duduś 05.01.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 hejo- lubię bleblać ale tempo jakie macie - (mamy)- mnie przerasta , chyba mój nowy domek za bardzo mnie zajmuje bo nie zawsze mam czas posiedzieć przy kompie. ( w bloku to było - tylko65 m kw. i tak mało sprzątania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.01.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 duduś teraźniejsze tempo to nie tempo, kiedyś to były dopiero szybkie czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.01.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 duduś teraźniejsze tempo to nie tempo, kiedyś to były dopiero szybkie czasy wtedy ludziska się nudzili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.01.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 hejo- lubię bleblać ale tempo jakie macie - (mamy)- mnie przerasta , chyba mój nowy domek za bardzo mnie zajmuje bo nie zawsze mam czas posiedzieć przy kompie. ( w bloku to było - tylko65 m kw. i tak mało sprzątania) No ale to dobrze, ze Cię nowy dom tak absorbuje Też już bym tak chciała! Jak na razie, to zajmują mnie okna, drzwi i bramy w moim stanie surowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.01.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 duduś teraźniejsze tempo to nie tempo, kiedyś to były dopiero szybkie czasy wtedy ludziska się nudzili... Potwierdzam to było tempo, człek nie nadąrzał czytac a teraz Czasami też mam spore zaległości Coraz częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.01.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 duduś teraźniejsze tempo to nie tempo, kiedyś to były dopiero szybkie czasy wtedy ludziska się nudzili... A dziś mają internet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.01.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Helou! Ale dziś butelkowa pogoda.... Nic mi się nie chce. Idę jakąś kawę sobie zrobić czy cuś... No u nas też pada A wiecie co czy wy lubicie swoja pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.01.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Jea - wcale się nie nudzili ja na ten przykład teraz w pracy bąki zbijam, ale wszelka wena mnie opóściła i nie mam siły na stukanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.01.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Jea - wcale się nie nudzili ja na ten przykład teraz w pracy bąki zbijam, ale wszelka wena mnie opóściła i nie mam siły na stukanie O to niedobrze z toba a taka byłaś przodowniczka RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.01.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 duduś teraźniejsze tempo to nie tempo, kiedyś to były dopiero szybkie czasy wtedy ludziska się nudzili... Potwierdzam to było tempo, człek nie nadąrzał czytac a teraz Czasami też mam spore zaległości Coraz częściej Ale tu ciagle o tym samym Czasem tylko któraś z forumowiczek w ciążę zajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.01.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 duduś teraźniejsze tempo to nie tempo, kiedyś to były dopiero szybkie czasy wtedy ludziska się nudzili... Potwierdzam to było tempo, człek nie nadąrzał czytac a teraz Czasami też mam spore zaległości Coraz częściej Ale tu ciagle o tym samym Czasem tylko któraś z forumowiczek w ciążę zajdzie No i jak sie ma zaległości to o tak wąznym zdarzeniu wie sie z duzym opóxnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.01.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Helou! Ale dziś butelkowa pogoda.... Nic mi się nie chce. Idę jakąś kawę sobie zrobić czy cuś... No u nas też pada A wiecie co czy wy lubicie swoja pracę Ja lubię, szczególnie gdy jestem na L4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.01.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 No to jak z waszą praca lubicie ja czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.01.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 duduś teraźniejsze tempo to nie tempo, kiedyś to były dopiero szybkie czasy wtedy ludziska się nudzili... Potwierdzam to było tempo, człek nie nadąrzał czytac a teraz Czasami też mam spore zaległości Coraz częściej Ale tu ciagle o tym samym Czasem tylko któraś z forumowiczek w ciążę zajdzie No i jak sie ma zaległości to o tak wąznym zdarzeniu wie sie z duzym opóxnieniem Owe zaciążone też - mniej wiecej z dwumiesięcznym opóźnieniem Ale teraz już wszystko wiadomo wszem i wobec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.01.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 A wiecie co czy wy lubicie swoja pracę Moja jest taka byle jaka, jestem od wszystkiego i od niczego - jak mnie nie ma to jestem od wszystkiego Poprzednia była fajna ale potem zrobiło się niewesoło pod każdym względem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.01.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Helou! Ale dziś butelkowa pogoda.... Nic mi się nie chce. Idę jakąś kawę sobie zrobić czy cuś... No u nas też pada A wiecie co czy wy lubicie swoja pracę Ja lubię, szczególnie gdy jestem na L4 to nie lubisz znaczy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.01.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 A wiecie co czy wy lubicie swoja pracę Moja jest taka byle jaka, jestem od wszystkiego i od niczego - jak mnie nie ma to jestem od wszystkiego Poprzednia była fajna ale potem zrobiło się niewesoło pod każdym względem Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.01.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Owe zaciążone też - mniej wiecej z dwumiesięcznym opóźnieniem Ale teraz już wszystko wiadomo wszem i wobec A o co chodzi, bo ja nie qmam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.01.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Helou! Ale dziś butelkowa pogoda.... Nic mi się nie chce. Idę jakąś kawę sobie zrobić czy cuś... No u nas też pada A wiecie co czy wy lubicie swoja pracę Ja lubię, szczególnie gdy jestem na L4 to nie lubisz znaczy sie Nie no, lubię. W sumie ile ja się napracowałam - dopiero co studia skończyłam Popracowałam trochę w przedszkolu, pouczyłam dzieci angielskiego, a później w rodzinnej firmie. Po wakacjach chciałabym zacząć pracować ponownie w przedszkolu - ale zobaczymy co to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.01.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Owe zaciążone też - mniej wiecej z dwumiesięcznym opóźnieniem Ale teraz już wszystko wiadomo wszem i wobec A o co chodzi, bo ja nie qmam Ja chyba tylko wiem o niektórych zaciązonych, i mam wraenie że coś opusciłam prosimy o listę Pań spodziewających sie potomstwa Tak dla jasności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts