premiumpremium 12.01.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Mleko z czosnkiem....fuuuujjjj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.01.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 pp.gatki http://www.mamadama.pl/images/stringi.jpg zapomnialam , ze ty jeszcze w Bytomiu ja jutro jade Z Bytomia czy do Bytomia? do Bytomia Się miniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Mleko z czosnkiem....fuuuujjjj..... mylilam sie , ze to ideal zaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 pp.gatki http://www.mamadama.pl/images/stringi.jpg zapomnialam , ze ty jeszcze w Bytomiu ja jutro jade Z Bytomia czy do Bytomia? do Bytomia Się miniemy szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.01.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 szkoda Nie martw się, jeszcze nie raz zajrzę do Bytomia Jakoś tak dziwnie, nie mogę się przyzwyczaić, ze zadnej żaby nie masz w avatarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 hajka ludziska piekna mamy wiosne tej zimy ...... kogo ja widze ? dla ciebie kasztanko http://www.slub.hg.pl/notes/kwiaty/bukiet1.jpg a to nas http://www.wien.info/images/torten-kaffeehaus.jpg dziekujemy i zyczymy ci wszystkiego naj naj w dniu twoich urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.01.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Może jestem monotematyczna, ale znowu jestem cała po wizycie u dentysty ufff . A chcesz, żeby Cię było pół?? bałam się,ze od tych stresów to się tam na fotelu rozdwoję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 szkoda Nie martw się, jeszcze nie raz zajrzę do Bytomia Jakoś tak dziwnie, nie mogę się przyzwyczaić, ze zadnej żaby nie masz w avatarze no mam taka cicha nadzieje skoluje jakiegos zabola i wkleje chcialam inaczej ...taka niewidzialna byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Może jestem monotematyczna, ale znowu jestem cała po wizycie u dentysty ufff . A chcesz, żeby Cię było pół?? bałam się,ze od tych stresów to się tam na fotelu rozdwoję witaj olus .....cala i nasza teraz mozesz isc rodzic na looziku , po tych wizytach u zebologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.01.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Może jestem monotematyczna, ale znowu jestem cała po wizycie u dentysty ufff . A chcesz, żeby Cię było pół?? bałam się,ze od tych stresów to się tam na fotelu rozdwoję Jeszcze masz czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.01.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Może jestem monotematyczna, ale znowu jestem cała po wizycie u dentysty ufff . A chcesz, żeby Cię było pół?? bałam się,ze od tych stresów to się tam na fotelu rozdwoję witaj olus .....cala i nasza teraz mozesz isc rodzic na looziku , po tych wizytach u zebologa no właśnie nie mogę kolejna wizyta w przyszły piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.01.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Może jestem monotematyczna, ale znowu jestem cała po wizycie u dentysty ufff . A chcesz, żeby Cię było pół?? bałam się,ze od tych stresów to się tam na fotelu rozdwoję witaj olus .....cala i nasza teraz mozesz isc rodzic na looziku , po tych wizytach u zebologa no właśnie nie mogę kolejna wizyta w przyszły piątek Ale zdążysz z zębami zanim urodzisz dziecko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.01.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Może jestem monotematyczna, ale znowu jestem cała po wizycie u dentysty ufff . A chcesz, żeby Cię było pół?? bałam się,ze od tych stresów to się tam na fotelu rozdwoję witaj olus .....cala i nasza teraz mozesz isc rodzic na looziku , po tych wizytach u zebologa no właśnie nie mogę kolejna wizyta w przyszły piątek Ale zdążysz z zębami zanim urodzisz dziecko? cały czas zajmujemy się jednym, a czy zdążę nie wiem w zasadzie mogę urodzić już dziś bo kończymy 37tydz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Może jestem monotematyczna, ale znowu jestem cała po wizycie u dentysty ufff . A chcesz, żeby Cię było pół?? bałam się,ze od tych stresów to się tam na fotelu rozdwoję witaj olus .....cala i nasza teraz mozesz isc rodzic na looziku , po tych wizytach u zebologa no właśnie nie mogę kolejna wizyta w przyszły piątek mozesz nie isc .....wymigaj sie porodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.01.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 mozesz nie isc .....wymigaj sie porodem sprytna pani doktor uniemożliwiała mi ten wykręt bo nadal leczymy tego jednego nieszczęśliwego zęba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.01.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 a chce go mieć z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.01.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 cały czas zajmujemy się jednym, a czy zdążę nie wiem w zasadzie mogę urodzić już dziś bo kończymy 37tydz. Ja dopiero w połowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.01.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 mozesz nie isc .....wymigaj sie porodem sprytna pani doktor uniemożliwiała mi ten wykręt bo nadal leczymy tego jednego nieszczęśliwego zęba Ale zwolni Cię na czas porodu?? Frosch, ależ masz język... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 mozesz nie isc .....wymigaj sie porodem sprytna pani doktor uniemożliwiała mi ten wykręt bo nadal leczymy tego jednego nieszczęśliwego zęba zrob jej na zlosc .......wyrwij go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.01.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 mozesz nie isc .....wymigaj sie porodem sprytna pani doktor uniemożliwiała mi ten wykręt bo nadal leczymy tego jednego nieszczęśliwego zęba Ale zwolni Cię na czas porodu?? tak mam zgodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts