frosch 05.01.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 pp..........chyba nie poszlas teraz ciemna noca szukac mego domu Nie Poszłam zrobić sobie kolację - nabić juzkowi porcję wapnia To ja w stronę Plejady powinnam ruszyć??? plejada jest w prawo jak idziesz z bloku , przez park, konczy sie , patrzysz w prawo ..w lewo ..przechodzisz przez ulice i w lewo idz w kierunku szpitala zakaznego, potem gorniczego , potem miejskiego na Zeromskiego , potem pogotowie ( po drodze dwa cmentarze ), potem znow w kierunku cmentarza ( dziwna ta moja trasa ) chyba jasno wytlumaczylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 O matko, jea, jakie streszczenie bombowe bumbowe obiecane http://www.gustowna.pl/img/556-1.jpg podobna laska do mnie ..tylko troche ladniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.01.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 pp..........chyba nie poszlas teraz ciemna noca szukac mego domu Nie Poszłam zrobić sobie kolację - nabić juzkowi porcję wapnia To ja w stronę Plejady powinnam ruszyć??? plejada jest w prawo jak idziesz z bloku , przez park, konczy sie , patrzysz w prawo ..w lewo ..przechodzisz przez ulice i w lewo idz w kierunku szpitala zakaznego, potem gorniczego , potem miejskiego na Zeromskiego , potem pogotowie ( po drodze dwa cmentarze ), potem znow w kierunku cmentarza ( dziwna ta moja trasa ) chyba jasno wytlumaczylam te dwa cmentarze a póżniej znowu cmentarz... to gdzie Ty mieszkasz, kwatera jakaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.01.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 pp..........chyba nie poszlas teraz ciemna noca szukac mego domu Nie Poszłam zrobić sobie kolację - nabić juzkowi porcję wapnia To ja w stronę Plejady powinnam ruszyć??? plejada jest w prawo jak idziesz z bloku , przez park, konczy sie , patrzysz w prawo ..w lewo ..przechodzisz przez ulice i w lewo idz w kierunku szpitala zakaznego, potem gorniczego , potem miejskiego na Zeromskiego , potem pogotowie ( po drodze dwa cmentarze ), potem znow w kierunku cmentarza ( dziwna ta moja trasa ) chyba jasno wytlumaczylam Moja wiedza o tym rejonie kończy się w momencie "przechodzisz przez ulicę i w lewo" Ale przynajmniej juz wiem, gdzie się kierować. Jak chłop z pracy wróci, to mi wytłumaczy co i jak A wtedy - miej się na baczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.01.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 pp..........chyba nie poszlas teraz ciemna noca szukac mego domu Nie Poszłam zrobić sobie kolację - nabić juzkowi porcję wapnia To ja w stronę Plejady powinnam ruszyć??? plejada jest w prawo jak idziesz z bloku , przez park, konczy sie , patrzysz w prawo ..w lewo ..przechodzisz przez ulice i w lewo idz w kierunku szpitala zakaznego, potem gorniczego , potem miejskiego na Zeromskiego , potem pogotowie ( po drodze dwa cmentarze ), potem znow w kierunku cmentarza ( dziwna ta moja trasa ) chyba jasno wytlumaczylam te dwa cmentarze a póżniej znowu cmentarz... to gdzie Ty mieszkasz, kwatera jakaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.01.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 pp..........chyba nie poszlas teraz ciemna noca szukac mego domu Nie Poszłam zrobić sobie kolację - nabić juzkowi porcję wapnia To ja w stronę Plejady powinnam ruszyć??? plejada jest w prawo jak idziesz z bloku , przez park, konczy sie , patrzysz w prawo ..w lewo ..przechodzisz przez ulice i w lewo idz w kierunku szpitala zakaznego, potem gorniczego , potem miejskiego na Zeromskiego , potem pogotowie ( po drodze dwa cmentarze ), potem znow w kierunku cmentarza ( dziwna ta moja trasa ) chyba jasno wytlumaczylam te dwa cmentarze a póżniej znowu cmentarz... to gdzie Ty mieszkasz, kwatera jakaś? A wiesz, że ONA chce mnie TAM zwabić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.01.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 o so chodzi... wysyłam 1 dochodzą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 jea , w poblizu mam 5 cmentarzy ( spokojna okolica )....1 listopada mam wszystkie ciotki klotki na karku , laza do mnie siusiu robic , bo maja niedaleko taki cichy zakatek zamieszkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 pp..........chyba nie poszlas teraz ciemna noca szukac mego domu Nie Poszłam zrobić sobie kolację - nabić juzkowi porcję wapnia To ja w stronę Plejady powinnam ruszyć??? plejada jest w prawo jak idziesz z bloku , przez park, konczy sie , patrzysz w prawo ..w lewo ..przechodzisz przez ulice i w lewo idz w kierunku szpitala zakaznego, potem gorniczego , potem miejskiego na Zeromskiego , potem pogotowie ( po drodze dwa cmentarze ), potem znow w kierunku cmentarza ( dziwna ta moja trasa ) chyba jasno wytlumaczylam te dwa cmentarze a póżniej znowu cmentarz... to gdzie Ty mieszkasz, kwatera jakaś? A wiesz, że ONA chce mnie TAM zwabić???? czy pisalam , ze cie za(kopie) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 o so chodzi... wysyłam 1 dochodzą 2 nie sciemniaj , posty sobie nabijasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.01.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 pp..........chyba nie poszlas teraz ciemna noca szukac mego domu Nie Poszłam zrobić sobie kolację - nabić juzkowi porcję wapnia To ja w stronę Plejady powinnam ruszyć??? plejada jest w prawo jak idziesz z bloku , przez park, konczy sie , patrzysz w prawo ..w lewo ..przechodzisz przez ulice i w lewo idz w kierunku szpitala zakaznego, potem gorniczego , potem miejskiego na Zeromskiego , potem pogotowie ( po drodze dwa cmentarze ), potem znow w kierunku cmentarza ( dziwna ta moja trasa ) chyba jasno wytlumaczylam te dwa cmentarze a póżniej znowu cmentarz... to gdzie Ty mieszkasz, kwatera jakaś? A wiesz, że ONA chce mnie TAM zwabić???? czy pisalam , ze cie za(kopie) ? Jeszcze nie, ale myślę, ze post o kopaniu w ramach kary za naukę moze być wstepem do owego (za)kopania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.01.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 o so chodzi... wysyłam 1 dochodzą 2 nie sciemniaj , posty sobie nabijasz Dobre to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.01.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Gdzie Wy??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 wisimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.01.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 jea , w poblizu mam 5 cmentarzy ( spokojna okolica )....1 listopada mam wszystkie ciotki klotki na karku , laza do mnie siusiu robic , bo maja niedaleko taki cichy zakatek zamieszkuje kiedyś, dawno temu, jak nie mieliśmy z kumplami gdzie wypić a baliśmy się żeby nas nie zwinęli, piliśmy wieczorem na cmentarzu, który był na górce. W pewnym momencie usłyszeliśmy jak ktoś wjeżdzał pod górkę na rowerze i coś mu skrzypiało, takie iaaaa, iaaaaa, iaaaaa, iaaaaaaaa, itd. w pewnym momencie kolego mój krzyknął BUUUUAAAAAA i po chwili słyszeliśmy takie szybkie ia, ia, ia, ia itd. Młody wtedy byłem i pomysły też były dziwne ale wesoło było, ehhhhh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.01.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 o so chodzi... wysyłam 1 dochodzą 2 nie sciemniaj , posty sobie nabijasz słowo ja nie umię kłamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.01.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 o so chodzi... wysyłam 1 dochodzą 2 nie sciemniaj , posty sobie nabijasz słowo ja nie umię kłamać Nie umie kłamać i jest delikatny.... Okaże się za chwilkę, że mamy ideał na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.01.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 o so chodzi... wysyłam 1 dochodzą 2 nie sciemniaj , posty sobie nabijasz słowo ja nie umię kłamać Nie umie kłamać i jest delikatny.... Okaże się za chwilkę, że mamy ideał na RW o późnej porze trochu inny jezdem frosch coś o tym wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 jea , w poblizu mam 5 cmentarzy ( spokojna okolica )....1 listopada mam wszystkie ciotki klotki na karku , laza do mnie siusiu robic , bo maja niedaleko taki cichy zakatek zamieszkuje kiedyś, dawno temu, jak nie mieliśmy z kumplami gdzie wypić a baliśmy się żeby nas nie zwinęli, piliśmy wieczorem na cmentarzu, który był na górce. W pewnym momencie usłyszeliśmy jak ktoś wjeżdzał pod górkę na rowerze i coś mu skrzypiało, takie iaaaa, iaaaaa, iaaaaa, iaaaaaaaa, itd. w pewnym momencie kolego mój krzyknął BUUUUAAAAAA i po chwili słyszeliśmy takie szybkie ia, ia, ia, ia itd. Młody wtedy byłem i pomysły też były dziwne ale wesoło było, ehhhhh. teraz wiem , gdzie spotykaja sie moje dzieci z kumplami kiedys , dawno temu moja byla tesciowa , nieboszczka niestety , opowiadala mi jak widziala iedys zjawe dziewczyny przepywajaca przez ulice z jednego cmentarza na drugi ( oczywiscie nie bylabym soba , gdybym nie dopracowala do tego jakiegos love story .....wymyslilam wiec , ze dziewczyna byla zydowka , bo jeden z tych cmentarzy jest zydowski i rodzice jej chlopaka nie chcieli sie zgodzic na ich zwiazek, wiec oboje woleli umrzec niz zyc bez siebie.....sorry byam bardzo mloda ...ale spotykali sie po smierci na cmentarzu ).........po jaims czasie przechodzilam ta ulica w nocy i o malo nie umarlam , gdy ja zobaczylam .....mgle znaczy sie .......do dzisiejszego dnia chodze tamtedy tylko za dnia , a noca wole chodzic okrezna droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.01.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 wisimy (rzeczy)wiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts