jea 07.01.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 No i gdzie jesteście? Byłam na koniach galopowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.01.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 No i gdzie jesteście? Byłam na koniach galopowałaś? Gaopowałam Coraz bardziej mnie to wciąga. Już w poniedziałek myślę kiedy będzie weekend , to pojadę na koniki. Za tydzień instruktor obiecał mi pierwszy teren, mam nadzieję że z moim szczęściem to przeżyję. Kto z was tego probował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.01.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Heloł evrybady! Oj, mam dziś mętlik w głowie Chyba będziemy budować drugi dom "Pierwszy dom do sprzedania, drugi do zamieszkania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.01.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Heloł evrybady! Oj, mam dziś mętlik w głowie Chyba będziemy budować drugi dom "Pierwszy dom do sprzedania, drugi do zamieszkania" No to witaj w klubie A co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.01.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Heloł evrybady! Oj, mam dziś mętlik w głowie Chyba będziemy budować drugi dom "Pierwszy dom do sprzedania, drugi do zamieszkania" A co sie stało?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.01.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 helołwłaśnie właśnie Anka opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 no co sie stalo ania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 nie mialam neta , potem mialam , ale razem z goscmi , potem znow nie mialam , a jak mialam , to film ogladalam ale teraz juz jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.01.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Heloł evrybady! Oj, mam dziś mętlik w głowie Chyba będziemy budować drugi dom "Pierwszy dom do sprzedania, drugi do zamieszkania" interesa bedziesz robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.01.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 nie mialam neta , potem mialam , ale razem z goscmi , potem znow nie mialam , a jak mialam , to film ogladalam ale teraz juz jestem A co oglądałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.01.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Heloł evrybady! Oj, mam dziś mętlik w głowie Chyba będziemy budować drugi dom "Pierwszy dom do sprzedania, drugi do zamieszkania" interesa bedziesz robić... Interes interesem, ale czemu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.01.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Dobra, nikt mi nie chce nic mówić, to idę spać Miłego wieczorku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.01.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Bry wieczorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.01.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Dobra, nikt mi nie chce nic mówić, to idę spać Miłego wieczorku! Hallo, mówi się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.01.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 raz dwa raz próba mikrofonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 halo , mialam okupacje kompa i mojego gadacza nie da sie szybko z kilkunastoma osobami klikac stara juz jestem witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 nie mialam neta , potem mialam , ale razem z goscmi , potem znow nie mialam , a jak mialam , to film ogladalam ale teraz juz jestem A co oglądałaś? chyba ze smiercia jej do twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.01.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 raz dwa raz próba mikrofonu 10 decybeli do góry i będzie słychać Cześć Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.01.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 halo , mialam okupacje kompa i mojego gadacza nie da sie szybko z kilkunastoma osobami klikac stara juz jestem witam stara??? co Ty godosz kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 halo , mialam okupacje kompa i mojego gadacza nie da sie szybko z kilkunastoma osobami klikac stara juz jestem witam stara??? co Ty godosz kobieto staro ... ...ale sie starom jak moga , a ze niewiela juz moga to..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts