Olkalybowa 12.01.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 gratki pp a to dla ciebie http://www.ctht.org/litchi/campagne/2004-2005/images/litmadabat7.jpg O rany Froszka, ale sie uśmiałam Liczi zamiast majtek a ja myślałam,że to maliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.01.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Dobra idę, bo mąż piwem dzieli. Może i ja sie załapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.01.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 i ja zmykam, papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.01.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Poczekam aż becikowe wyniesie 5 tys. Witam wszystkich Olka - pamiętasz jak dawałaś mi 12 miesięcy na przybicie listew koło kominka? Wyobraź sobie, że je przybiłem jeszcze w grudniu czyli po 1 miesiącu - niezły wynik co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.01.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Dobra idę, bo mąż piwem dzieli. Może i ja sie załapię Załapałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.01.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Stronkę zaczęłam ja głupią miną, a skończyła Ola z Froszką na 5 godzin przed akcją porodową nie strasz nie strasz dziś za mocno wieje żeby rodzić cześć wam Ola może uda ci się pobić rekord Wczoraj w szczecińskim szpitalu urodził się ponad 7 kilogramowy maluszek "Wczoraj na świat w szczecińskim szpitalu przyszło prawdopodobnie największe dziecko w Polsce. Kacper, bo tak nazywa się niemowlę, ważył 7 kg 130 gramów i mierzył 66 centymetrów. To czwarte dziecko w rodzinie państwa Bożeny i Andrzeja Skulskich ze Szczecina. Mimo, że matka ma 45 lat, akcja porodowa przebiegła bez komplikacji. W takich przypadkach musimy wykonać jednak cesarskie cięcie - mówi dr Andrzej Puchalski - ordynator oddziału ginekologiczno-położniczego w 109 Szpitalu Wojskowym w Szczecinie. To wspaniała wiadomość - przyznaje z dumą matka Kacpra. Ojciec Kacpra, który był przy porodzie, teraz nie kryje swoich emocji. Zarówno dziecko, jak i matka, prawdopodobnie już w poniedziałek wrócą do domu." http://www.radio.szczecin.pl/serwis_informacyjny/pliki/2007-01-11_1168516461.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.01.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 cześć wam Ola może uda ci się pobić rekord Wczoraj w szczecińskim szpitalu urodził się ponad 7 kilogramowy maluszek Monka, daj spokój, czytałam i nie wierzyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.01.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 cześć wam Ola może uda ci się pobić rekord Wczoraj w szczecińskim szpitalu urodził się ponad 7 kilogramowy maluszek Monka, daj spokój, czytałam i nie wierzyłam... ja w sumie też jak o tym powiedzieli w radiu to z wrażenia musiałam się z tym kimś podzielić ...zadzwoniłam do koleżanki która jest w trzecim miesiącu ...długo sie nie odzywała, była w lekkim szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.01.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Poczekam aż becikowe wyniesie 5 tys. Witam wszystkich Olka - pamiętasz jak dawałaś mi 12 miesięcy na przybicie listew koło kominka? Wyobraź sobie, że je przybiłem jeszcze w grudniu czyli po 1 miesiącu - niezły wynik co? brawo, brawo http://www.ecwybrzeze.pl/biuletyn/img/stare/medal.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 hejka klikacze jestem przelotem order to dla tej matki ze szczecina sie nalezy 7kilosow? moja corka tyle chyba nie miala majac 1rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.01.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam Ciekawe czy tu jeszcze ktoś jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.01.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam Ciekawe czy tu jeszcze ktoś jest hmmm ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bianchi 12.01.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Niepoważna jestem, obowiązkowa chciałabym być i rekordowa też, [/b]pozdrawiam wszystkich, którzy tu trafili!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.01.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Poczekam aż becikowe wyniesie 5 tys. Witam wszystkich Olka - pamiętasz jak dawałaś mi 12 miesięcy na przybicie listew koło kominka? Wyobraź sobie, że je przybiłem jeszcze w grudniu czyli po 1 miesiącu - niezły wynik co? brawo, brawo http://www.ecwybrzeze.pl/biuletyn/img/stare/medal.jpg Olka - dzięki, wzruszenie odbiera mi głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.01.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Mamoniu macie zrobioną dolną łazienkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.01.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam Ciekawe czy tu jeszcze ktoś jest hmmm ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.01.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam Ciekawe czy tu jeszcze ktoś jest hmmm ciekawe słyszę jakieś chichoty, czy tu ktoś jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.01.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 To jak nikogo nie ma to ja idę jeść bo wyleciało mi to dziś z głowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.01.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Ja też bym chyba musiała coś zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.01.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Mamoniu macie zrobioną dolną łazienkę? Hmmmmmmm .... częściowo tak Faceta już zwolniłem. Wymurował ściankę, przerobił instalację grzejnika drabinkowego, położył kafle bardzo starannie, zamontował brodzik z syfonem. Nie wytrzymałem jak montował kabinę, a właściwie nie wytrzymała małżoncia. Dobrze, że akurat stała obok i zdążyła ją złapać zanim się przewróciła. Z pewnością rozbiłaby się w drobny mak Dostał mniej kasy bo nie zrobił wszystkiego, ale nie narzekał za bardzo. Sam zamontowałem halogeny, szpachlowałem kawałek ściany powyżej kafli, powiesiłem kibel i założyłem przycisk, powiesiłem umywalkę, ale nie mamy jeszcze baterii (nie możemy się zdecydować). Pozostaje jeszcze ta nieszczęsna kabina, ale to będzie dla mnie proste - wystarczy trochę pomyśleć i się wysilić. Fotki zamieszczę jak będzie gotowa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts