Maxtorka 12.01.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 witam wsiech u mnie koniec świata za oknem wieje ,leje dudni grad brrrrrrrr.......aż strach wyjśc z domu Witamy , witamy Spadam już bo mnie praca woła Jeszcze tylko łyknę kawki w KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.01.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Maxi -miłej pracy jea -miłego leżenia w łóżeczku ( leżenia ....mówię !!!! ) u mnie rosółek pyrka na piecu ,jeszcze tylko makaron ugotuję i do pracy spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.01.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Ewka fajnie ci ja od dawna w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.01.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Ewka fajnie ci ja od dawna w pracy czasem fajnie ......ale wracam do domu dopiero o 18,00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.01.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Ewka fajnie ci ja od dawna w pracy czasem fajnie ......ale wracam do domu dopiero o 18,00 ja o 16:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.01.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 hajka ludziska piekna mamy wiosne tej zimy ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.01.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.01.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 hajka ludziska piekna mamy wiosne tej zimy ...... i niech tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.01.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 witam wsiech u mnie koniec świata za oknem wieje ,leje dudni grad brrrrrrrr.......aż strach wyjśc z domu co leje, jaki grad jest chmurzasto i wietrznie, ale SŁOŃCE walczy o dobrą pozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.01.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 witam wsiech u mnie koniec świata za oknem wieje ,leje dudni grad brrrrrrrr.......aż strach wyjśc z domu co leje, jaki grad jest chmurzasto i wietrznie, ale SŁOŃCE walczy o dobrą pozycję trza wcześniej wstawać o 8,oo grad leciał z nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.01.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Melduję się STOP w całości STOP zmykam STOP papatki STOP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.01.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Frosch, a gdzie Ty masz zabeczkę z avatarku?????? Uciekam na 4400, papa! poszla lezec do lozka na co ty uciekasz? takie wysokie nr-y autobusow w Potrkowie jezdza ? Jażem jeszcze w Bytomiu. Jutro jadę do domku 4400 to serial Co tam słychać? Bo u mnie leje, wieje i ogólnie lipa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.01.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 A i nie bumbnołem sobie... Jea, Ty jak sobie bumbać zacząłeś, tak niedługo 1 miejsce dogonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.01.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Jak tu pusto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.01.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 witam wsiech u mnie koniec świata za oknem wieje ,leje dudni grad brrrrrrrr.......aż strach wyjśc z domu co leje, jaki grad jest chmurzasto i wietrznie, ale SŁOŃCE walczy o dobrą pozycję trza wcześniej wstawać o 8,oo grad leciał z nieba od 6.00 napewno jeszcze dzisiaj nie padało słońca juz nie widać a PP to chyba deszcz w TV ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.01.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 witam wsiech u mnie koniec świata za oknem wieje ,leje dudni grad brrrrrrrr.......aż strach wyjśc z domu co leje, jaki grad jest chmurzasto i wietrznie, ale SŁOŃCE walczy o dobrą pozycję trza wcześniej wstawać o 8,oo grad leciał z nieba od 6.00 napewno jeszcze dzisiaj nie padało słońca juz nie widać a PP to chyba deszcz w TV ogląda Oj nie w tv, tylko przez okno. Popadało trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.01.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Redakcja napisał: Wyjaśniamy po raz kolejny: są problemy z serwerem, ponieważ oferta internetowa MURATORA jest bardzo duża, rośnie też popularność serwisu, jak i forum. Przepraszamy - staramy się, by problemy techniczne wyeliminować. Pozdrawiamy przyszli na weekend do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.01.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Redakcja napisał: Wyjaśniamy po raz kolejny: są problemy z serwerem, ponieważ oferta internetowa MURATORA jest bardzo duża, rośnie też popularność serwisu, jak i forum. Przepraszamy - staramy się, by problemy techniczne wyeliminować. Pozdrawiamy przyszli na weekend do pracy I dobrze bo my łikendzik mamy wolny ( mam nadzieję że wszyscy ) i chcielibyśmy sobie trochę w dobrych warunkach poklikać , co nie Melka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.01.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Redakcja napisał: Wyjaśniamy po raz kolejny: są problemy z serwerem, ponieważ oferta internetowa MURATORA jest bardzo duża, rośnie też popularność serwisu, jak i forum. Przepraszamy - staramy się, by problemy techniczne wyeliminować. Pozdrawiamy przyszli na weekend do pracy I dobrze bo my łikendzik mamy wolny ( mam nadzieję że wszyscy ) i chcielibyśmy sobie trochę w dobrych warunkach poklikać , co nie Melka ? Who is Melka ? PS. w weekendzik nie tylko Redakcja w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.01.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Redakcja napisał: Wyjaśniamy po raz kolejny: są problemy z serwerem, ponieważ oferta internetowa MURATORA jest bardzo duża, rośnie też popularność serwisu, jak i forum. Przepraszamy - staramy się, by problemy techniczne wyeliminować. Pozdrawiamy przyszli na weekend do pracy I dobrze bo my łikendzik mamy wolny ( mam nadzieję że wszyscy ) i chcielibyśmy sobie trochę w dobrych warunkach poklikać , co nie Melka ? Who is Melka ? PS. w weekendzik nie tylko Redakcja w pracy jamlesik , Melki nie znasz ? To ta od " Misiek chcesz cukerka ? " z Właśnie leci kabarecik , z czasów kiedy Rewiński był derekcją Niefajnie masz że w łikendzik musisz pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts