Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Stronkę zaczęłam ja głupią miną, a skończyła Ola z Froszką na 5 godzin przed akcją porodową ;)

:lol: nie strasz nie strasz dziś za mocno wieje żeby rodzić

cześć wam :D

Ola może uda ci się pobić rekord :roll: :wink: :lol:

Wczoraj w szczecińskim szpitalu urodził się ponad 7 kilogramowy maluszek :o :lol:

"Wczoraj na świat w szczecińskim szpitalu przyszło prawdopodobnie największe dziecko w Polsce. Kacper, bo tak nazywa się niemowlę, ważył 7 kg 130 gramów i mierzył 66 centymetrów. To czwarte dziecko w rodzinie państwa Bożeny i Andrzeja Skulskich ze Szczecina. Mimo, że matka ma 45 lat, akcja porodowa przebiegła bez komplikacji. W takich przypadkach musimy wykonać jednak cesarskie cięcie - mówi dr Andrzej Puchalski - ordynator oddziału ginekologiczno-położniczego w 109 Szpitalu Wojskowym w Szczecinie. To wspaniała wiadomość - przyznaje z dumą matka Kacpra. Ojciec Kacpra, który był przy porodzie, teraz nie kryje swoich emocji. Zarówno dziecko, jak i matka, prawdopodobnie już w poniedziałek wrócą do domu."

http://www.radio.szczecin.pl/serwis_informacyjny/pliki/2007-01-11_1168516461.JPG

cześć wam :D

Ola może uda ci się pobić rekord :roll: :wink: :lol:

Wczoraj w szczecińskim szpitalu urodził się ponad 7 kilogramowy maluszek :o :lol:

Monka, daj spokój, czytałam i nie wierzyłam... :o :o :o

ja w sumie też :o :lol: :lol:

jak o tym powiedzieli w radiu to z wrażenia musiałam się z tym kimś podzielić ...zadzwoniłam do koleżanki która jest w trzecim miesiącu ...długo sie nie odzywała, była w lekkim szoku :roll: :lol:

Poczekam aż becikowe wyniesie 5 tys.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Witam wszystkich :D

Olka - pamiętasz jak dawałaś mi 12 miesięcy na przybicie listew koło kominka?

Wyobraź sobie, że je przybiłem jeszcze w grudniu czyli po 1 miesiącu - niezły wynik co? 8) 8) :lol: :wink:

brawo, brawo :D

http://www.ecwybrzeze.pl/biuletyn/img/stare/medal.jpg

Poczekam aż becikowe wyniesie 5 tys.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Witam wszystkich :D

Olka - pamiętasz jak dawałaś mi 12 miesięcy na przybicie listew koło kominka?

Wyobraź sobie, że je przybiłem jeszcze w grudniu czyli po 1 miesiącu - niezły wynik co? 8) 8) :lol: :wink:

brawo, brawo :D

http://www.ecwybrzeze.pl/biuletyn/img/stare/medal.jpg

Olka - dzięki, wzruszenie odbiera mi głos :D :D :D :D :wink:

Mamoniu macie zrobioną dolną łazienkę?

Hmmmmmmm .... częściowo tak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Faceta już zwolniłem. Wymurował ściankę, przerobił instalację grzejnika drabinkowego, położył kafle bardzo starannie, zamontował brodzik z syfonem. Nie wytrzymałem jak montował kabinę, a właściwie nie wytrzymała małżoncia. Dobrze, że akurat stała obok i zdążyła ją złapać zanim się przewróciła. Z pewnością rozbiłaby się w drobny mak :-? :-?

Dostał mniej kasy bo nie zrobił wszystkiego, ale nie narzekał za bardzo. Sam zamontowałem halogeny, szpachlowałem kawałek ściany powyżej kafli, powiesiłem kibel i założyłem przycisk, powiesiłem umywalkę, ale nie mamy jeszcze baterii (nie możemy się zdecydować). Pozostaje jeszcze ta nieszczęsna kabina, ale to będzie dla mnie proste - wystarczy trochę pomyśleć i się wysilić. Fotki zamieszczę jak będzie gotowa ...