Maxtorka 11.01.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 A i nie bumbnołem sobie... Ale efekt był taki jakbyś bum bum zrobił I nie wywaliło Cię No też się dziwię Dziś wieczorem forum wyjątkowo grzecznie współpracuje . no, nie bardzo ale jest trochę lepiej. Maxi a Ty nie śpisz jeszcze? No co Ty ? Jeszcze całkiem młoda godzina Szkło kontaktowe na TVN24 oglądam i drineczka sobie sączę Dla zdrowotności ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.01.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 A i nie bumbnołem sobie... Ale efekt był taki jakbyś bum bum zrobił I nie wywaliło Cię No też się dziwię Dziś wieczorem forum wyjątkowo grzecznie współpracuje . no, nie bardzo ale jest trochę lepiej. Maxi a Ty nie śpisz jeszcze? No co Ty ? Jeszcze całkiem młoda godzina Szkło kontaktowe na TVN24 oglądam i drineczka sobie sączę Dla zdrowotności ofkors To i ja sobie grzańca zrobię dla gardziołka ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.01.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Zrób sobie grzańca , łyknij garść witaminy C , Coldrex albo inny preparat tego typu , weź gorącą kąpiel i do łóżeczka Przed snem jak lubisz mleczko z miodem , jak nie to herbatkę z cytrynką lub sokiem malinowym . Jutro w dzień luzik a wieczorkiem powtórka z dzisiaj W sobotę będziesz jak nowonarodzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.01.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Na sobotę i niedzielę muszę być na chodzie, zajątka takie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.01.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Na sobotę i niedzielę muszę być na chodzie, zajątka takie mam No to co Ty tu jeszcze robisz ? Natychmiast marsz do łóżka I jutro intensywna kuracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.01.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 No i patrzcie państwo , posłuchał i poszedł Grzeczny chłopczyk Tylko się dobrze przykryj kołderką I zdrowiej szybko Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.01.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nesia 12.01.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nesia 12.01.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.01.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.01.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witajcie z wietrznego zakątka kraju Ja już z pracy nadaję . Co za barbarzyńska pora , zwłaszcza w taką pogodę Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.01.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 No i patrzcie państwo , posłuchał i poszedł Grzeczny chłopczyk Tylko się dobrze przykryj kołderką I zdrowiej szybko Dobrej nocy Bo ja grzeczny jestem Cześć Maxi Witam wszystkich...u mnie też wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.01.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.01.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Cześć jea Mam nadzieję że się lepiej czujesz . Zrób sobie jeszcze dzisiaj labę , jak możesz , a jutro powinno być super Ciekawe jak tam froschka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.01.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 czesc Witaj sylvia Tak cichutko weszłaś że Cię zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.01.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Cześć jea Mam nadzieję że się lepiej czujesz . Zrób sobie jeszcze dzisiaj labę , jak możesz , a jutro powinno być super Ciekawe jak tam froschka ? Froschka mnie z łóżka nogą wypchła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.01.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 witam wsiech u mnie koniec świata za oknem wieje ,leje dudni grad brrrrrrrr.......aż strach wyjśc z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.01.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Cześć jea Mam nadzieję że się lepiej czujesz . Zrób sobie jeszcze dzisiaj labę , jak możesz , a jutro powinno być super Ciekawe jak tam froschka ? Froschka mnie z łóżka nogą wypchła... Spryciula Ktoś musi wstać żeby wylegiwać się mógł ktoś Mam nadzieję że nie czuje się gorzej niż wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.01.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Cześć jea Mam nadzieję że się lepiej czujesz . Zrób sobie jeszcze dzisiaj labę , jak możesz , a jutro powinno być super Ciekawe jak tam froschka ? Froschka mnie z łóżka nogą wypchła... Spryciula Ktoś musi wstać żeby wylegiwać się mógł ktoś Mam nadzieję że nie czuje się gorzej niż wczoraj Pewnie jeszcze gnije w pryku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.01.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Cześć jea Mam nadzieję że się lepiej czujesz . Zrób sobie jeszcze dzisiaj labę , jak możesz , a jutro powinno być super Ciekawe jak tam froschka ? Froschka mnie z łóżka nogą wypchła... Spryciula Ktoś musi wstać żeby wylegiwać się mógł ktoś Mam nadzieję że nie czuje się gorzej niż wczoraj co to za Sodomia i Gomoria jakie łóżko ? jaka Froszka ? ksiedza Rydzyka tu podeślę ....dla porządności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts