veruni, jea i jamles będą mieli myszy w domu bo straszą ciężarną. RANKINGUM REKORDUM 1. Jajcek - 298 2. inż. Mamoń - 261 3. SławekD-żonka - 192 4. verunia - 144 5. Joanna i Janusz - 139 6. kze - 133 7. Whisper, Olkalybowa - 119 9. fizyk - 99 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 80 13. Teska - 65 14. Ania Wiśniewska - 57 15. Sonika - 52 16. badi - 50 17. monka - 44 18. Aga J.G , andrzejka - 40 20. Moniś - 36 21. facio , frosch - 35 23. zaba_gonia - 34 24. andre59 - 33 25. Ew-ka - 31 26. markus_gdynia - 29 27. Jezier - 28 28. Witos, Nefer - 27 30. marcel2000 - 23 31. Trini - 20 32. Funia - 18 33. Tola, Sylvia1 - 16 35. Maxtorka - 15 36. Agniesia, jea - 14 38. joola, Karolka, gawel, - 13 41. pp - 11 42. Jane, Wojty, prymasek, - 10 45. kasia64, duende - 9 47. kolia, Zielonooka - 7 49. ania, Januszz, tabaluga1, jamles - 6 53. lafcadio, edzia, Paty - 5 56. Ewuś, Pawson - 4 58. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2, ave! - 3 64. Baba_budowniczy, Gryfpc - 2 66. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, Marjucha - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.01.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 heloł dentysta aaaaaaaaaaa w sobotę idę a znieczulenie mogą ci podawać w twoim stanie? z tym zębem już byłam 2 tyg temu, bolącym, na żywca mi wiertoliła i wsadziła trutkę. Teraz to juz chyba nie będzie bolało. teraz też będzie wiercić ino większym wiertłem Co Ty godosz , co Ty godosz , teraz będzie dobrze większe wiertło i........Hilti plus udar...oczywiście i ssawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.01.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 skoro juz stronka przeszła (Olka gatki ) to może się już wypowiecie co do projektu Aniu !!!! bardzo nam sie podoba ( zawołalam Henia) ale kilka poprawek my byśmy nanieśli podoba nam sie układ pomieszczeń i duza spizarnia ..ale w projekcie rzuca sie ....duza ilość drzwi dwoje drzwi z garażu? zlikwidowalibyśmy te do mieszkania ....wc zrobiłabym w pomieszczeniu gosp ...( wychodząc z garazu można sie umyć i czystym wejśc do domciu ) .....taras -piękny ...ale może da sie go bardziej zadaszyć ? i to by było na razie tyle ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.01.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Dzięki za gatki . verunia w ogrodzie tez będzie basen? Domek bardzo przytulny. Ile metrów ma teraz Twój salon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.01.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 heloł dentysta aaaaaaaaaaa w sobotę idę a znieczulenie mogą ci podawać w twoim stanie? z tym zębem już byłam 2 tyg temu, bolącym, na żywca mi wiertoliła i wsadziła trutkę. Teraz to juz chyba nie będzie bolało. teraz też będzie wiercić ino większym wiertłem Co Ty godosz , co Ty godosz , teraz będzie dobrze większe wiertło i........Hilti Nie wolno straszyc kobiet w ciązy, trzeba mowić że będzie dobrze dobra, będzie dobrze, ale i tak będzie boleć a projekt ok z jednym małym wyjątkiem jak dla mnie te okno okrągłe mnie nie pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.01.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Jaki projekt, jaki projekt? Ola gacie i heloł wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.01.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Gdzie się rozpierzchliście? Na kolacyjki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.01.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Jaki projekt, jaki projekt? Ola gacie i heloł wszystkim! heloł na poprzedniej stronie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.01.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 przez Verunię utknęłam na stronach z projektami domów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.01.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 verunia Domek podoba mi się , wydaje się przytulny , ale.... Nie jestem pewna czy górna łazienka nie będzie troszke za mała . W razie czego chyba będzie ją można powiększyć o stryszek . Dół w zasadzie bez zastrzeżeń . Nie wiem czy bym coś z kominkiem nie pokombinowała Chyba bym go bardziej w kierunku wejścia przesunęła , żeby więcej miejsca na TV było . Bo w rogu z kolei byłby za blisko wejścia na taras ( chyba ) . A jak planujecie mieszkać , tzn . jaka będzie funkcja poszczegolnych pokoi , gdzie planujecie swoją sypialnię a gdzie pokój córki ? Bo jeżeli to wszystko będzie u góry to połączyłabym po. gosp. z WC w jedno większe a WC przeniosła do łazienki . Przy okrągłym okienku tez bym sie nie upierała , zwłaszcza ze jest to okno w spiżarni . No i na koniec wykończenie narożników i kolumny w takim kształcie , hmmm , to nie moja bajka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.01.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Verunia Już znalazłam i na pierwszy rzut oka - bardzo fajny! Mnie się podobają te kolumny. Są takie "inne" Z układem pomieszczeń i ustawieniem kominka też bym pomyślała, zeby to jakoś bardziej funcjinalne było. Ale ogólnie - bardzo OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.01.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Byliśmy dziś pierwszy raz z Pawłem na basenie. Na zajęciach dla niemowlaków. Skubany niczego się nie bał, wariował, chlapał, rechotał i straszył tym inne dzieci Aż się pani instruktorka dopytywała, czy on rzeczywiście pierwszy raz jest w tak dużej wodzie. Ale jakie kruszynki tam były - 4-miesięczne drobinki, po 5-6 kg. Kurcze, ja już Pawła takiego nawet nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.01.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 No dobra, skoro nikogo nie ma, to ja zmykam do łożka. Jakaś taka mocno zmęczona dziś jestem Jutro kolejny dzień na 200% - muszę się nauczyć jak radzić sobie z maluchem biegającym o własnych nogach na oślep i byle dalej i szybciej po całym domu Jak zwalnia, to upada, a tego nie lubi Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.01.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Byliśmy dziś pierwszy raz z Pawłem na basenie. Na zajęciach dla niemowlaków. Skubany niczego się nie bał, wariował, chlapał, rechotał i straszył tym inne dzieci Aż się pani instruktorka dopytywała, czy on rzeczywiście pierwszy raz jest w tak dużej wodzie. Ale jakie kruszynki tam były - 4-miesięczne drobinki, po 5-6 kg. Kurcze, ja już Pawła takiego nawet nie pamiętam Rośnie nam następca Pawła Korzeniowskiego Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.01.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 No dobra, skoro nikogo nie ma, to ja zmykam do łożka. Jakaś taka mocno zmęczona dziś jestem Jutro kolejny dzień na 200% - muszę się nauczyć jak radzić sobie z maluchem biegającym o własnych nogach na oślep i byle dalej i szybciej po całym domu Jak zwalnia, to upada, a tego nie lubi Dobranoc! Miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.01.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Byliśmy dziś pierwszy raz z Pawłem na basenie. Na zajęciach dla niemowlaków. Skubany niczego się nie bał, wariował, chlapał, rechotał i straszył tym inne dzieci Aż się pani instruktorka dopytywała, czy on rzeczywiście pierwszy raz jest w tak dużej wodzie. Ale jakie kruszynki tam były - 4-miesięczne drobinki, po 5-6 kg. Kurcze, ja już Pawła takiego nawet nie pamiętam Rośnie nam następca Pawła Korzeniowskiego Brawo Pawmotylek imię ma już odpowiednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.01.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 niestety ...prawda http://kobieta.onet.pl/1618359643273576,11,itemblog.html felieton Agaty Passent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.01.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Nowięc tak: 1. okien okrągłych nie będzie- tez mi się nie podobają, kolumienka tez nie okragła 2. małego wc tez nie będzie , zamiast tego pomieszczenie w garazu jako składzik 3. dzrwi też zauważyłam że za dużo- da się wyrzucić 4. poddasze tylko dla corki, ktora sie odgraża że nie bedzie z nami mieszkać więc i tak za duze 5. Tv będzie tam gdzie okna tarasowe bo nie lubie telewizora koło kominka 6. Wykusz prostokątny 7. Elewację mozna zawsze zmienić, mam na to czas jeszcze pomysle jak 8. Taras jest prawie cały zadaszony przecież , ale bym go troche powiększyła i dodała murek jak mam teraz, żeby było przytulnie, a może zrobie drewniany, jeszcze nie wiem 9. Zrobie większy wiatrołap aż po sam hall No coz doskonałego projektu nie ma i pewnie nie będzie., a ten zawsze można jeszcze o coś poprawić. Może wam coś jeszcze przyjdzie do głowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.01.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 niestety ...prawda http://kobieta.onet.pl/1618359643273576,11,itemblog.html felieton Agaty Passent Ale jedzenie jest taaakie przyjemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.01.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 verunia , jak wykusz będzie prostokątny , to może będzie można zlikwidować ten połamany daszek nad nim , przedłużyć krokwie i cały wykusz schować pod prostą połacią dachu ? Pomijając koszt takiego daszku ( gąsiory ) to jest to element który łatwo skopać . Taras zawsze można powiększyć . Polecam drewniany , sprawuje się super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts