frosch 07.01.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 kurde , net mi muli jak .... czesc badi marjucha , zycze wobec tego szybkiego powrotu do zdrowia ( lyknij se profilaktycznie Upsarin C , to uderzeniowa dawka wit C , a jutro koniecznie szalik na szyje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 witaj gawel u mnie lalo w promieniu 1000km od domu , nie moglam na to patrzec , wiec oczy zamykalam i......spalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.01.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 U mnie też padało, ale to dobrze, bo wtedy lepiej śpię. Tak poza tym to jestem chory, muszę siedzieć w pracy i jestem zmęczony . Ale nie jest źle, bo później pójdę sobie do kina w miłym towarzystwie i wszystko mi przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 U mnie też padało, ale to dobrze, bo wtedy lepiej śpię. Tak poza tym to jestem chory, muszę siedzieć w pracy i jestem zmęczony . Ale nie jest źle, bo później pójdę sobie do kina w miłym towarzystwie i wszystko mi przejdzie do jakiego kina ? ( o film nie pytam , bo to najmniej wazne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 a wiecie , ze juz dawno w kinie nie bylam musze sprawdzic co nadaja ....moze pepetke wyrwe na jakis film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.01.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 U mnie też padało, ale to dobrze, bo wtedy lepiej śpię. Tak poza tym to jestem chory, muszę siedzieć w pracy i jestem zmęczony . Ale nie jest źle, bo później pójdę sobie do kina w miłym towarzystwie i wszystko mi przejdzie do jakiego kina ? ( o film nie pytam , bo to najmniej wazne ) Do Superkrewety Co do filmu to jeszcze nie wiem, bo to najmniej ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.01.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 a wiecie , ze juz dawno w kinie nie bylam musze sprawdzic co nadaja ....moze pepetke wyrwe na jakis film A wiesz, że ja też. Już trzy tygodnie mijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.01.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Faktycznie net cos nie bardzo dziala ale to tylko murator forum reszna dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 a wiecie , ze juz dawno w kinie nie bylam musze sprawdzic co nadaja ....moze pepetke wyrwe na jakis film A wiesz, że ja też. Już trzy tygodnie mijają ja juz z pol roku nie bylam nawet nie pamietam na czym bylam ( ale czy to wazne ? z Froschem bylam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Faktycznie net cos nie bardzo dziala ale to tylko murator forum reszna dobrze u mnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.01.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 a wiecie , ze juz dawno w kinie nie bylam musze sprawdzic co nadaja ....moze pepetke wyrwe na jakis film A wiesz, że ja też. Już trzy tygodnie mijają ja juz z pol roku nie bylam nawet nie pamietam na czym bylam ( ale czy to wazne ? z Froschem bylam ) No właśnie. A ja dziś idę z Wiewiórą To nam się zrobił kącik zoologiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 a wiecie , ze juz dawno w kinie nie bylam musze sprawdzic co nadaja ....moze pepetke wyrwe na jakis film A wiesz, że ja też. Już trzy tygodnie mijają ja juz z pol roku nie bylam nawet nie pamietam na czym bylam ( ale czy to wazne ? z Froschem bylam ) No właśnie. A ja dziś idę z Wiewiórą To nam się zrobił kącik zoologiczny to moze lepiej do zoo chodzic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 ide obiad nastawic narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.01.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 ide obiad nastawic narka Ta narka nastawiaczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.01.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Dzieńdoberek Ja w kinie to ze dwa lata chyba nie byłam ale to tak jest jak można mieć prawie wszystko zaraz po premierze Nie wiem czy jeszcze cos napisze bo forum muli niemiłosiernie , więc na wszelki wypadek miłego dzionka życzę I szybkiego powrotu do formy dla marjuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.01.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Obżeram się MAMBĄ owocową. Jezu, jakie zachciewajki Co to jest ta MAMBA owocowa? Chodzi o gumę do żucia? Dokładnie Wszyscy mają MAMBĘ - mam i ja! http://www.shriro.com.my/images/storck-mamba.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 07.01.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 kurde , net mi muli jak .... czesc badi marjucha , zycze wobec tego szybkiego powrotu do zdrowia ( lyknij se profilaktycznie Upsarin C , to uderzeniowa dawka wit C , a jutro koniecznie szalik na szyje ) u mnie też muli, więc sobie na jakiś czas poszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 rosol sie gotuje , rolady dusza,modro kapusta jest fertig, ziemniaki na kluski ugotowane ..glowa mnie rozbolala MAXiMAMBA witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 ale mnie wkurza to Forum skacze z przegladarki na przegladarke nie wiem od czego to zalezy , ale czasami w Operze np. nie da sie wyslac postu a IE tak , czasem na odwrot , czasem tylko w Mozilli a czasem w zadnej to nie na moje nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.01.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 ale mnie wkurza to Forum skacze z przegladarki na przegladarke nie wiem od czego to zalezy , ale czasami w Operze np. nie da sie wyslac postu a IE tak , czasem na odwrot , czasem tylko w Mozilli a czasem w zadnej to nie na moje nerwy Mnie też drażni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts