Jajcek 14.01.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 czescczesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 moj pierwszy post! Alleluja! to trza oblać http://www.netblok.pl/~noltychy/okazje/tyskie_small.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 czescczesc cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.01.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 tu jest PYTANIE DNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daroslaw 14.01.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 dzieki za cieple przyjecie! pozwole sobie zatem zlozyc Wam i sobie spoznione zyczenia (powiedzmy, ze noworoczno-karnawalowe) - co prawda nie moje, ale z mojej ulubionej strony o Monty Pythonie: Zdrowia, szczęścia, pomyślności. Pieniędzy w jakiejkolwiek walucie. Zdjęcia z Polsatu i TV4 "Benny Hilla". Zdjęcia w "Gazecie Wyborczej" Romana G., ze zdjęcia go ze stanowiska. Zdjęcia w jakiejkolwiek gazecie zdjęcia innych polityków. Obniżenia cen wydawnictw związanych z MP. Obniżenia cen w ogóle. Podniesienia pensji. Wolnych sobót. Wolnych niedziel. Wolnych świąt. Wolnych związków zawodowych. Aby rodzice walczyli o swoje dzieci tak, jak księża z lustracją. Aby dzieci nie walczyły z rodzicami. Pokoju na świecie i wygrania konkursu Miss lub Mistera. Samych szóstek (dla uczniów). Samych szóstek (dla grających w totka). Samych szóstek (dla satanistów). Żeby Winnetou do końca świata mówił po niemiecku. Żeby polscy politycy mówi po polsku. Nowych afer (mogą być sex). Akcyzy na głupotę. Podatku od obietnic, z naliczeniem odsetek za zwłokę. Wolnych mediów (gaz, prąd, CO, woda). Wolnych zarodników. Kolorowych jarmarków. Żeby Ryś był godny Misia. Żeby rządzenie nie polegało tylko na walce z opozycją. Zlikwidowania wszystkich układów (oprócz słonecznego i scalonych). Komputerów dla każdego. Kingsajzu dla każdego. Każdego. Wszystkiego. Szarika na prezydenta. Cywila na premiera. Kaziowi, żeby się zakochał. Zimnej wódki (dla pijących). Gorącego jedzenia (dla jedzących). Dużo węgla i koksu (dla palących). Dużo koksu... (sorry). Dużo koobiet dla mężyczyzn. Dużo kobiet dla kobiet. Dużo mężczyzn dla mężczyzn. Znalezienia św. Graala. Znalezienia sensu życia. Znalezienia czegokolwiek. Niezgubienia czegokolwiek. Czegokolwiek. Zmiany koloru czcionki. Ale nie na taki. Innych życzeń tu nie wymienionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.01.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 u Soniki jest ....ślicznie zdjęcia nie oddaja tego uroku . Domek jest bardzo gustowny i widać ,że Sonika ma dobry gust . Myślę ,że jeszcze kilka miesięcy i domek nabierze właściwego wyglądu .....teraz jeszcze jest dość surowy ( jak to na początku ) ale ......łazienki ...powalaja na kolana -śliczne ...to mało powiedziane Tu było wcześniej chyba zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 u Soniki jest ....ślicznie zdjęcia nie oddaja tego uroku . Domek jest bardzo gustowny i widać ,że Sonika ma dobry gust . Myślę ,że jeszcze kilka miesięcy i domek nabierze właściwego wyglądu .....teraz jeszcze jest dość surowy ( jak to na początku ) ale ......łazienki ...powalaja na kolana -śliczne ...to mało powiedziane Tu było wcześniej chyba zdjęcie zdjęcie ??? Verunia -zmień dealera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.01.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Witam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.01.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 u Soniki jest ....ślicznie zdjęcia nie oddaja tego uroku . Domek jest bardzo gustowny i widać ,że Sonika ma dobry gust . Myślę ,że jeszcze kilka miesięcy i domek nabierze właściwego wyglądu .....teraz jeszcze jest dość surowy ( jak to na początku ) ale ......łazienki ...powalaja na kolana -śliczne ...to mało powiedziane Tu było wcześniej chyba zdjęcie zdjęcie ??? Verunia -zmień dealera Albo dawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.01.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Witam wieczorowo Co słychać? Dawno cię nie było chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.01.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 u Soniki jest ....ślicznie zdjęcia nie oddaja tego uroku . Domek jest bardzo gustowny i widać ,że Sonika ma dobry gust . Myślę ,że jeszcze kilka miesięcy i domek nabierze właściwego wyglądu .....teraz jeszcze jest dość surowy ( jak to na początku ) ale ......łazienki ...powalaja na kolana -śliczne ...to mało powiedziane Tu było wcześniej chyba zdjęcie zdjęcie ??? Verunia -zmień dealera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.01.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 u Soniki jest ....ślicznie zdjęcia nie oddaja tego uroku . Domek jest bardzo gustowny i widać ,że Sonika ma dobry gust . Myślę ,że jeszcze kilka miesięcy i domek nabierze właściwego wyglądu .....teraz jeszcze jest dość surowy ( jak to na początku ) ale ......łazienki ...powalaja na kolana -śliczne ...to mało powiedziane Tu było wcześniej chyba zdjęcie zdjęcie ??? Verunia -zmień dealera Nie ma się co smiać, ciebie tez to dopadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.01.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 to ja zmykam z nadzieją, że jutro mi ktoś z was odpowie na moje pytanie dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.01.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Hejka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 wyjazd do Krakowa był obfitujący w wrażenia i nie mówie tu o zakupach czyli sportach eksrtemalnych ale o : kinie ( Pachnidło ) z kina wyszliśmy przed północą po czym Kaśka zabrała mnie do ulubionego klubu na Kazimierzu ( B-seide) i przetrzymywała do 3 ,oo strarą matke tak poniewierać po nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.01.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 u Soniki jest ....ślicznie zdjęcia nie oddaja tego uroku . Domek jest bardzo gustowny i widać ,że Sonika ma dobry gust . Myślę ,że jeszcze kilka miesięcy i domek nabierze właściwego wyglądu .....teraz jeszcze jest dość surowy ( jak to na początku ) ale ......łazienki ...powalaja na kolana -śliczne ...to mało powiedziane Tu było wcześniej chyba zdjęcie zdjęcie ??? Verunia -zmień dealera Nie ma się co smiać, ciebie tez to dopadnie Bo to wszystko przez nałóg RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.01.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 dostałam takiego maila, podobno krąży od jakiegoś czasu, ale ja tego nie znałam....... Ubawiłam się jak głupia !!!! Lata 80-te, to niepojęte, że: Byliśmy święcie przekonani, że George Michael jest hetero Staliśmy w kolejce przed budką telefoniczną za każdym razem, gdy chcieliśmy zadzwonić do domu Trwała uważana była za modną fryzurę - zarówno wsród dziewczyn jak i facetów Gwiazda Dirty Dancing Patrick Swayze był symbolem seksu Kawałek materiału z Lycry o nazwie "Body" z zapięciem w kroku (nie do opanowania zwłaszcza w połączeniu z alkoholem) był nieodłączną częścią naszej garderoby Poduszki na ramiona, im większe, tym lepsze, dawały nam naturalną sylwetkę Maskara nie mogła być czarna, tylko w tym samym kolorze, co tęczówka- niebieska, zielona lub brązowa Nie wolno było skakać po podłodze w trakcie słuchania muzyki - rysowały się płyty Chodziły plotki, że Michael i Janet Jackson to jedna i ta sama osoba Getry i koszula były oczywistym zestawieniem Nasze najpiekniejsze obrazy przedstawiały pary całujące się przy zachodzie słońca, płaczących klaunów i galopujące jednorożce Aerobik uprawiało się w stringach założonych na kostium do ćwiczeń Rok 2006, wiesz, że zyjesz w roku 2006 gdy: 1. Przez pomyłkę wcisnąłeś kod pin na kuchence mikrofalowej 2. Od kilku lat nie rozłożyłeś pasjansa używając prawdziwych kart 3. Masz 15 numerów telefonów do rodziny składającej się z 3 osób 4. Wysyłasz maila do kogoś, kto siedzi obok Ciebie 5. Powodem dla którego straciłeś kontakt ze starymi przyjaciółmi jest fakt, że nie masz ich adresu mailowego 6. Pracujesz od 4 lat przy tym samym biurku ale dla trzech różnych firm 7. Twój szef nie daje sobie rady z Twoją pracą 8. Twoja kolacja składa się z surowej ryby, którą jesz pałeczkami 10. Dzwonisz, żeby dowiedzieć się, czy rodzina jest w domu, podczas gdy Ty wjeżdzasz do garażu 11. Wszystkie reklamy w tv mają na dole pasek z adresem internetowym 12. Wpadasz w panikę, gdy uświadamiasz sobie, że wyszedłeś z domu bez komórki (której nie miałeś przez pierwsze 20 lat swojego życia) i musisz wrócić, żeby ją zabrać 13. Pierwszą rzeczą, jaką robisz rano po wstaniu z łóżka, to wejście "online" zanim przyniesiesz sobie kubek kawy z ekspresu 14. Kładziesz głowę na bok, żeby się uśmiechnąć : ) 15. Czytasz to, kiwasz głową i się uśmiechasz 16. Gorzej, już wiesz do kogo prześlesz tego maila 17. Byłeś zbyt zajęty, żeby zauważyć, że na tej liście brakuje nr 9 18. Przewinąłeś do góry, żeby sprawdzić, czy rzeczywiście go tam nie ma 19. A teraz siedzisz i uśmiechasz się sam do siebie ! Pozdrawiam wszystkich fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 u Soniki jest ....ślicznie zdjęcia nie oddaja tego uroku . Domek jest bardzo gustowny i widać ,że Sonika ma dobry gust . Myślę ,że jeszcze kilka miesięcy i domek nabierze właściwego wyglądu .....teraz jeszcze jest dość surowy ( jak to na początku ) ale ......łazienki ...powalaja na kolana -śliczne ...to mało powiedziane Tu było wcześniej chyba zdjęcie zdjęcie ??? Verunia -zmień dealera Nie ma się co smiać, ciebie tez to dopadnie Bo to wszystko przez nałóg RW jaki nałóg ?? o czym ty do nas rozmawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.01.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 u Soniki jest ....ślicznie zdjęcia nie oddaja tego uroku . Domek jest bardzo gustowny i widać ,że Sonika ma dobry gust . Myślę ,że jeszcze kilka miesięcy i domek nabierze właściwego wyglądu .....teraz jeszcze jest dość surowy ( jak to na początku ) ale ......łazienki ...powalaja na kolana -śliczne ...to mało powiedziane Tu było wcześniej chyba zdjęcie zdjęcie ??? Verunia -zmień dealera Nie ma się co smiać, ciebie tez to dopadnie Bo to wszystko przez nałóg RW No własnie, myslałam że chociaż tobie się udało wyjść z nałogu, ale jak widać leczenie poszło na marne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.01.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 u Soniki jest ....ślicznie zdjęcia nie oddaja tego uroku . Domek jest bardzo gustowny i widać ,że Sonika ma dobry gust . Myślę ,że jeszcze kilka miesięcy i domek nabierze właściwego wyglądu .....teraz jeszcze jest dość surowy ( jak to na początku ) ale ......łazienki ...powalaja na kolana -śliczne ...to mało powiedziane Tu było wcześniej chyba zdjęcie zdjęcie ??? Verunia -zmień dealera Nie ma się co smiać, ciebie tez to dopadnie Bo to wszystko przez nałóg RW No własnie, myslałam że chociaż tobie się udało wyjść z nałogu, ale jak widać leczenie poszło na marne bo to jest nałóg kontrolowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts