frosch 05.01.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 o so chodzi... wysyłam 1 dochodzą 2 nie sciemniaj , posty sobie nabijasz słowo ja nie umię kłamać Nie umie kłamać i jest delikatny.... Okaże się za chwilkę, że mamy ideał na RW o późnej porze trochu inny jezdem frosch coś o tym wie delikanie rzecz ujmujac .........Macho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.01.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 wisimy (rzeczy)wiście No (oczy)wiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.01.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 jea , w poblizu mam 5 cmentarzy ( spokojna okolica )....1 listopada mam wszystkie ciotki klotki na karku , laza do mnie siusiu robic , bo maja niedaleko taki cichy zakatek zamieszkuje kiedyś, dawno temu, jak nie mieliśmy z kumplami gdzie wypić a baliśmy się żeby nas nie zwinęli, piliśmy wieczorem na cmentarzu, który był na górce. W pewnym momencie usłyszeliśmy jak ktoś wjeżdzał pod górkę na rowerze i coś mu skrzypiało, takie iaaaa, iaaaaa, iaaaaa, iaaaaaaaa, itd. w pewnym momencie kolego mój krzyknął BUUUUAAAAAA i po chwili słyszeliśmy takie szybkie ia, ia, ia, ia itd. Młody wtedy byłem i pomysły też były dziwne ale wesoło było, ehhhhh. teraz wiem , gdzie spotykaja sie moje dzieci z kumplami kiedys , dawno temu moja byla tesciowa , nieboszczka niestety , opowiadala mi jak widziala iedys zjawe dziewczyny przepywajaca przez ulice z jednego cmentarza na drugi ( oczywiscie nie bylabym soba , gdybym nie dopracowala do tego jakiegos love story .....wymyslilam wiec , ze dziewczyna byla zydowka , bo jeden z tych cmentarzy jest zydowski i rodzice jej chlopaka nie chcieli sie zgodzic na ich zwiazek, wiec oboje woleli umrzec niz zyc bez siebie.....sorry byam bardzo mloda ...ale spotykali sie po smierci na cmentarzu ).........po jaims czasie przechodzilam ta ulica w nocy i o malo nie umarlam , gdy ja zobaczylam .....mgle znaczy sie .......do dzisiejszego dnia chodze tamtedy tylko za dnia , a noca wole chodzic okrezna droga Ale to w Bytomiu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 jea , w poblizu mam 5 cmentarzy ( spokojna okolica )....1 listopada mam wszystkie ciotki klotki na karku , laza do mnie siusiu robic , bo maja niedaleko taki cichy zakatek zamieszkuje kiedyś, dawno temu, jak nie mieliśmy z kumplami gdzie wypić a baliśmy się żeby nas nie zwinęli, piliśmy wieczorem na cmentarzu, który był na górce. W pewnym momencie usłyszeliśmy jak ktoś wjeżdzał pod górkę na rowerze i coś mu skrzypiało, takie iaaaa, iaaaaa, iaaaaa, iaaaaaaaa, itd. w pewnym momencie kolego mój krzyknął BUUUUAAAAAA i po chwili słyszeliśmy takie szybkie ia, ia, ia, ia itd. Młody wtedy byłem i pomysły też były dziwne ale wesoło było, ehhhhh. teraz wiem , gdzie spotykaja sie moje dzieci z kumplami kiedys , dawno temu moja byla tesciowa , nieboszczka niestety , opowiadala mi jak widziala iedys zjawe dziewczyny przepywajaca przez ulice z jednego cmentarza na drugi ( oczywiscie nie bylabym soba , gdybym nie dopracowala do tego jakiegos love story .....wymyslilam wiec , ze dziewczyna byla zydowka , bo jeden z tych cmentarzy jest zydowski i rodzice jej chlopaka nie chcieli sie zgodzic na ich zwiazek, wiec oboje woleli umrzec niz zyc bez siebie.....sorry byam bardzo mloda ...ale spotykali sie po smierci na cmentarzu ).........po jaims czasie przechodzilam ta ulica w nocy i o malo nie umarlam , gdy ja zobaczylam .....mgle znaczy sie .......do dzisiejszego dnia chodze tamtedy tylko za dnia , a noca wole chodzic okrezna droga Ale to w Bytomiu??? tak , tutaj tez czasami wystepuja mgly to zwyczajna mgla byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.01.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 wisimy (rzeczy)wiście No (oczy)wiście No (pory)wiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 ha ..... dzwonil wlasnie do mnie Frosch ...jedzie do mnie ....500km .....zeby mi dac buziaka ..i zaraz potem wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.01.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 ha ..... dzwonil wlasnie do mnie Frosch ...jedzie do mnie ....500km .....zeby mi dac buziaka ..i zaraz potem wraca I tak masz fajnie..... Taki fajny Frosz jedzie 500km po buziaka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 ha ..... dzwonil wlasnie do mnie Frosch ...jedzie do mnie ....500km .....zeby mi dac buziaka ..i zaraz potem wraca I tak masz fajnie..... Taki fajny Frosz jedzie 500km po buziaka.... fajny jest i szalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.01.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 ha ..... dzwonil wlasnie do mnie Frosch ...jedzie do mnie ....500km .....zeby mi dac buziaka ..i zaraz potem wraca I tak masz fajnie..... Taki fajny Frosz jedzie 500km po buziaka.... fajny jest i szalony A Ty może nie jesteś szalona??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.01.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Ale się najadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 ha ..... dzwonil wlasnie do mnie Frosch ...jedzie do mnie ....500km .....zeby mi dac buziaka ..i zaraz potem wraca I tak masz fajnie..... Taki fajny Frosz jedzie 500km po buziaka.... fajny jest i szalony A Ty może nie jesteś szalona??? ja? jestem.....ale tylko czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Ale się najadłam (po)smacznego nawet sie nie podzielilas musze cos na szybkensa wymyslic na szybkensowa kolacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.01.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Ale się najadłam (po)smacznego nawet sie nie podzielilas musze cos na szybkensa wymyslic na szybkensowa kolacje Podzieliłam się z juzkiem Mam jeszcze twarozek ze szczypiorkiem jak chcesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Ale się najadłam (po)smacznego nawet sie nie podzielilas musze cos na szybkensa wymyslic na szybkensowa kolacje Podzieliłam się z juzkiem Mam jeszcze twarozek ze szczypiorkiem jak chcesz:) nie , dziekuje .......dziecku nie bede zalowac ide jakies miecho Miskowi usmazyc nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.01.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Dobra, zmykam, moze niedługo jeszcze sie pojawię powiedzieć Wam dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.01.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 ha ..... dzwonil wlasnie do mnie Frosch ...jedzie do mnie ....500km .....zeby mi dac buziaka ..i zaraz potem wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.01.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Dobra, zmykam, moze niedługo jeszcze sie pojawię powiedzieć Wam dobranoc ja będę czekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.01.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Widzę Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.01.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 My tu gadu-gadu a Olka podgląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.01.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 My tu gadu-gadu a Olka podgląda Taaaaaaaaaaaak ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts