premiumpremium 10.01.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Jak stronka "uszczelona", to i mniej forumowiczów od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.01.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Jak stronka "uszczelona", to i mniej forumowiczów od razu Ja się już do pracy sposobię i tak tylko kontrolnie zerkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.01.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Jak stronka "uszczelona", to i mniej forumowiczów od razu Ja się już do pracy sposobię i tak tylko kontrolnie zerkam I całkiem dobrze Ci to idzie, skoro zabrałaś jea mozliwość zrobienia bum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.01.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Heyunia klikacze Jacek, Ty też żyjesz Ano zyje A tobie jak sie mieszka ? Rewelacyjnie choć tu i ówdzie druty wystają zamiast lamp, brakuje listew i płytek na wykończenie i całej masy innych rzeczy my bez lamp to rok mieszkaliśmy ja znam takich, co do tej pory (5l) mają żarówki na drutach... i żyją Normalnie jakbym o sobie czytała Ale ja wczoraj zrobiłam klosz z krepiny (po prezentach). Wygląda dizajnersko! Maxtorka - gaciorki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.01.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Jak stronka "uszczelona", to i mniej forumowiczów od razu Ja się już do pracy sposobię i tak tylko kontrolnie zerkam I całkiem dobrze Ci to idzie, skoro zabrałaś jea mozliwość zrobienia bum Nieeeee to był zupełny przypadek . Serio , serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.01.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Ale ja wczoraj zrobiłam klosz z krepiny (po prezentach). Wygląda dizajnersko! Ale czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.01.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 [Ale ja wczoraj zrobiłam klosz z krepiny (po prezentach). Wygląda dizajnersko! Zrób fotkę i pokaż Albo chociaż słownie opisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.01.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Jak stronka "uszczelona", to i mniej forumowiczów od razu Ja się już do pracy sposobię i tak tylko kontrolnie zerkam I całkiem dobrze Ci to idzie, skoro zabrałaś jea mozliwość zrobienia bum jeszcze kiedyś se bumkne...a jaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.01.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Jak stronka "uszczelona", to i mniej forumowiczów od razu Ja się już do pracy sposobię i tak tylko kontrolnie zerkam I całkiem dobrze Ci to idzie, skoro zabrałaś jea mozliwość zrobienia bum jeszcze kiedyś se bumkne...a jaaa A se bumkaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.01.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 [Ale ja wczoraj zrobiłam klosz z krepiny (po prezentach). Wygląda dizajnersko! Zrób fotkę i pokaż Albo chociaż słownie opisz Na dziśdzień to mogę tylko MMS-a posłać. Cyfrófka pojechała ze starym w góry. Ale jak wróci to wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.01.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 No dobra, to ja idę na ruskie pierogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.01.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 No dobra, to ja idę na ruskie pierogi a godać sie uczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.01.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witam słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.01.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witaj, witaj! U nas już zaszło... za chmury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.01.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 U nas jeszcze jest tylko strasznie wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.01.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 czesc! u mnie tez wieje ale jest 13 na plusie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.01.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 u mnie tak świeci słoneczko ,ze uciekłam do pracy coby okien nie myć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.01.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Ja też już w pracy siedzę ale zaraz stać zacznę i dłubać Miłego popołudnia i wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.01.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Ja już dawno po pracy Ale jakoś nie mam na nic weny dzrwi się montują, jutro mamy kolędę a w domu nie powiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.01.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 No dobra, to ja idę na ruskie pierogi a godać sie uczysz Uczę sie, uczę! Tylko Froszka mi odpuściła przepytywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts