Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

czy ktos jedzie lub wie , ze ktos inny jedzie w najblizszym czasie z Warszawy w kierunku Torunia ( albo przejezdza przez oba miasta ) i moglby grzecznosciowo przewiezc lozeczko ?

Niestety frochka , nie pomogę :roll:

Ale za to grochóweczkę chętnie pomogę z garnka opróżnić :lol: :wink:

Po wizycie...

Cześć, Rysiek. Wiesz co, przykro mi to mówić, ale nie chcę, żebyś do nas więcej przychodził. - Jak to, coś się stało? - No nie, po prostu nie przychodź. - Ale co się stało, do cholery? - Jak byłeś u nas ostatnio, to zginęło nam 150 złotych. - Chyba nie myślisz, że to ja?! - No skąd, pieniądze w końcu się znalazły, ale wiesz- niesmak pozostał.

heloł

a mnie wyrwała dziś ze snu mucha obijająca się o okno i roletę :evil: :evil: idzie lato :D

Helołolka

a ja myślałem, że Ty już urodziłaś bo w lokalnym radio mówili, że jakaś kobieta urodziła pod wpływem wizyty u dentysty :lol: :wink:

:lol: :lol: nie to nie ja choć mam jeszcze szansę na ta historię bo idę w piątek

moja ciocia -zakonnica przez kilkanaście lat była na Capri - i opowiadała ,że zima tam ma .....+10 st.....jak ja jej wtedy zazdrościłam :-? .A teraz proszę... od tego czasu minęło 20 lat i....doczekałam sie takiej włoskiej zimy :D Mnie sie podoba to co za oknem :D

od godziny mam drzwi tarasowe na oścież otwarte -siedzę w piżamie przy kompie -super :D

taaa, a na kredycik to Przemek sam robi :roll: :-? :wink:

No co , szefowa też człowiek i wolne Jej się od czasu do czasu należy 8) :D :D

świeta prawda :D szefowa też człowiek :D a Przemo -super gość - daje radę :wink:

ps....kolędę dziś mam i sie zmobilizowałam do sprzątania ...bo od tygodnia mam lenia w domu :wink:

Po wizycie...

Cześć, Rysiek. Wiesz co, przykro mi to mówić, ale nie chcę, żebyś do nas więcej przychodził. - Jak to, coś się stało? - No nie, po prostu nie przychodź. - Ale co się stało, do cholery? - Jak byłeś u nas ostatnio, to zginęło nam 150 złotych. - Chyba nie myślisz, że to ja?! - No skąd, pieniądze w końcu się znalazły, ale wiesz- niesmak pozostał.

:lol: :lol: :lol:

Heyunia klikacze :wink:

Jacek, Ty też żyjesz :o :wink: :lol:

Ano zyje :lol:

A tobie jak sie mieszka ?

Rewelacyjnie 8) choć tu i ówdzie druty wystają zamiast lamp, brakuje listew i płytek na wykończenie i całej masy innych rzeczy :lol: :lol: :lol:

my bez lamp to rok mieszkaliśmy

ja znam takich, co do tej pory (5l) mają żarówki na drutach... 8)

i żyją :lol:

przy sprzątaniu świetnie sie słucha Trójki :D zbieram złotą kolekcje -właśnie przesłuchuję rok 1989 i 1990 :D ....na fuuulllll głośniki !!!!!!!!!!!!! i nikt nie krzyczy ....ścisz to radio !!!!!!

:wink:

a teraz do Trójki wraca stare i będzie się jeszcze lepiej słuchać

http://serwisy.gazeta.pl/metro/1,75933,3837691.html

może i forum wróci kiedyś stare :roll: