andrzejka 06.01.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 nie bój się ....wizyta u dentysty to pryszcz w porównaniu z tym co Cię czeka nie strasz nie strasz żartowalam pamietaj ...gdyby to było taaaakie straszne ...żadna kobieta nie urodziłaby drugiego dziecka no tak ale kto zrozumie kobietę? one sa z innej planety, słyszałam,ze z Wenus Prawdopodobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.01.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Ola taka dzielna kobitka jak ty Dasz radę i co najważniejsze o bólu szybko zapomnisz a zostaną w pamięci miłe chciwle Trzymam za ciebie juz kciuki i nie puszczę póki nie urodzisz I za dzisiejsz wizytę u dentysty tez trzymam Czasami lepiej urodzić z zaskoczenia a nie czekac leżąc w łóżku szpitalnym kiedy to nastąpi Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.01.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Dzieńdoberek Ale jesień mamy tej zimy U nas wychodzą żonkile , narcyzy i chyba tulipanki . U znajomych magnolia kwitnie . Co to będzie , co to będzie ? Miłego dzionka I`ll be back I przez tą pogodę znowu mnie gardło ... boli A może to przez wczorajszy basen? Czy to był basen z wodą ognistą ? Dzieńdoberek Teraz wszystko jasne. Już wiem, czemu mi się tak nogi po tej kąpieli plątały. A ja myślałem, że to od chloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.01.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 heloł Haj A ja dalej czekam aż do mnie dojedziesz. Mówiłem, że to Twoje autko nie da rady do Gdańska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.01.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 heloł Haj A ja dalej czekam aż do mnie dojedziesz. Mówiłem, że to Twoje autko nie da rady do Gdańska . już wyjeżdżałam jak mój mąż zazdrośnik położył się na drodze i nie chciał przepuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.01.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 nie bój się ....wizyta u dentysty to pryszcz w porównaniu z tym co Cię czeka nie strasz nie strasz żartowalam pamietaj ...gdyby to było taaaakie straszne ...żadna kobieta nie urodziłaby drugiego dziecka no tak ale kto zrozumie kobietę? one sa z innej planety, słyszałam,ze z Wenus z Marsa, chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.01.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 nie bój się ....wizyta u dentysty to pryszcz w porównaniu z tym co Cię czeka nie strasz nie strasz żartowalam pamietaj ...gdyby to było taaaakie straszne ...żadna kobieta nie urodziłaby drugiego dziecka no tak ale kto zrozumie kobietę? one sa z innej planety, słyszałam,ze z Wenus z Marsa, chyba o nie z Marsa to jesteście Wy - króliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.01.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 nie bój się ....wizyta u dentysty to pryszcz w porównaniu z tym co Cię czeka nie strasz nie strasz żartowalam pamietaj ...gdyby to było taaaakie straszne ...żadna kobieta nie urodziłaby drugiego dziecka no tak ale kto zrozumie kobietę? one sa z innej planety, słyszałam,ze z Wenus z Marsa, chyba o nie z Marsa to jesteście Wy - króliki pewnie jak zwykle masz racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.01.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Cześć Marsy http://www.mars-delight.de/images/mars_einer_start.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.01.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Witaj pp! I jak - zaczęło kopać? Tylko nie myl z jelitami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.01.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.01.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Hejkum alejkum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.01.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Cos pusto dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 06.01.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 To ja się melduję! Też chcę mieć swój udział w rekordzie, a co! Choć pewnie mój Mały Żonek wolałby, żebym pilnie studiowała budowę kominów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.01.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 To ja się melduję! Też chcę mieć swój udział w rekordzie, a co! Choć pewnie mój Mały Żonek wolałby, żebym pilnie studiowała budowę kominów Jedno nie wylkucza drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.01.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.01.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 8888 naprawdę tyle nastukałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 06.01.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 To ja się melduję! Też chcę mieć swój udział w rekordzie, a co! Choć pewnie mój Mały Żonek wolałby, żebym pilnie studiowała budowę kominów Jedno nie wylkucza drugiego Z punktu widzenia mojego Małego Żonka tylko teoretycznie! Kompa mu bezproduktywnie blokuję Na szczęście z piwem w ręku kontempluje dekolt sukni wieczorowej Otylki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.01.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 8888 naprawdę tyle nastukałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.01.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Mój mąz już przywykł do mojego nałogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts