inż. Mamoń 10.01.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 masz Mamoniu swoje laski http://www.joemonster.org/mg/albums/ekartki/wredne_pocztowki/twoja-laska.jpg BŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Verunia - sąsiadowi takie rzeczy zapodajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.01.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Chciałeś 5, masz pięć, nie było mowy o jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.01.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Chyba się wystraszył i uciekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.01.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Wracaj, mam tu dla ciebie taką jedna z anoreksją http://albertwap.republika.pl/2F2F%20laski%2009.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.01.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Chyba się wystraszył i uciekł Nie wystraszyłem się, ale szukam usilnie pewnych rzeczy o działkach w okolicy Poznania... a Ty Verunia działkę już masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.01.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Chyba się wystraszył i uciekł Nie wystraszyłem się, ale szukam usilnie pewnych rzeczy o działkach w okolicy Poznania... a Ty Verunia działkę już masz? Tylko obiecaną, ale nie wiem jeszcze jak duża i czy nas na nią stać. Firma męża kupiła wcześniej działki budowlane i mozemy odkupić jakąś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.01.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Chyba się wystraszył i uciekł Nie wystraszyłem się, ale szukam usilnie pewnych rzeczy o działkach w okolicy Poznania... a Ty Verunia działkę już masz? Tylko obiecaną, ale nie wiem jeszcze jak duża i czy nas na nią stać. Firma męża kupiła wcześniej działki budowlane i mozemy odkupić jakąś A gdzie jeśli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.01.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Chyba się wystraszył i uciekł Nie wystraszyłem się, ale szukam usilnie pewnych rzeczy o działkach w okolicy Poznania... a Ty Verunia działkę już masz? Tylko obiecaną, ale nie wiem jeszcze jak duża i czy nas na nią stać. Firma męża kupiła wcześniej działki budowlane i mozemy odkupić jakąś A gdzie jeśli to nie tajemnica? W Wysogotowie. A ty też nowy dom stawiasz czy to jakaś inwestycja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.01.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.01.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witam Cześć Aga, a co u ciebie słychać. Nie znudził ci się nowy domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.01.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Chyba się wystraszył i uciekł Nie wystraszyłem się, ale szukam usilnie pewnych rzeczy o działkach w okolicy Poznania... a Ty Verunia działkę już masz? Tylko obiecaną, ale nie wiem jeszcze jak duża i czy nas na nią stać. Firma męża kupiła wcześniej działki budowlane i mozemy odkupić jakąś A gdzie jeśli to nie tajemnica? W Wysogotowie. A ty też nowy dom stawiasz czy to jakaś inwestycja? Jak sprzedacie chałupę to Was na pewno będzie stać na działkę. A mnie jakoś ciągnie do wschodnich okolic Poznania. Mieszkam w Zalasewie i tu szukam działki. Niestety obecnie Zalasewo raczej odpada było 800m za 150 000 i to przy ulicy, są działki 800 m po 160 zł/m i też przy ulicy. Są (albo były) działki 1200 m po 120 zł i kompletnie bez uzbrojenia. W oka mgnieniu poszły działki 500 m za 98 000 oraz 600 m za podobno 125 000 te dwie pomiędzy Zalasewem a Nową Wsią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.01.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 znowu są błędy w rankingu - Olka nie wkurza Ciebie to? ach człowiek się przyzwyczaja, co jakiś czas zdobywam stronkę, aby poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.01.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Na działkę tak, ale w szałasie nie będę mieszkać. Te ceny mnie przerażają. Wstępnie padła cena 100 zł za m2, więc teraz widzę że to niezła okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.01.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 verunia, nareszcie jesteś tęskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.01.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 verunia, nareszcie jesteś tęskniłam Nareszcie Ktos za mną tęsknił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.01.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witam Cześć Aga, a co u ciebie słychać. Nie znudził ci się nowy domek? Jeszcze nie choć różnie mysli kłebią się po głowie Tylko te ceny działek mnie trochę powalają Bo ja będę cos zmieniać to drastycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.01.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witam Cześć Aga, a co u ciebie słychać. Nie znudził ci się nowy domek? Jeszcze nie choć różnie mysli kłebią się po głowie Tylko te ceny działek mnie trochę powalają Bo ja będę cos zmieniać to drastycznie Własnie ogladam taki fajowski projekt domu z basenem, sauną , pomieszczeniem na bilard i siłownią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.01.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Ale pech - męskie gacie dostałem To za ten kurek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.01.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Ale pech - męskie gacie dostałem To za ten kurek... posiadanie kurka zobowiązuje do posiadania męskich gaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.01.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Ale pech - męskie gacie dostałem To za ten kurek... posiadanie kurka zobowiązuje do posiadania męskich gaci No właśnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts