frosch 04.01.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 zwijam sie ..........zostalo mi jeszcze 31% enegii im dluzej klikam , tym dluzej bede musiala kablowac jeszcze musze do sasiada wpasc z pewna niesmiala prosba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.01.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 pp, chyba nie chcesz , zebym w tych gaciach poszla do Jean-Claude juz wole bez No wiesz, mozesz chodzić gdzie chcesz A co, nieładne??? Za co kopa jutro???????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.01.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 zwijam sie ..........zostalo mi jeszcze 31% enegii im dluzej klikam , tym dluzej bede musiala kablowac jeszcze musze do sasiada wpasc z pewna niesmiala prosba Ty to tylko chodzisz po obcych facetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.01.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 pp, chyba nie chcesz , zebym w tych gaciach poszla do Jean-Claude juz wole bez No wiesz, mozesz chodzić gdzie chcesz A co, nieładne??? Za co kopa jutro???????????????????????? bardzo ladne , nawet za bardzo dostaniesz kopa od mojego ziomka , ze nie uczysz sie godac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.01.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 ania , a jak dlugo nie podoba ci sie ten po ? No już bedzie trzy miechy! (Gratulki frosch!) a duzo ci sie nie podoba ? Eeee, troszkie. Spadam, bo dzidzioł się obudził. Papatki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.01.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 zwijam sie ..........zostalo mi jeszcze 31% enegii im dluzej klikam , tym dluzej bede musiala kablowac jeszcze musze do sasiada wpasc z pewna niesmiala prosba Ty to tylko chodzisz po obcych facetach jaki obcy ? sasiad przeciez notabene niemowa ale widzi i slyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.01.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 zwijam sie ..........zostalo mi jeszcze 31% enegii im dluzej klikam , tym dluzej bede musiala kablowac jeszcze musze do sasiada wpasc z pewna niesmiala prosba Ty to tylko chodzisz po obcych facetach jaki obcy ? sasiad przeciez notabene niemowa ale widzi i slyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.01.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 pa aniu.....nie martw sie na zapas , dziecko da ci wycisk i do lata bedziesz miala brzusio ja modelka a teraz juz mnie nie ma narqa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.01.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 No nareszcie Od pół godziny próbuję coś napisać ale cały czas mnie wywala Jakie to szczęście że łagodnego charakteru jestem bo już bym coś rozpirzyła Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.01.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 No nareszcie Od pół godziny próbuję coś napisać ale cały czas mnie wywala Jakie to szczęście że łagodnego charakteru jestem bo już bym coś rozpirzyła Dobry wieczór Dobry dobry Matko, nasmarowałam się nowym balsamem, malinowym Oceanic AA i zaraz nie wytrzymam. Chyba pójdę do sklepu po mambę malinową, taki ten zapach superowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.01.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 pp, chyba nie chcesz , zebym w tych gaciach poszla do Jean-Claude juz wole bez No wiesz, mozesz chodzić gdzie chcesz A co, nieładne??? Za co kopa jutro???????????????????????? bardzo ladne , nawet za bardzo dostaniesz kopa od mojego ziomka , ze nie uczysz sie godac Teraz czaję, że to od pół-ślązoka zarobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.01.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 No to uciekam, nowy serial na tv1 leci, zerknę czy aby ciekawy Miłego wieczorku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.01.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.01.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Miau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.01.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 reeche , reeche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 04.01.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 2757 strona- to Wy już tak długo bleblacie ? podziwiam Polak jednak potrafi Myślę że rekord już pobity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.01.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 wrocilam od Francuza on ma jakis slabszy zasilacz i moja bateria sie nie laduje (chyba, bo pokazuje stan 0%, ale mozliwe jest , ze laduje ale bardzo wolno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.01.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 witaj dudus a ty lubisz beblac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.01.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 heloł żabko, helol dudus! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.01.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 sorki gawel ......beblalam przez telefon co u ciebie ? dziecie zdrowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts