SławekD-żonka 10.01.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witam Szanowne Czajnikostwo Inżyniero to Ty żyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.01.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 znowu muli no Więcej http://www.clicksmilies.com/s1106/sport/sport-smiley-003.gif chłopaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.01.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Gaciorki dla Ani http://i16.ebayimg.com/05/i/06/cc/bf/c7_1.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.01.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witam Szanowne Czajnikostwo Inżyniero to Ty żyjesz Ja żyję jeszcze, ale ledwo ledwo, a Ciebie to całe wieki nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.01.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 ania gatki http://www.prezenciki.pl/img/towary/FAA/FAA00641.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.01.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 czy ktos jedzie lub wie , ze ktos inny jedzie w najblizszym czasie z Warszawy w kierunku Torunia ( albo przejezdza przez oba miasta ) i moglby grzecznosciowo przewiezc lozeczko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.01.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 no i klikneli strone i poszli ....a ja biedna w tym czasie przy garach stalam mam pyszna grochowke !!!!! komu? komu? ......bo.........zaraz wyjezdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.01.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 moja ciocia -zakonnica przez kilkanaście lat była na Capri - i opowiadała ,że zima tam ma .....+10 st.....jak ja jej wtedy zazdrościłam .A teraz proszę... od tego czasu minęło 20 lat i....doczekałam sie takiej włoskiej zimy Mnie sie podoba to co za oknem od godziny mam drzwi tarasowe na oścież otwarte -siedzę w piżamie przy kompie -super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.01.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Heyunia klikacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.01.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 moja ciocia -zakonnica przez kilkanaście lat była na Capri - i opowiadała ,że zima tam ma .....+10 st.....jak ja jej wtedy zazdrościłam .A teraz proszę... od tego czasu minęło 20 lat i....doczekałam sie takiej włoskiej zimy Mnie sie podoba to co za oknem od godziny mam drzwi tarasowe na oścież otwarte -siedzę w piżamie przy kompie -super a zeby jeszcze nie padalo to bybylo calkiem fajosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.01.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Heyunia klikacze Jacek 100 lat Cie nie widziałam co dobrego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.01.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 moja ciocia -zakonnica przez kilkanaście lat była na Capri - i opowiadała ,że zima tam ma .....+10 st.....jak ja jej wtedy zazdrościłam .A teraz proszę... od tego czasu minęło 20 lat i....doczekałam sie takiej włoskiej zimy Mnie sie podoba to co za oknem od godziny mam drzwi tarasowe na oścież otwarte -siedzę w piżamie przy kompie -super a zeby jeszcze nie padalo to bybylo calkiem fajosko u mnie padają ......hmmm........promienie słoneczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.01.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Heyunia klikacze Jacek 100 lat Cie nie widziałam co dobrego ? dobrego tyle ze nie ma sniegu a nie dobre to to ze ada i mam bloto przed domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.01.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 deszcz jest potrzebny jak nie ma śniegu -na wiosne nie trza będzie tak mocno podlewać a błoto ? hmmmm....to jest problem może zakopać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.01.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 moja ciocia -zakonnica przez kilkanaście lat była na Capri - i opowiadała ,że zima tam ma .....+10 st.....jak ja jej wtedy zazdrościłam .A teraz proszę... od tego czasu minęło 20 lat i....doczekałam sie takiej włoskiej zimy Mnie sie podoba to co za oknem od godziny mam drzwi tarasowe na oścież otwarte -siedzę w piżamie przy kompie -super a zeby jeszcze nie padalo to bybylo calkiem fajosko u mnie padają ......hmmm........promienie słoneczne umnie wczoraj tak bylo do momentu jak skorzystalem z tego i umylem samochod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.01.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 deszcz jest potrzebny jak nie ma śniegu -na wiosne nie trza będzie tak mocno podlewać a błoto ? hmmmm....to jest problem może zakopać ? ale mrozu troszke tez by sie przydalo zeby wymrozic roznej masci robactwo i bakterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.01.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 moja ciocia -zakonnica przez kilkanaście lat była na Capri - i opowiadała ,że zima tam ma .....+10 st.....jak ja jej wtedy zazdrościłam .A teraz proszę... od tego czasu minęło 20 lat i....doczekałam sie takiej włoskiej zimy Mnie sie podoba to co za oknem od godziny mam drzwi tarasowe na oścież otwarte -siedzę w piżamie przy kompie -super taaa, a na kredycik to Przemek sam robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.01.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 moja ciocia -zakonnica przez kilkanaście lat była na Capri - i opowiadała ,że zima tam ma .....+10 st.....jak ja jej wtedy zazdrościłam .A teraz proszę... od tego czasu minęło 20 lat i....doczekałam sie takiej włoskiej zimy Mnie sie podoba to co za oknem od godziny mam drzwi tarasowe na oścież otwarte -siedzę w piżamie przy kompie -super taaa, a na kredycik to Przemek sam robi No co , szefowa też człowiek i wolne Jej się od czasu do czasu należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.01.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witam Szanowne Czajnikostwo Inżyniero to Ty żyjesz Ja żyję jeszcze, ale ledwo ledwo, a Ciebie to całe wieki nie widziałem No tak się złożyło niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.01.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Heyunia klikacze Jacek, Ty też żyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts