SławekD-żonka 10.01.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 no i klikneli strone i poszli ....a ja biedna w tym czasie przy garach stalam mam pyszna grochowke !!!!! komu? komu? ......bo.........zaraz wyjezdzam Uwielbiam grochówę to poproszę A na trasę W-wa - Toruń się nie zanosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.01.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 heloł a mnie wyrwała dziś ze snu mucha obijająca się o okno i roletę idzie lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.01.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Heyunia klikacze Jacek, Ty też żyjesz Ano zyje A tobie jak sie mieszka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.01.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 czy ktos jedzie lub wie , ze ktos inny jedzie w najblizszym czasie z Warszawy w kierunku Torunia ( albo przejezdza przez oba miasta ) i moglby grzecznosciowo przewiezc lozeczko ? Niestety frochka , nie pomogę Ale za to grochóweczkę chętnie pomogę z garnka opróżnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.01.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Po wizycie...Cześć, Rysiek. Wiesz co, przykro mi to mówić, ale nie chcę, żebyś do nas więcej przychodził. - Jak to, coś się stało? - No nie, po prostu nie przychodź. - Ale co się stało, do cholery? - Jak byłeś u nas ostatnio, to zginęło nam 150 złotych. - Chyba nie myślisz, że to ja?! - No skąd, pieniądze w końcu się znalazły, ale wiesz- niesmak pozostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.01.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 heloł a mnie wyrwała dziś ze snu mucha obijająca się o okno i roletę idzie lato Helołolka a ja myślałem, że Ty już urodziłaś bo w lokalnym radio mówili, że jakaś kobieta urodziła pod wpływem wizyty u dentysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.01.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 heloł a mnie wyrwała dziś ze snu mucha obijająca się o okno i roletę idzie lato Helołolka a ja myślałem, że Ty już urodziłaś bo w lokalnym radio mówili, że jakaś kobieta urodziła pod wpływem wizyty u dentysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.01.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 heloł a mnie wyrwała dziś ze snu mucha obijająca się o okno i roletę idzie lato Helołolka a ja myślałem, że Ty już urodziłaś bo w lokalnym radio mówili, że jakaś kobieta urodziła pod wpływem wizyty u dentysty nie to nie ja choć mam jeszcze szansę na ta historię bo idę w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.01.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 moja ciocia -zakonnica przez kilkanaście lat była na Capri - i opowiadała ,że zima tam ma .....+10 st.....jak ja jej wtedy zazdrościłam .A teraz proszę... od tego czasu minęło 20 lat i....doczekałam sie takiej włoskiej zimy Mnie sie podoba to co za oknem od godziny mam drzwi tarasowe na oścież otwarte -siedzę w piżamie przy kompie -super taaa, a na kredycik to Przemek sam robi No co , szefowa też człowiek i wolne Jej się od czasu do czasu należy świeta prawda szefowa też człowiek a Przemo -super gość - daje radę ps....kolędę dziś mam i sie zmobilizowałam do sprzątania ...bo od tygodnia mam lenia w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.01.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Po wizycie... Cześć, Rysiek. Wiesz co, przykro mi to mówić, ale nie chcę, żebyś do nas więcej przychodził. - Jak to, coś się stało? - No nie, po prostu nie przychodź. - Ale co się stało, do cholery? - Jak byłeś u nas ostatnio, to zginęło nam 150 złotych. - Chyba nie myślisz, że to ja?! - No skąd, pieniądze w końcu się znalazły, ale wiesz- niesmak pozostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.01.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 przy sprzątaniu świetnie sie słucha Trójki zbieram złotą kolekcje -właśnie przesłuchuję rok 1989 i 1990 ....na fuuulllll głośniki !!!!!!!!!!!!! i nikt nie krzyczy ....ścisz to radio !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.01.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Heyunia klikacze Jacek, Ty też żyjesz Ano zyje A tobie jak sie mieszka ? Rewelacyjnie choć tu i ówdzie druty wystają zamiast lamp, brakuje listew i płytek na wykończenie i całej masy innych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.01.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Heyunia klikacze Jacek, Ty też żyjesz Ano zyje A tobie jak sie mieszka ? Rewelacyjnie choć tu i ówdzie druty wystają zamiast lamp, brakuje listew i płytek na wykończenie i całej masy innych rzeczy my bez lamp to rok mieszkaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.01.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Heyunia klikacze Jacek, Ty też żyjesz Ano zyje A tobie jak sie mieszka ? Rewelacyjnie choć tu i ówdzie druty wystają zamiast lamp, brakuje listew i płytek na wykończenie i całej masy innych rzeczy my bez lamp to rok mieszkaliśmy ja znam takich, co do tej pory (5l) mają żarówki na drutach... i żyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.01.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 przy sprzątaniu świetnie sie słucha Trójki zbieram złotą kolekcje -właśnie przesłuchuję rok 1989 i 1990 ....na fuuulllll głośniki !!!!!!!!!!!!! i nikt nie krzyczy ....ścisz to radio !!!!!! pewnie w pracy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.01.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Cześć U mnie też cieplutko Chyba nastawiam się powoli na wiosnę. Za zimą tęskniłam, ale już mi przeszło. Teraz chcę ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.01.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 heloł a mnie wyrwała dziś ze snu mucha obijająca się o okno i roletę idzie lato Helołolka a ja myślałem, że Ty już urodziłaś bo w lokalnym radio mówili, że jakaś kobieta urodziła pod wpływem wizyty u dentysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.01.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Cześć pp Znowu forum się dupcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.01.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Cześć pp Znowu forum się dupcy Hej jea Straszne się robi. Wchodzę tu 10 minut, a żeby przejrzeć kilka tematów muszę mieć przynajmniej pół dnia wolnego To przez nas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.01.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 przy sprzątaniu świetnie sie słucha Trójki zbieram złotą kolekcje -właśnie przesłuchuję rok 1989 i 1990 ....na fuuulllll głośniki !!!!!!!!!!!!! i nikt nie krzyczy ....ścisz to radio !!!!!! a teraz do Trójki wraca stare i będzie się jeszcze lepiej słuchać http://serwisy.gazeta.pl/metro/1,75933,3837691.html może i forum wróci kiedyś stare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts