forum_user 10.01.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Olka!Wklejam coś dla ciebie i dla pp: Twoje ubrania: Pierwsze dziecko: Zaczynasz nosić ciążowe ciuchy jak tylko ginekolog potwierdzi ciążę. Drugie dziecko: Nosisz normalne ciuchy jak najdłużej się da. Trzecie dziecko: Twoje ciuchy ciążowe STAJĄ się Twoimi normalnymi ciuchami. _____________________________________________________ Przygotowanie do porodu: Pierwsze dziecko: Z namaszczeniem ćwiczysz oddechy. Drugie dziecko: Pieprzysz oddechy, bo ostatnim razem nie przyniosły żadnego skutku. Trzecie dziecko: Prosisz o znieczulenie w 8. miesiącu ciąży. ______________________________________________________ Ciuszki dziecięce: Pierwsze dziecko: Pierzesz nawet nowe ciuszki w Cypisku w 90 stopniach, koordynujesz je kolorystycznie i składasz równiutko w kosteczkę. Drugie dziecko: Wyrzucasz tylko te najbardziej usyfione i pierzesz ze swoimi ubraniami. Trzecie dziecko: A niby czemu chłopcy nie mogą nosić różowego? ______________________________________________________ Płacz: Pierwsze dziecko: Wyciągasz dziecko z łóżeczka jak tylko piśnie. Drugie dziecko: Wyciągasz dziecko tylko wtedy, kiedy istnieje niebezpieczeństwo, że jego wrzask obudzi starsze dziecko. Trzecie dziecko: Uczysz swoje pierwsze dziecko jak nakręcać grające zabawki w łóżeczku. ______________________________________________________ Gdy upadnie smoczek: Pierwsze dziecko: Wygotowujesz po powrocie do domu. Drugie dziecko: Polewasz sokiem z butelki i wsadzasz mu do buzi. Trzecie dziecko: Wycierasz w swoje spodnie i wsadzasz mu do buzi. ______________________________________________________ Przewijanie: Pierwsze dziecko: Zmieniasz pieluchę co godzinę, niezależnie czy brudna czy czysta. Drugie dziecko: Zmieniasz pieluchę co 2-3 godziny, w zależności od potrzeby. Trzecie dziecko: Starasz się zmieniać pieluchę zanim otoczenie poskarży się na smród, bądź pielucha zwisa dziecku poniżej kolan. ______________________________________________________ Zajęcia: Pierwsze dziecko: Bierzesz dziecko na basen, plac zabaw, spacerek, do zoo, do teatrzyku itp. Drugie dziecko: Bierzesz dziecko na spacer. Trzecie dziecko: Bierzesz dziecko do supermarketu i pralni chemicznej. ______________________________________________________ Twoje wyjścia: Pierwsze dziecko: Zanim wsiądziesz do samochodu, trzy razy dzwonisz do opiekunki. Drugie dziecko: W drzwiach podajesz opiekunce numer swojej komórki. Trzecie dziecko: Mówisz opiekunce, że ma dzwonić tylko jeśli pojawi się krew. ______________________________________________________ W domu: Pierwsze dziecko: Godzinami gapisz się na swoje dzieciątko. Drugie dziecko: Spoglądasz na swoje dziecko, aby upewnić się, że starsze go nie dusi i nie wkłada mu palca do oka. Trzecie dziecko: Kryjesz się przed własnymi dziećmi. ______________________________________________________ Połknięcie monety: Pierwsze dziecko: Wzywasz pogotowie i domagasz się prześwietlenia. Drugie dziecko: Czekasz aż wysra. Trzecie dziecko: Odejmujesz mu z kieszonkowego. (Sorry jeśli znane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.01.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 a co bydlak nabroił? jamniki to są Olu, celowo przestawiłaś szyk przwda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.01.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 a co bydlak nabroił? jamniki to są Olu, celowo przestawiłaś szyk przwda? przypadkiem, potem zauważyłam,że może śmiesznie wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.01.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Znowu mnie wyrzuciło wypisuję sie z Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.01.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Znowu mnie wyrzuciło wypisuję sie z Muratora tragedia jest z tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.01.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 a co bydlak nabroił? jamniki to są Bydlak (bydlaczka) jest kompletnie nietowarzyska i niekontaktowa, wogóle nie reaguje na świat zewnętrzny, jak ją wypścić z klatki to s.a po całym domu, żre nawet jak jej się żarcie daje. Bydlę !!! Nie złość sie tak a może biedaczka choruje na autyzm Myślałam, ze juz dawno jej nie masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.01.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 sylvia termin mam na 26 stycznia, tego roku zobaczcie jakie słodziaki mają sąsiedzi do wydania, Mamoniu reflektujesz? http://www.olkalybowa.republika.pl/hmmm/psiaki.JPG Olka to już niedługo.. a psiaki sliczne mieszaniec jamnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.01.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Olka! Wklejam coś dla ciebie i dla pp: Twoje ubrania: Pierwsze dziecko: Zaczynasz nosić ciążowe ciuchy jak tylko ginekolog potwierdzi ciążę. Drugie dziecko: Nosisz normalne ciuchy jak najdłużej się da. Trzecie dziecko: Twoje ciuchy ciążowe STAJĄ się Twoimi normalnymi ciuchami. _____________________________________________________ Przygotowanie do porodu: Pierwsze dziecko: Z namaszczeniem ćwiczysz oddechy. Drugie dziecko: Pieprzysz oddechy, bo ostatnim razem nie przyniosły żadnego skutku. Trzecie dziecko: Prosisz o znieczulenie w 8. miesiącu ciąży. ______________________________________________________ na razie mogę odnieść sie to tego......kurka przegapiłam pierwsze dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.01.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 forum kompletnie nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.01.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 forum kompletnie nie działa a teraz zaczęło działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.01.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Poszłam na spacer z psem bo to forum tak człowieka czasem wyprowadzi z równowagi. Gratki Inżynierze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.01.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 na razie mogę odnieść sie to tego......kurka przegapiłam pierwsze dziecko To możemy sobie łapkę podać, bo ja też! Później jest już tylko coraz fajniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.01.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 forum kompletnie nie działa a teraz zaczęło działać Dysponujesz tajnym kurkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.01.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 na razie mogę odnieść sie to tego......kurka przegapiłam pierwsze dziecko to możemy sobie łapkę podać, bo ja też! Później jest już tylko coraz fajniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.01.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 forum kompletnie nie działa a teraz zaczęło działać Dysponujesz tajnym kurkiem? chyba tak, pewnie zakrecił bo znowu nie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.01.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 forum kompletnie nie działa a teraz zaczęło działać Dysponujesz tajnym kurkiem? chyba tak, pewnie zakrecił bo znowu nie chodzi Mimo wszystko gaciorki Inżynierze! http://www.gatki.pl/images/sesto/duo_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.01.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 streszczenie: nigdy w życiu RANKINGUM REKORDUM 1. Jajcek - 298 2. inż. Mamoń - 262 3. SławekD-żonka - 192 4. verunia - 144 5. Joanna i Janusz - 139 6. kze - 133 7. Olkalybowa - 120 8. Whisper - 119 9. fizyk - 99 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 80 13. Teska - 65 14. Ania Wiśniewska - 57 15. Sonika - 52 16. badi - 50 17. monka - 44 18. Aga J.G , andrzejka - 40 19. frosch - 37 20. Moniś - 36 22. facio - 35 23. zaba_gonia - 34 24. andre59 - 33 25. Ew-ka - 31 26. markus_gdynia - 29 27. Jezier - 28 28. Witos, Nefer - 27 30. marcel2000 - 23 30,5. jea - 21 31. Trini, - 20 33. Funia, - 18 34. Tola, Sylvia1, Maxtorka - 16 37. Agniesia, - 14 38. joola, Karolka, gawel, - 13 41. pp - 12 42. Jane, Wojty, prymasek, - 10 45. kasia64, duende - 9 46. ania - 8 47. kolia, Zielonooka - 7 50. Januszz, tabaluga1, jamles - 6 53. lafcadio, edzia, Paty - 5 56. Ewuś, Pawson - 4 58. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2, ave! - 3 64. Baba_budowniczy, Gryfpc, Marjucha - 2 66. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, ArtiW - 1 znowu są błędy w rankingu - Olka nie wkurza Ciebie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.01.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 o, forum działa co sie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.01.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 forum kompletnie nie działa a teraz zaczęło działać Dysponujesz tajnym kurkiem? chyba tak, pewnie zakrecił bo znowu nie chodzi Mimo wszystko gaciorki Inżynierze! http://www.gatki.pl/images/sesto/duo_d.jpg Ale pech - męskie gacie dostałem Dawniej bywało, że były laseczki pięknie opakowane i to nawet 5 sztuk dostałem kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.01.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 masz Mamoniu swoje laski http://www.joemonster.org/mg/albums/ekartki/wredne_pocztowki/twoja-laska.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts