premiumpremium 05.01.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 styrana jestem strasznie , ale nie trace entuzjazmu zycia byle do przodu a pryj ino mocno przec to ja juz raczej nie bede ....zostawie to mlodszym (np Olka,pp) wyspales sie ? no pewno... A co Ci się śniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 styrana jestem strasznie , ale nie trace entuzjazmu zycia byle do przodu A co robiłaś?? pracowalam .....ciezko.......na chleb.......i oplaty za neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.01.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Froszka, kopa jeszcze dziś nie dostałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 jea , a jak tam z twoja delikatnoscia w dniu dzisiejszym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Froszka, kopa jeszcze dziś nie dostałam... pewnie pilnie sie uczylas jak do przyszlego tygodnia Juzek sie nie zdecyduje , to ja mu pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.01.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Froszka, kopa jeszcze dziś nie dostałam... pewnie pilnie sie uczylas jak do przyszlego tygodnia Juzek sie nie zdecyduje , to ja mu pomoge Też chcesz mnie kopać....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.01.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 jea , a jak tam z twoja delikatnoscia w dniu dzisiejszym ? o tej porze łagodność i delikatność ze mnie emanuje... chlerka takie ładne słówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.01.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 jea , a jak tam z twoja delikatnoscia w dniu dzisiejszym ? o tej porze łagodność i delikatność ze mnie emanuje... chlerka takie ładne słówko A o co chodzi z tą delikatnością...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Froszka, kopa jeszcze dziś nie dostałam... pewnie pilnie sie uczylas jak do przyszlego tygodnia Juzek sie nie zdecyduje , to ja mu pomoge Też chcesz mnie kopać....? masz szczescie , ze jestes pod ochrona nabuntuje malego , ze matka nie uczy sie gwary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.01.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Froszka, kopa jeszcze dziś nie dostałam... pewnie pilnie sie uczylas jak do przyszlego tygodnia Juzek sie nie zdecyduje , to ja mu pomoge ja Cię później pogłaskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.01.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Froszka, kopa jeszcze dziś nie dostałam... pewnie pilnie sie uczylas jak do przyszlego tygodnia Juzek sie nie zdecyduje , to ja mu pomoge Też chcesz mnie kopać....? masz szczescie , ze jestes pod ochrona Jestem gatunkiem zagrożonym I to jeszcze nie na swoim terytorium Wczoraj byłam na spacerze i się zastanawiałam, gdzie mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Froszka, kopa jeszcze dziś nie dostałam... pewnie pilnie sie uczylas jak do przyszlego tygodnia Juzek sie nie zdecyduje , to ja mu pomoge ja Cię później pogłaskam mam sie bac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.01.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Froszka, kopa jeszcze dziś nie dostałam... pewnie pilnie sie uczylas jak do przyszlego tygodnia Juzek sie nie zdecyduje , to ja mu pomoge ja Cię później pogłaskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 jea , a jak tam z twoja delikatnoscia w dniu dzisiejszym ? o tej porze łagodność i delikatność ze mnie emanuje... chlerka takie ładne słówko chyba sie rozplacze wzruszasz mnie chlopcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.01.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Froszka, kopa jeszcze dziś nie dostałam... pewnie pilnie sie uczylas jak do przyszlego tygodnia Juzek sie nie zdecyduje , to ja mu pomoge ja Cię później pogłaskam mam sie bac ? Froszka, Ty jak Ty..... Ale co ja mam powiedzieć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Wczoraj byłam na spacerze i się zastanawiałam, gdzie mieszkasz chodzilas po moim rejonie ? sama ? nie balas sie ? ze cie ktos poderwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.01.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 nabuntuje malego , ze matka nie uczy sie gwary Oj óczy nie óczy, ale jak to tępo brzmi, gdy próbuję coś po waszemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.01.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Froszka, kopa jeszcze dziś nie dostałam... pewnie pilnie sie uczylas jak do przyszlego tygodnia Juzek sie nie zdecyduje , to ja mu pomoge ja Cię później pogłaskam mam sie bac ? Ciebie też głaskać... to sesyja bedzie długa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Froszka, kopa jeszcze dziś nie dostałam... pewnie pilnie sie uczylas jak do przyszlego tygodnia Juzek sie nie zdecyduje , to ja mu pomoge ja Cię później pogłaskam mam sie bac ? Froszka, Ty jak Ty..... Ale co ja mam powiedzieć???? a ktora on chce glaskac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.01.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Wczoraj byłam na spacerze i się zastanawiałam, gdzie mieszkasz chodzilas po moim rejonie ? sama ? nie balas sie ? ze cie ktos poderwie No ale ja właśnie nie wiem, czy to był Twój rejon Nie napisali nigdzie TU MIESZKA FROSCH Tak sobie pomyślałam tylko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts