premiumpremium 08.01.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 pp gadaj mi tu szybko kiedy uciekasz z Bytomia , bo chce zdazyc cie jeszcze zobaczyc mam luzny czas dzisiaj po 17-ej , albo jutro caly dzien w zasadzie do obkumania , w srode juz mnie nie ma Uciekam w piątek po obiedzie. Jutro siedzę sama od 6 do 15 (mąż w pracy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.01.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 a teraz to ja nie wiem o co chodzi? Chodzi o to, ze teraz musisz przejść chrzest bojowy! Nie ma tak łatwo... RW-wiczem sie nie zostaje ot tak Ja pamiętam, jak mnie wymęczyli, gdy pierwszy raz ustrzeliłam stronkę.... kto cie meczyl? Wszyscy no ja chyba nie ale moge to nadrobic Nie, juz nie. Znając Ciebie będziesz mnie chciała (za)kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.01.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Dawno mnie tu nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 pp gadaj mi tu szybko kiedy uciekasz z Bytomia , bo chce zdazyc cie jeszcze zobaczyc mam luzny czas dzisiaj po 17-ej , albo jutro caly dzien w zasadzie do obkumania , w srode juz mnie nie ma Uciekam w piątek po obiedzie. Jutro siedzę sama od 6 do 15 (mąż w pracy ). czyli jutro o 6.01 , pasi ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.01.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Dawno mnie tu nie było. Witamy, zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.01.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 pp gadaj mi tu szybko kiedy uciekasz z Bytomia , bo chce zdazyc cie jeszcze zobaczyc mam luzny czas dzisiaj po 17-ej , albo jutro caly dzien w zasadzie do obkumania , w srode juz mnie nie ma Uciekam w piątek po obiedzie. Jutro siedzę sama od 6 do 15 (mąż w pracy ). czyli jutro o 6.01 , pasi ci Ależ oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Dawno mnie tu nie było. witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 pp gadaj mi tu szybko kiedy uciekasz z Bytomia , bo chce zdazyc cie jeszcze zobaczyc mam luzny czas dzisiaj po 17-ej , albo jutro caly dzien w zasadzie do obkumania , w srode juz mnie nie ma Uciekam w piątek po obiedzie. Jutro siedzę sama od 6 do 15 (mąż w pracy ). czyli jutro o 6.01 , pasi ci Ależ oczywiście u mnie czy wybijamy na miasto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.01.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 pp gadaj mi tu szybko kiedy uciekasz z Bytomia , bo chce zdazyc cie jeszcze zobaczyc mam luzny czas dzisiaj po 17-ej , albo jutro caly dzien w zasadzie do obkumania , w srode juz mnie nie ma Uciekam w piątek po obiedzie. Jutro siedzę sama od 6 do 15 (mąż w pracy ). czyli jutro o 6.01 , pasi ci Ależ oczywiście u mnie czy wybijamy na miasto ? Jest mi to obojętne, byleby tylko wyrwać się z domu Ja bardzo lubię teściów, ale po tygodniowej wizycie będę ich miała przesyt na jakieś 2 miesiace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 mam pytanie :czy ktos nie chce sie pozbyc lozeczka dla dziecka ? PILNE !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 pp, ok jestesmy umowione na jutro , a co i gdzie jeszcze dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.01.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 mam pytanie : czy ktos nie chce sie pozbyc lozeczka dla dziecka ? PILNE !!!!! ja nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.01.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 pp, ok jestesmy umowione na jutro , a co i gdzie jeszcze dogadamy No nie ma sprawy Elastyczna jestem Matko, jak ja na tą 6.01 wstanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 mam pytanie : czy ktos nie chce sie pozbyc lozeczka dla dziecka ? PILNE !!!!! ja nie mam trudno .....ale miales szczere checi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 pp, ok jestesmy umowione na jutro , a co i gdzie jeszcze dogadamy No nie ma sprawy Elastyczna jestem Matko, jak ja na tą 6.01 wstanę a o ktorej wstajesz bez problemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.01.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 pp, ok jestesmy umowione na jutro , a co i gdzie jeszcze dogadamy No nie ma sprawy Elastyczna jestem Matko, jak ja na tą 6.01 wstanę a o ktorej wstajesz bez problemu ? Nie będę mówić, bo to wstyd Przed juzkiem - 7-8; Z juzkiem - 9-10-11 Ale dla Ciebie się poświecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 pp, ok jestesmy umowione na jutro , a co i gdzie jeszcze dogadamy No nie ma sprawy Elastyczna jestem Matko, jak ja na tą 6.01 wstanę a o ktorej wstajesz bez problemu ? Nie będę mówić, bo to wstyd Przed juzkiem - 7-8; Z juzkiem - 9-10-11 Ale dla Ciebie się poświecę moze pojdziesz na kompromis i wstaaniesz np . o 8.30 ile potrzebujesz czasu na wyszykowanie sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.01.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 pp, ok jestesmy umowione na jutro , a co i gdzie jeszcze dogadamy No nie ma sprawy Elastyczna jestem Matko, jak ja na tą 6.01 wstanę a o ktorej wstajesz bez problemu ? Nie będę mówić, bo to wstyd Przed juzkiem - 7-8; Z juzkiem - 9-10-11 Ale dla Ciebie się poświecę moze pojdziesz na kompromis i wstaaniesz np . o 8.30 ile potrzebujesz czasu na wyszykowanie sie ? A różnie Dobra, to o której i gdzie? Tzn gdzie - tam gdzie ja wiem gdzie to jest Chcesz nas podejmować w domu czy wszędzie tylko nie w domu? Mogę i o 7 wstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.01.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 pp, ok jestesmy umowione na jutro , a co i gdzie jeszcze dogadamy No nie ma sprawy Elastyczna jestem Matko, jak ja na tą 6.01 wstanę a o ktorej wstajesz bez problemu ? Nie będę mówić, bo to wstyd Przed juzkiem - 7-8; Z juzkiem - 9-10-11 Ale dla Ciebie się poświecę moze pojdziesz na kompromis i wstaaniesz np . o 8.30 ile potrzebujesz czasu na wyszykowanie sie ? pewnie z 2godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.01.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts