Aga J.G 12.01.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 To trzymam kciukasy za łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.01.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Niepoważna jestem, obowiązkowa chciałabym być i rekordowa też, [/b]pozdrawiam wszystkich, którzy tu trafili!!! my tez pozrawiamy hejka wszystkim lece pracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.01.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 helołpp na II programie o 10.40 "W łonie matki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.01.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 yo w sobotnie przedpołudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.01.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 witam wsiech melduję ,że zaraz wyjeżdżam do Krakał .................oczywiście .... pozdrowię wi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.01.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 heloł pp na II programie o 10.40 "W łonie matki" Ostatnio wszyscy dziwnie mi proponują filmy, ksiązki, gazety i programy o ciąży Podejrzewam, ze zostanę ekspertem Oglądałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.01.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 yo w sobotnie przedpołudnie yo yo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.01.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Witam w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.01.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 heloł pp na II programie o 10.40 "W łonie matki" Ostatnio wszyscy dziwnie mi proponują filmy, ksiązki, gazety i programy o ciąży Podejrzewam, ze zostanę ekspertem Oglądałaś??? u mnie tez rozdzwoniły sie telefony. Przed programem i po z pytaniem jakie odczucia . No i się lekko zestrachałam tym porodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.01.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Olka Ty się nie starchaj każdy poród jest inny i każda kobieta jest inna Najważniejsze to pozytywne nastawienie - tyle urodziło to i Tobie się uda W ostateczności Cię pokroją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.01.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 AGA jak Ci sie mieszka? to juz chyba rok co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.01.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Witaj Kasztanka kopa lat Nie cały rok mieszkamy od marca Mieszka się SUPER i domek coraz bardziej przypomina prawdziwy dom choć wiele zostało do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.01.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 nie no przesadzilam ........swieta mi sie pomylily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.01.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 heloł pp na II programie o 10.40 "W łonie matki" Ostatnio wszyscy dziwnie mi proponują filmy, ksiązki, gazety i programy o ciąży Podejrzewam, ze zostanę ekspertem Oglądałaś??? u mnie tez rozdzwoniły sie telefony. Przed programem i po z pytaniem jakie odczucia . No i się lekko zestrachałam tym porodem. Ja stwierdzam, ze nigdy w życiu nie wezmę do ręki książki o tej tematyce. Ja wiem, ze poród jest jaki jest, ale ogladanie różnych zdjeć napawa mnie przerażeniem i przychodzą mi do głowy dziwne pytania i myśli typu O MATKO, JAKĄ ONO MA DUUUUŻĄ GŁÓWKĘ... Wolę żyć w niewiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.01.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Olka Ty się nie starchaj każdy poród jest inny i każda kobieta jest inna Najważniejsze to pozytywne nastawienie - tyle urodziło to i Tobie się uda W ostateczności Cię pokroją No właśnie, moja bratowa powiedziała, że po prostu "wypluła" swoją córcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.01.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Witaj Kasztanka kopa lat Nie cały rok mieszkamy od marca Mieszka się SUPER i domek coraz bardziej przypomina prawdziwy dom choć wiele zostało do zrobienia spoko u nas tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.01.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 No dobra dobra. Już sie nie chwalcie, że mieszkacie w swoich domach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.01.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Olka Ty się nie starchaj każdy poród jest inny i każda kobieta jest inna Najważniejsze to pozytywne nastawienie - tyle urodziło to i Tobie się uda W ostateczności Cię pokroją No właśnie, moja bratowa powiedziała, że po prostu "wypluła" swoją córcię hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.01.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 No dobra dobra. Już sie nie chwalcie, że mieszkacie w swoich domach ojejju a wieesz jak fajnie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.01.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 No dobra dobra. Już sie nie chwalcie, że mieszkacie w swoich domach ojejju a wieesz jak fajnie jest? Oj no wiem wiem... Podejrzewam, ze przecudnie Tylko, ze ja na razie mam stan surowy i okienka mi zakładają.... A Wy tu zachwalacie swoje domki... Miejcie litość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts