jamles 08.01.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 jeszcze nie wiem o co chodzi (przeczytalem tylko tytul i obejrzalem gaciorki...), ale wchodze w to. Prosze mi jednego (na razie) dopisac. ArtiW, punkta zdobyles i owszem( nalezy sie kazdemu , kto otworzy nowa stronke) , wiec gratuluje dzis zrobie to za ciebie , ale normalnie sam to robisz RANKINGUM REKORDUM , ArtiW - 1 potem piszesz streszczenie tamtej strony ( tego juz za ciebie nie zrobie ) i w nagrode dostajesz gacie ( nie wywiazales sie , wiec masz lipe ) tak poza nawiasem to witaj za "karę" jakieś 17stron streść, bo mi się czytać nie chce Frosch, a udka po wizycie u Francuza jeszcze masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.01.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.01.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Dzieńdoberek Mam nadzieję że jea się ze mną tą kawką podzieli U nas dziś piękna , słoneczna wiosna , a ja właśnie jadę buty narciarskie sobie kupić Mam nadzieję że w tym roku będę miała okazję je wypróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.01.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Dzieńdoberek Mam nadzieję że jea się ze mną tą kawką podzieli U nas dziś piękna , słoneczna wiosna , a ja właśnie jadę buty narciarskie sobie kupić Mam nadzieję że w tym roku będę miała okazję je wypróbować w Alpach to proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.01.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Dzieńdoberek Mam nadzieję że jea się ze mną tą kawką podzieli U nas dziś piękna , słoneczna wiosna , a ja właśnie jadę buty narciarskie sobie kupić Mam nadzieję że w tym roku będę miała okazję je wypróbować w Alpach to proszę bardzo A dziękuję , dziękuję Mam nadzieję że w marcu albo kwietniu skorzystam Ale ja bym już chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.01.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Dzieńdoberek Mam nadzieję że jea się ze mną tą kawką podzieli U nas dziś piękna , słoneczna wiosna , a ja właśnie jadę buty narciarskie sobie kupić Mam nadzieję że w tym roku będę miała okazję je wypróbować w Alpach to proszę bardzo A dziękuję , dziękuję Mam nadzieję że w marcu albo kwietniu skorzystam Ale ja bym już chciała ja to może bym chciał, ale...........nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.01.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Dzieńdoberek Mam nadzieję że jea się ze mną tą kawką podzieli U nas dziś piękna , słoneczna wiosna , a ja właśnie jadę buty narciarskie sobie kupić Mam nadzieję że w tym roku będę miała okazję je wypróbować w Alpach to proszę bardzo A dziękuję , dziękuję Mam nadzieję że w marcu albo kwietniu skorzystam Ale ja bym już chciała ja to może bym chciał, ale...........nie umiem Zawsze się można nauczyć Ty masz tak blisko i do Szczyrku i do Korbielowa i do Wisły Nic tylko się odwazyć i spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.01.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Maxi ...jak ja bym chciała na narty!!!!! już chyba ze 3 lata nie jeździłam my najczęściej szusowaliśmy w Jesenniku lub na Slowacji ...W Alpach jeszcze nie byłam ....a kusi mnie okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.01.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 witajcie poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.01.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 jea , dla ciebie nagroda pocieszenia ( byles bardzo dzielnym krolikiem ) http://www.rathauscafe-magdeburg.de/pics/kaffetasse.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.01.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Dzieńdoberek Mam nadzieję że jea się ze mną tą kawką podzieli U nas dziś piękna , słoneczna wiosna , a ja właśnie jadę buty narciarskie sobie kupić Mam nadzieję że w tym roku będę miała okazję je wypróbować U mnie też słonecznie... a kawki siorpnij sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.01.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Dzień doberek wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.01.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam poniedziałkowo I zarazem uciekam cos nei mam czasu na klikanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.01.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witaj pp! I jak - zaczęło kopać? Tylko nie myl z jelitami Nie mylę z jelitami ani z innymi narządami wewnętrznymi - ale nie kopie.... Leń z niego straszny Nie leń tylko dziewczynka... nie wiadomo, może sprzęt mu się gdzieś w jelitach zgubił? A ja tak stawiam na chłopaka....... A ja kopałam moją mamę niemiłosiernie bedąc mieszkanką jej brzuszka - a sprzęt w jelitkach sie nie zgubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.01.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 a teraz to ja nie wiem o co chodzi? Chodzi o to, ze teraz musisz przejść chrzest bojowy! Nie ma tak łatwo... RW-wiczem sie nie zostaje ot tak Ja pamiętam, jak mnie wymęczyli, gdy pierwszy raz ustrzeliłam stronkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 za "karę" jakieś 17stron streść, bo mi się czytać nie chce Frosch, a udka po wizycie u Francuza jeszcze masz udka mam w calosci zachowane ( gosciu jest wegetarianski ) wyszarpalam tylko kabel od niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 a teraz to ja nie wiem o co chodzi? Chodzi o to, ze teraz musisz przejść chrzest bojowy! Nie ma tak łatwo... RW-wiczem sie nie zostaje ot tak Ja pamiętam, jak mnie wymęczyli, gdy pierwszy raz ustrzeliłam stronkę.... kto cie meczyl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.01.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 a teraz to ja nie wiem o co chodzi? Chodzi o to, ze teraz musisz przejść chrzest bojowy! Nie ma tak łatwo... RW-wiczem sie nie zostaje ot tak Ja pamiętam, jak mnie wymęczyli, gdy pierwszy raz ustrzeliłam stronkę.... kto cie meczyl? Wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 pp gadaj mi tu szybko kiedy uciekasz z Bytomia , bo chce zdazyc cie jeszcze zobaczyc mam luzny czas dzisiaj po 17-ej , albo jutro caly dzien w zasadzie do obkumania , w srode juz mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 a teraz to ja nie wiem o co chodzi? Chodzi o to, ze teraz musisz przejść chrzest bojowy! Nie ma tak łatwo... RW-wiczem sie nie zostaje ot tak Ja pamiętam, jak mnie wymęczyli, gdy pierwszy raz ustrzeliłam stronkę.... kto cie meczyl? Wszyscy no ja chyba nie ale moge to nadrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts