frosch 04.01.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 ciekawe jak dlugo musze go ladowac , zeby sie baterie na voll naladowaly ? ile mozna z gosciem nawijac ? i o czym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.01.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Ja to lubię taki chiński rosół - z grzybkami, kukurydzą i zaciągany kisielem. Ale nie mam czasu robić... Więc jem zwykły na przemian z cytrynówką. Znacie zupę cytrynową? Zupa cytrynowa? pierwsze słyszę... Do rosołu dodaje się śmietanę, ryż i dwa plastry cytryny (wydusić!). Pycha! ciekawe, ciekawe, muszę spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.01.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 ciekawe jak dlugo musze go ladowac , zeby sie baterie na voll naladowaly ? ile mozna z gosciem nawijac ? i o czym ? o przyjaźni i takich tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.01.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 sluchajcie , wszystkie laptopy np. Fujitsu maja takie same kabelki do ladowania? znam jednego Francuza , ktory ma takiego lapa ........moze pojde podladowac do niego? ....sama siedze , Frosch nad morzem , ani z wami ani z dzieciakami nie poklikam Idź do tego Francuza, bo ja mam baaardzo długą listę rzeczy niezbędnych, które musisz mi przywieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.01.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Ja to lubię taki chiński rosół - z grzybkami, kukurydzą i zaciągany kisielem. Ale nie mam czasu robić... Więc jem zwykły na przemian z cytrynówką. Znacie zupę cytrynową? Zupa cytrynowa? pierwsze słyszę... Do rosołu dodaje się śmietanę, ryż i dwa plastry cytryny (wydusić!). Pycha! Ja się kiedyś na tą pychę nastawiłam u znajomej, która zapowiedziała cudo na wieczór - więc tego cudu oczekiwalismy.... Pojawiła się zupa cytrynowa.... Ale znajoma ją zagotowała..... I już taka pycha nie była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.01.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 ciekawe jak dlugo musze go ladowac , zeby sie baterie na voll naladowaly ? ile mozna z gosciem nawijac ? i o czym ? o przyjaźni i takich tam gadam lipnie po niemiecku , on zreszta tez .....ciekawe co wyjdzie z takiego zaprzyjazniania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.01.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 sluchajcie , wszystkie laptopy np. Fujitsu maja takie same kabelki do ladowania? znam jednego Francuza , ktory ma takiego lapa ........moze pojde podladowac do niego? ....sama siedze , Frosch nad morzem , ani z wami ani z dzieciakami nie poklikam Idź do tego Francuza, bo ja mam baaardzo długą listę rzeczy niezbędnych, które musisz mi przywieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.01.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 ciekawe jak dlugo musze go ladowac , zeby sie baterie na voll naladowaly ? ile mozna z gosciem nawijac ? i o czym ? o przyjaźni i takich tam gadam lipnie po niemiecku , on zreszta tez .....ciekawe co wyjdzie z takiego zaprzyjazniania ? Nooo...te.....stosunki międzynarodowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.01.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 sluchajcie , wszystkie laptopy np. Fujitsu maja takie same kabelki do ladowania? znam jednego Francuza , ktory ma takiego lapa ........moze pojde podladowac do niego? ....sama siedze , Frosch nad morzem , ani z wami ani z dzieciakami nie poklikam Idź do tego Francuza, bo ja mam baaardzo długą listę rzeczy niezbędnych, które musisz mi przywieźć Żartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.01.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 ciekawe jak dlugo musze go ladowac , zeby sie baterie na voll naladowaly ? ile mozna z gosciem nawijac ? i o czym ? o przyjaźni i takich tam gadam lipnie po niemiecku , on zreszta tez .....ciekawe co wyjdzie z takiego zaprzyjazniania ? na migi froscka, na migi powiedz mu: że ne parl pa franse... dalej coś wymyślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.01.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 To drugie to co??? Nie wiem co to jest to drugie, ale jedno jest pewne - nie dostałaś jeszcze gaciorków http://szamanka.pl/images/fullsize/67453552hh.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.01.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Premiumpremium - tak patrzę na twój pasek - jutro powinno zacząć kopać no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.01.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 ciekawe jak dlugo musze go ladowac , zeby sie baterie na voll naladowaly ? ile mozna z gosciem nawijac ? i o czym ? o przyjaźni i takich tam gadam lipnie po niemiecku , on zreszta tez .....ciekawe co wyjdzie z takiego zaprzyjazniania ? na migi froscka, na migi powiedz mu: że ne parl pa franse... dalej coś wymyślisz No wiesz.... Panimajesz? Szprechen zi dojcz? Du ju spik inglisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.01.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 mowicie , ze mam mu pokazywac? jak pokazac , ze pilnie potrzebuje kabla ? dzwonilam do niego ....bedzie dopiero przed 20-ta na chacie i mam przyjsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.01.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Gaciorki śliczne! Rety, kiedy ja osiągnę taki brzuszek-pępuszek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.01.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Premiumpremium - tak patrzę na twój pasek - jutro powinno zacząć kopać no nie? a ja widze tylko obrazek , ale wem co , kto, jak i kiedy wiecie , ze nie pamietam juz w ktorym miesiacu dziaciaki zaczynaja kopac to straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.01.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Mnie zaczęło dokładnie w 18-stym. A teoretycznie powinno w 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.01.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Gaciorki śliczne! Rety, kiedy ja osiągnę taki brzuszek-pępuszek.. juz to kiedys pisalam na rw.....po trzecim dziecku aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.01.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Premiumpremium - tak patrzę na twój pasek - jutro powinno zacząć kopać no nie? Hmmmm...... Czyżbyś rozmawiała o takich planach z moim juzkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.01.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Gaciorki śliczne! Rety, kiedy ja osiągnę taki brzuszek-pępuszek.. juz to kiedys pisalam na rw.....po trzecim dziecku aniu Patrz jak to zawsze warto zapytać - no teraz wreszcie wiem co robić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts